- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.661
neyyyy fırlatır mıYok kız benim adamın bazen manyaklığı tutuyor bide bağırır fırlatır falan komple rezil olurum cümle aleme
Valla bende ondan korkuyorum bide yaşadığım yörede okulda çalışdığımdan heryerden bi çoçuğum öğrencim çıkıyor görürler falanneyyyy fırlatır mıkorktum senin adamdan ozaman ne derse yappp
kız küfür etme evinin direğineValla bende ondan korkuyorum bide yaşadığım yörede okulda çalışdığımdan heryerden bi çoçuğum öğrencim çıkıyor görürler falançok iyi bi adam ama bir şeye hayır demişse evet dedirttiremiyorum itiraz edincede fırlatır bana değil yere bide ingilizce bağırır delülünü herkes görsün birkaç kez denemişliğim var yaptı yaniii kaçkez konuşdum ettim 5 dk sonra pişman olup özür diliyor ama yapacağından geri durmuyor puştttt vuracağım en sonunda o olcakkk
Zeytinyağlı taze fasulye birde zeytinyağlı bulgurlu kabaklı yemek kabaklı biraz benim için oldu..ne yaptın akşama ?
İçir bişey olmaz ben araştırmıştım 2şişeyi geçmesin ama...Valla bende tam emin olmadığımdan vermiyorum daha 5 yaşında gerçi vermesem ne olur o zaten içiyor açaçaklada açmasını biliyor cadııı rahat 5 küçük cam şişe içiyor birgünde bıraksam komple içertoplam 24 tane şişe bir koliii
Ha ha ha benim adam bana bağıracak haaaa ibiğini sıkarım...Yok kız benim adamın bazen manyaklığı tutuyor bide bağırır fırlatır falan komple rezil olurum cümle aleme
ibik neresi oluyoZeytinyağlı taze fasulye birde zeytinyağlı bulgurlu kabaklı yemek kabaklı biraz benim için oldu..
İçir bişey olmaz ben araştırmıştım 2şişeyi geçmesin ama...
Ha ha ha benim adam bana bağıracak haaaa ibiğini sıkarım...
Yaşaaaaa one öyle evde kızsın ama dışarda olmazzzzzz.....Valla bende ondan korkuyorum bide yaşadığım yörede okulda çalışdığımdan heryerden bi çoçuğum öğrencim çıkıyor görürler falançok iyi bi adam ama bir şeye hayır demişse evet dedirttiremiyorum itiraz edincede fırlatır bana değil yere bide ingilizce bağırır delülünü herkes görsün birkaç kez denemişliğim var yaptı yaniii kaçkez konuşdum ettim 5 dk sonra pişman olup özür diliyor ama yapacağından geri durmuyor puştttt vuracağım en sonunda o olcakkk
Boğazı kızzzzibik neresi oluyo
kardeşim ona ümük diyo herkes bişey diyo ne boğazmış :)Boğazı kızzzz
kız gaz verme şuna kocası çok sert bişeye benziyo ,sonra gelir sana da bağırır bakYaşaaaaa one öyle evde kızsın ama dışarda olmazzzzzz.....
Canım deluuuumuuuu benim lafımla kocasına çatsın kocasının durumuna göre davranıcak mecburkız gaz verme şuna kocası çok sert bişeye benziyo ,sonra gelir sana da bağırır baksavurgan
Ha ümük ha ibik sıkılcak yer çok ....kardeşim ona ümük diyo herkes bişey diyo ne boğazmış :)
benim o iş zor ama öğrenelim bi köşede dursun :)Öğren bizden bu taktikleri evlenince lazım olur
Aman evlenip ne yapcan otur ananın dizinin dibinde en rahat yer oradıbenim o iş zor ama öğrenelim bi köşede dursun :)
aynen :)Aman evlenip ne yapcan otur ananın dizinin dibinde en rahat yer oradı
Yukkkk kızzz o kadanda delüüü değilkız gaz verme şuna kocası çok sert bişeye benziyo ,sonra gelir sana da bağırır baksavurgan
Ye ara öğün gibi işte kayısı incir uzum yiyebilirsin yanında yeterki sağlıksız şeyler yeme bugün uzum ye yarın kayısı o şekilde alıştır kendininilsub bende şimdi kahvemi yaptım içiyorum konuştuğumuz gibi az şekerli değil sade.Ama yanında azcık kuru üzüm yiyorum e alışana kadar olcek artık :)
ayyy çok şükür geri dönmüş :):)Yukkkk kızzz o kadanda delüüü değilyok ısrar etmeme kızar hayır demişse evet dedirtmeye uğraşmam onu çileden çıkartır bak mesela birgün türkiyede kuzenin düğününe gittik buda hadi eve gidelim yeter bu kadar dedi bende biraz daha duralım az sonra bitcek dedim masadayız hee bende oynayanlara doğru yüzüm dönük kafayı bi çevirdim adam yok gittim bakdım hiçbirde yok kuzenim vardı sigara içiyordu dışarda ooo enişte çokdan gitti dedi bende mesaj attım şimdi geri dönüp beni almazsam bir daha kapımıza gelme diye bi gözüm kapıda bekliyorum bakdım paşa paşa gülerek geliyor bende güya çakdırmıyom niye geldinkiii yemedimi kızzz sabaha kadar alay ettim durdum bende az değilimdir yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?