- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.801
70 de mezun olurum canım sonra ben free takılırım yavaş yavaş vermek istiyorum çünkü.. haftaya dönerim listeye sorun yok 3 günlüğüne gidicem tatile etkilemez yani..Canım bu hafta da degil sonraki cuma dönebiliyorsun ama eger o cuma isin olacaksa sonra da alabiliriz seni, sana baglı yani.
Bir de biz seni kafadan izne cıkarmıstık ne zaman dönecegini bilmedigimizden, o yuzden 2016 yılı izin hakların doldu maalesefYani eger listeye döneceksen bir daha izne ayrılamayacaksın canım istersen ona göre dön. Senin hedef kilonu 70 yazmısız mesela, sen ondan asagıya ceker misin hedef kilonu ileride? Eger aynı kalacaksa direkt listeye aldıgımızda seni mezun da edebiliriz...
Tatlim menu sagligini etkilyecek kadar zor degil hatta cok hos bi menu olmus.. bu basdonmelerinin sebebi baska bi saglik sorunu mu acaba..iyi misin simdi?? Ya da baska bir sevindirikli ihtimal var bebis olabiler mi acaba?? Siz gibi bi maviş geliyodur belkikızlaarr bugün bol bol dünya ayaklarımın altından çekildi ama bilincim kaybolcak kadar değiil ..
menümü yazıyım hemennilsub morordek inatettimolacak @toplight
sabah
1 dl kepek ekmeği
2 fincan şekersiz çay
yarım domates
2 kk peynir
3 yeşil zeytin
ara sade kahve
öğlen
5 ızgara köfte
yarım domates yarım sogan
1 bardak ayran
ara 4 tane badem
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk salata yağsız
3 yk kaşığı taze fasulye
su 3 lt
spor 2 mil 100 ip atlama
20 şer kol hareketleri
Tatlim spor ve su da ekle menulerine lutfen..bugünkü menümmorordek nilsub inatettimolacak
kahvaltı domates salatalık biraz peynir çeyrek gözleme
öğle küçük bir ısırık tantuni
ara meyve
akşam 1 porsiyon yeşil fasülye semizotu salatası
pst yarin basliyor muyuz?
Ahahaah bu erkeklerin kilo takıntısı ne yaa :) bende erkek arkadaşıma söylemiyordum oda beni hep 10 kg aşağı sanıyordu bende söylemem diyordum :) ama genelde insanlar en az 5kg aşağı söylediğinde algıları bozuluyo adamlarındaBuarada kızlar bu sabah tartılırken eşim gördü kilomu pusu kurmuş ya;((((
Çok sinir oldum çooook
Kendisi beni 60 kg sanıyodu da offfff;((38 mi 36 beden mi giyiyorum diye soruydu ya ;(
evet dökülün bakalım :)Günaydın günaydııın bugün kilo bildirimi yapıyor muyuz kızlar
Ya daha memeden kesmedim Bebeğimi. Kıyamıyorum dün sadece 4 defa emzirdim. Gece bile meme meme diye sağa sola dönüyor. Kriz aanlarında verdim sadece. Bugün tam 2 yaşı doldu.bakalim bugün nasıl gececek
ay kızlar bugun kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum işlerimi bitirince gelirim herkes bildirim yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?