- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.761
bende baktım sizin takım için ,en son bizim takım kapmışya 2 gündür paylaşım alanına yeni kişi geliyor bende yürüyüşte oluyorum kapıyorlar tüh dünde öyle oldu bugunde ...
butun gun bekliyorum yürüyüşe gidince kapıyorlar
sorma almışlar ama ne yapalım bir dahakinebende baktım sizin takım için ,en son bizim takım kapmış
ne alaka kız ?anam çok feci canım tatlı istiyor kumbarama para atayım bari
takımca karar aldık canımız tatlı türü birşey istediğinde yemiyoruz ve abur cubura vericeğimiz parayı kumbara yapıp biriktiyoruz sonra kilo verdikçe gidip istediğimiz 38 beden bluzları pantolanları alıyoruzne alaka kız ?
hmmmmmm :)takımca karar aldık canımız tatlı türü birşey istediğinde yemiyoruz ve abur cubura vericeğimiz parayı kumbara yapıp biriktiyoruz sonra kilo verdikçe gidip istediğimiz 38 beden bluzları pantolanları alıyoruz
ben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.Güle güle canım iyi eğlenceler görüşürüz dışarda yemek yeme olduki mecbur kalırsan köfte salata ye....tavuk şiş salata ye cola içme ayran iç
Bol su iç
ayyu ne çok ye fiilini kullanmışım böyleben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
aferin arkadaşımaben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
Yani kilon kaç olursa olsun 38 beden alıyosunuz öylemi, doğrumu anladımtakımca karar aldık canımız tatlı türü birşey istediğinde yemiyoruz ve abur cubura vericeğimiz parayı kumbara yapıp biriktiyoruz sonra kilo verdikçe gidip istediğimiz 38 beden bluzları pantolanları alıyoruz
ben geldimmmm ve hiç de bir şey yemedim canım eve 4,5 gibi geldim kahvaltıyı da az yapmıştım ama kendime söz verdim yemeyeceğim diye yemedim de. eşim ve oğluşum yemeklerini yediler ben yememmmm diyetteyim dedim veee yemedim sadece 1 ısırımlık tantuni yedim.sütüm çekti da öyle yedim. neyse eve geldim yorgun argın yeşil fasülye pişirdim ve onu yedim. bana kocamannn bir alkış kızlar. uzun zamandır ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
yok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)aferin arkadaşımadışarda yemek yememek buyuk başarı
Bu cevap banaydı sanırımyok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)
Ama düşününce benim anladığımda güzelmis aslında.. Hedeflediğimiz kiloya hangi beden uyarsa o kıyafet alınabilir. Hedefe daha bi heyecanla ilerlemek adınayok canım ben temsili söyledim istediğin üzerine hangi beden oluyorsa illa kilo verdikçe bedenin küçülüyor motive amaçlı :)
yok kız yenmiyor geçen horozlar kavga ediyo diye birini kestik birde yumurtlamayan bir tavuk vardı onuda kestik pişirdim yedik sonra tiksindim nedense şimdi kesmemde yememde gelde sen kesde yeee....
çoğu piliç geçen aldık 22 tane kümestekilerle baya oldu
anam çok feci canım tatlı istiyor kumbarama para atayım bari
ne alaka kız ?
diyorum ya isteğe bağlı 42 beden biri 40 alabilir bir sonrakinde 38 alır küçük hedefler daha başarılı oluyorAma düşününce benim anladığımda güzelmis aslında.. Hedeflediğimiz kiloya hangi beden uyarsa o kıyafet alınabilir. Hedefe daha bi heyecanla ilerlemek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?