Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güle güle canım iyi eğlenceler görüşürüz dışarda yemek yeme olduki mecbur kalırsan köfte salata ye....tavuk şiş salata ye cola içme ayran iç
Bol su iç
ben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.

kızlar menüm morordek inatettimolacak

sabah 2 kayısı

kahvaltı 2 yumurta domates salatalık 1yk lor 1 dilim köy ekmeği şekersiz çay

öğlen 4-5 dilim kavun 2 bardak ayran minicik 1 dilim tbe

akşam 1 tabak kabaklı zetinyağlı bulgurlu yemek 1 kase yoğurt tarçınlı sade türk kahvesi 2 günkurusu kayısı 1 hurma

su 2 bitti
spor 40 dk yürüyüş

ayyu ne çok ye fiilini kullanmışım böyle

aferin arkadaşıma dışarda yemek yememek buyuk başarı

Yani kilon kaç olursa olsun 38 beden alıyosunuz öylemi, doğrumu anladım

Ayy bu nee tekerleme gibi ye, yeme üzerine kurulmuş tüm cümleler

yok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)
Ama düşününce benim anladığımda güzelmis aslında.. Hedeflediğimiz kiloya hangi beden uyarsa o kıyafet alınabilir. Hedefe daha bi heyecanla ilerlemek adına

ben kesemem kestirtmem aaaaaa cani miyim ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…