- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.901
Kız evin içindeni oynadınız halılar eşyalar ne oldu ay ben oynatmam vallaHiç isim yokken is çıktı bana yaaa....
evde aile boyu şu savaşı yaparsak böyle olur tabi. Heryer supürüp silinecek şimdi. Iyi eglendik ama kızı eglendirelim dedik ama biz ondan çok eğlendik. En son esimin fayanstan kayıp düşmesiyle son buldu savasimiz. Allahtan bişey olmadı. Ben de işleri yapmaya kaçar .
Diyene bak senden bulaştı banadasen hiç yorulma zaten....
Diyene bak senden bulaştı banada
ooo boşver temizlşi,kte spor olur işte ne güzel eğlenmişsiniz yaa önemli olan oHiç isim yokken is çıktı bana yaaa....
evde aile boyu şu savaşı yaparsak böyle olur tabi. Heryer supürüp silinecek şimdi. Iyi eglendik ama kızı eglendirelim dedik ama biz ondan çok eğlendik. En son esimin fayanstan kayıp düşmesiyle son buldu savasimiz. Allahtan bişey olmadı. Ben de işleri yapmaya kaçar .
maşallah özgecim çok iyi yaaaa
Niye öyle diyorsun seni çok seviyorumdur örnek alıyorum dur belkisen bana ne bakıyon kızım benim terelelli raporum var ben örnek insan mıyım kim demiş....
Benimkilerde öyle canım çocuklar dışarıyı seviyorlarkızlar benim bu sıpa pek gezenti sokağa çıkınca ıh demiyor ya. şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum.
Kaptanım sende don sahalara artık :)ooo boşver temizlşi,kte spor olur işte ne güzel eğlenmişsiniz yaa önemli olan o
maşallah özgecim çok iyi yaaaa
Sağolun darısı size ..örtünle ortalığı kasıp kavuruyorsunuz kızlar.
bende şu 79 dan kurtulamıyorum pöfffsorma dün akşam 67 idim...... sabah 65 li bişi görünce sevinçten tartıyı öpçektim valla :) aman zaten aylardır 64 -65 -66 sırayla çıkıp çıkıp iniyorum....
bugün uyuyup durdum sorma ya ,bi ara girdim foruma sonra geri yattım
Akşama gelde görüşelim :)bende şu 79 dan kurtulamıyorum pöfff
bugün uyuyup durdum sorma ya ,bi ara girdim foruma sonra geri yattım
niye çıkıyomusun şimdiAkşama gelde görüşelim :)
haaa çıkıyomuşsun,ben sabah yaptım parkta sporumuAkşama görüşürüz yürüyüşe çıkıyorum
senin eve yeni dadanan kedi ne oldu :) şişmanlattın mı kediyisen bana ne bakıyon kızım benim terelelli raporum var ben örnek insan mıyım kim demiş....
Az dursan yetisecem de bu da bunye bebeğim bu kadar zorlanıyo ancaYetişcen sen bana anlaşılan hadi bakalım zati bu gidişle betuşede yetişcez
hep stresten yiyoAz dursan yetisecem de bu da bunye bebeğim bu kadar zorlanıyo ancaama sinsi sinsi gelip gecebilirim de seni belli olmaz betusu allaha havale ediyorum artik zaten..sarilsin o jelibonlara mucverlere topitoplara daha.ne diym ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?