Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım canım coook gecmis olsun insallah bir daha o günleri yasamazsın. Seni güzelce 60'larda mezun edip öyle kalmanı saglarız :)
26 yaşındayım 50 den 80 e fırladım ,hep depresyon hapından oluyor :)
Ya dış etkenlerden kaynaklı seylere diyecek bir seyim yok maalesef Antidepresanlar ya da dogum kontrol hapları kilo yapıyor maalesef. Hadi dk ilacını bırakırsın da antidepresan öyle hop diye kesilmiyor, kullanman gerekiyorsa da devam etmek lazım tabi... Neyse insallah sen de inersin istedigin kilolara en kısa sürede :)

sağ ol canım ,aynen öyle 2 senedir kullanıyorum daha bırakamadım . hem kullanıp hem zayıflamaya çalışıyorum ,bakalım :)

yyok bee 65 te ben taş falan olmuyorum... hala etek giymeye utanıyorum bacaklar kollar bıngıl bıngıl....

neden depresyona girdin canım ,çokta neşeli duruyosun hiç depresyona uygun bi tipin yok gibi
Evet herkesler sasirdi zaten oncelikle ailem sokaaa girdiler cok neselidirim ama cok kafaya takan biriyimdir ozellikle esimin ailesi beni cok sevdi annesi babasi esimin kucuk ablasi buyuk ablasi meger beni sevmezmis herkese ama herkesle beni dusman etti sonra birgun telefon acip neler dedi nelerrr bende deli gittim ayagina sen beni yalnis tanimissin yalnis kararlar vermissin ben oyle bir insan degilim senide daha ilk gunden abla bildim dedim bu beni kovdu evinden ve hergun hergun bikmadan usanmadan taciz etti hakaretler etti telefondan yetmedi anasini babasini sisirip sisirip ustume saldi birgun esimle tartismislar esim isteydi buda beni aradi arkadasimla oturuyoruz bizde guya ben o kardesiyle tartisirken keyif alip gulmusum abla ben arkadasimla oturuyorum evde haberim bile yok dedim ama bu agza alinmayacak laflar beddualar etti sag tarfimdan bir usume uyusma geldi arkadas ambulans cagirmis heryerim kilitlendi gunlerce olu gibi yattim uzun oldu canim kusura bakma

ne kusuru canım ,insanlar çok zalim oluyor bazen . seninde elinde değil takmamaya çalış desemde . bütün iş eşinde bitiyor sonuna kadar sana destek olmalı .inşallah bundan sonra takmıyosundur onları,kimse senden önemli değil

26 ysşında ne diye içiyon o hapları bir terlikte sen fırlat kendine.... dertse bende alası var ilaç mı kurtarcakmış beni pehhh....
bende ki dert değil betüşüm takıntılar var bende ,içmezsem çok artıyor ,en basiti sürekli el yıkama.yoksa dertten olsa dertler tabiki geçmez ilaçla .

Heee bu arada tum bunlardan sonra kv kpderin yuzunden gittim ozur dileyip bu insandan ozur diledim tamamen aptalligimdan oda kasilip durduve her arkadasina esine dostuna bak bana saygisizlik yapanlar pisman olup gelip ayagimi elimi opuyor dedi birgun esim denk geldi sen kimsinde benim esim senin elini ayagini opecek kendini bi b....kk zannediyorsun o sadece nezaketinden geldi akrabayiz diye derdemez yine kovdu gaciiii bizi evden bide kapiyi cok hizli sekilde kutttt diye vurduusimdi turkiyede hanim efendi bizle konusmuyor cokda tinnn

türkiyedeyse iyi ,sürekli görüşmediğin insan sana saydırsa ne saydırmasa ne . senin evinde eşinle huzurun olsun o sana yeter .keşke özür dilemeseydin ,büyüklük sende kalmış yine .

türkiyedeyse iyi ,sürekli görüşmediğin insan sana saydırsa ne saydırmasa ne . senin evinde eşinle huzurun olsun o sana yeter .keşke özür dilemeseydin ,büyüklük sende kalmış yine .
Valla bende pismanim keske dilemeseydi kii zaten hicbir gunahim sucumda yok kadin hasta aslinda ama kimse anlamiyor yeminle takintili bana teee cocukken esim onu bir parti varmis oraya gitmisler millet icip sarmas dolas dans ediyormus esimde bunun israr etmesine ragmen eve getirmis surekli onu soylerdi takinti haline getirmisdi surekli esimi kotulerdi o partide durmamis diye hep beddua eder kizardi

olan olmuş artık içine atma daha çok hasta olursun,Allah korusun içine ata ata alzaymır oluyolar .iyi yapmış durmamışta ,çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…