- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.881
Çoğu insana sıcak bakmıyor fazla çoçuk olayına ama gerçekden kalabalık aile neşeli oluyor biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek evimiz her akşam neşeliydi belki benim kızım kadar yiyeceklerimiz oyuncaklarımız olmadı ama biz paylaşmayı öğrendik dertlerimizde ortak olmayı birlikde başardık arasıra saç baş kavga etsekde kin tutmamayıda çoçuk yaşda öğrendik şimdi kızıma bakıyorum benim çoçuklukda görmediğim çoğu şeyin sahibi daha 5 yaşında olmasına rağmen ama yalnız onun evcilik oynacağı bir kardeşi yok hiçbir paylaşağı oyuncak yiyecekde yokarkadaşlarına sen benim kardeşim olurmusun diyormuş kuzum onlarda hayır bizim kardeşimiz bar dediklerinde nasılda kederleniyor tatlıtambak eğer durumun müsaitse yap bencede bizde 5 kardeşiz hiç açıkda kalmadık hepimiz okuduk en ufamız hariç o okumayı seçmedi liseyi geçen yıl bitirdi seneye evlencek neyse demem okiii süper bir çoçukluk ergenlik geçirdim
iyide ne olcak böyle 66'ya merdiveni bi güzel dayamışsınbiz kedi köpek gibi salaşırdık ama bka şimdi yaşlandık çalcak kapımız oluyor.... yoksa kimse kimsenin umrunda değil bu devirde....kanından birilerinin olması iyidir :)
iyide ne olcak böyle 66'ya merdiveni bi güzel dayamışsın
Neyse sen kilo almıssın gibi devam et. Topitop ne ayrıca ya?
aaaa aramızda 9 kilocuk kalmışsorma dün akşam 67 idim...... sabah 65 li bişi görünce sevinçten tartıyı öpçektim valla :) aman zaten aylardır 64 -65 -66 sırayla çıkıp çıkıp iniyorum....
inşallah canım ikinizin de gönlünüze göre sağlıklı bir bebişiniz olur.Selam kızlar!
Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)
Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asıl
Duygucum da olur tabi, o da istiyor bildigim kadarıyla @d_mndc :)
Aşıdandır canım huysuzluğu illa yapıyor aşı Allah kolaylık versin canım bugün uğraşırsın aşısı şifa olsun geçmiş olsun şekerim:)offf çok bunaldım bugün ya. bıdık hiç durmadı bıgün paso ağladı ve şu anda da hala ağlıyor. tam sustu rahatça gireyim topiğe dedim olmadı. öpüldünüz kızlar
Olmadı beni yorma sen bana doğru gel sonra ikimiz beraber düşerizsorma dün akşam 67 idim...... sabah 65 li bişi görünce sevinçten tartıyı öpçektim valla :) aman zaten aylardır 64 -65 -66 sırayla çıkıp çıkıp iniyorum....
Ayyy tatlım ne yap et kışa kadar ayır valla hasta olursun hadi yazın neysede gerçi yazında ter su içinde kalır insan yatakta 3 kişiyle ben kızımı eve getirdiğim gün beşiğine koydum 14 aylıkdı odasına geçirdim arasıra naz yapıp geliyordu bizde eşimle karar aldık tamam ortamıza yat dedik ikimizde sıkıştırdık bu güzel sarıldık bu gece yeter yaaa yeterrrr öldürceksiniz beni bütün organlarınız üzerimde yatıyorsunuz ölmemi istiyorsunuz ben odama gidiyorum dedi bidaha gelmediayy ben yattımda sabah kalktığımızda eşimle ya başımız ağrırdı yada biyerimiz tutulurdu kız çok zor heee çoçukla yatmak toplasan 5 kez yatmadık bide kuzum sen ayır onu mutlaka
Çoğu insana sıcak bakmıyor fazla çoçuk olayına ama gerçekden kalabalık aile neşeli oluyor biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek evimiz her akşam neşeliydi belki benim kızım kadar yiyeceklerimiz oyuncaklarımız olmadı ama biz paylaşmayı öğrendik dertlerimizde ortak olmayı birlikde başardık arasıra saç baş kavga etsekde kin tutmamayıda çoçuk yaşda öğrendik şimdi kızıma bakıyorum benim çoçuklukda görmediğim çoğu şeyin sahibi daha 5 yaşında olmasına rağmen ama yalnız onun evcilik oynacağı bir kardeşi yok hiçbir paylaşağı oyuncak yiyecekde yokarkadaşlarına sen benim kardeşim olurmusun diyormuş kuzum onlarda hayır bizim kardeşimiz bar dediklerinde nasılda kederleniyor tatlıtambak eğer durumun müsaitse yap bencede bizde 5 kardeşiz hiç açıkda kalmadık hepimiz okuduk en ufamız hariç o okumayı seçmedi liseyi geçen yıl bitirdi seneye evlencek neyse demem okiii süper bir çoçukluk ergenlik geçirdim
Kiz ben daha yeni geldigim zamanlar senin regli baya gecikmisti bi ara biz bebis dedik diye topa tutmustun bizi noldu yeni kararlar alinmis sanirimSelam kızlar!
Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)
Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asıl
Duygucum da olur tabi, o da istiyor bildigim kadarıyla @d_mndc :)
Olmadı beni yorma sen bana doğru gel sonra ikimiz beraber düşeriz
Hiç isim yokken is çıktı bana yaaa....
evde aile boyu şu savaşı yaparsak böyle olur tabi. Heryer supürüp silinecek şimdi. Iyi eglendik ama kızı eglendirelim dedik ama biz ondan çok eğlendik. En son esimin fayanstan kayıp düşmesiyle son buldu savasimiz. Allahtan bişey olmadı. Ben de işleri yapmaya kaçar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?