- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.861
Çok yeme akşam kız şişirir seni tartıda moralin bozulurEvet desem tam da değil ama bugun kuşhanımsı olacak. Eşim evde olunca mutfağa güreşi tuttu. Sabah patatesli yumurta yaptı. Benim de 1 dilim ekmek hakkım vardı sabah. Onu yemedim. Patatesli değişim yaptım. Sabahlar öğlen de birleşti. Sabah hastaneye gidince.
aksama da çiğ köfte yapacam diyor.. sayılı yiyecem ama kaç tane yesem karar veremedim. 4-5 sıkım yerim yanında bol salata ile.
Ama yarın aynen uyacam. 10 gun kocam gündüz çalışıyor. Sabah 7 akşam 7 olacak.
Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)Geçen cuma 65.0
Bu gün 65,8
bir sürü mücver yedim hepsini yedim ama çok güzel olmuştu beee ayyy bak gene canım istedi.... hazır alsam anca bu kadar lezzetli gelirdi.....
fıstık dün rüyamda 3. ye hamile olduğumu gördüm ama ne üzüldüm ne üzüldüm,kabustu resmen eşime Nasıl kızıyorum bu çocuk hangi ara oldu diyorum da diyorum. bu rüyamı sana yorayım belkim tutar da bebiş gelir.
Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asılBelki senin olcak tatliş bende rüyamda doğum yaptım anneannemin evindeymişiz rahmetli anneannemle teyzem doğum yaptırttılar bebeği pembe bebek kuvetinde yıkadı teyzem anneannem sonra pembe kundağa sarıp kucağıma verdiler türkiyede kim varsa aradım kim hamile söyleyin bakim diye abovvv kendim hamileymişim
Bakma sen ona kız emzirmekte kolay değil hemde yaşı dolmuş...
Bende 16 aylıkken ayırdım ama benimki çok aşırı düşkündü gece yanımda yatıyodu memem dışarda sabaha kadar çekiyodu yalancı meme durumuna sokmuştu sadece oşekilde susuyordu bi sabah uyandım goğusumun ucu yarılmış o gün bıraktırdım çok zor oluyor bıraktırmakta
Yok yıl da toplam da emzirme 2 cocukık daha ne kgeçirdiğim. cen düğünü olana kadarmı
Selam kızlar!
Ya sen zaten cuma da 65,8 demissin. Ne bicim kilo bildiriyosun ya :)
Ya sizin var colugunuz cocugunuz bana yorsanıza bu rüyaları asıl
Duygucum da olur tabi, o da istiyor bildigim kadarıylad_mndc :)
nilsub ayrıca aksama cigköfte için misafir cagirdim ki az yiyeyim. Kocamla tek olunca yiyorum yemesem de yediriyor. Ama mısafırlerıne çaktırmadan hallederim ben.
ben bi süre dışardan takılayım menü felan yazayım sonra listeye gireyim yaaaseni de aramıza bekliyoruz canım, listeye girsene sen de. o zaman daha da dikkat ediyorsun. baknilsub a listeye girdi 1 haftada ne kadar verdi
ben bi süre dışardan takılayım menü felan yazayım sonra listeye gireyim yaaa
oo ben öğleyin 7,5 km yürüdüm bu sıcaktabu gün pek bir light gidiyorum maşallah topitopu saymazsak....
napiyim kız çok sıcak ama şu an çekiyorumee sen baya kaşınmışın :)
3. Yü de düşünüyorsun yani ben pek düşünmüyorum kaza falan olmadığı sureceAyy ne gıcık olur be. Yeter emdiği beni. Azcikta rahat edeyim. Eşime diyorum.
Evlendim 6 sene bitti 7 sene yeni girdik.
evlendim. 2. Ayında hamile kaldım. 18 ay gebelik 4 yilda emzirme toplamda. Bana kalan 6 ay.bos gecirdigim. Insaallah 3.ye ara daha fazla olacak.
ne cekmisim be
Neyse sen kilo almıssın gibi devam et. Topitop ne ayrıca ya?aaa sabitim o zaman.. cumayı hatırlayamadım napiim :)))
yaaa bak benimde mücverleri misafire dayıcaktım kimse gelmedi :))
napiyim kız çok sıcak ama şu an çekiyorum
3. Yü de düşünüyorsun yani ben pek düşünmüyorum kaza falan olmadığı surece
Ayyy tatlım ne yap et kışa kadar ayır valla hasta olursun hadi yazın neysede gerçi yazında ter su içinde kalır insan yatakta 3 kişiyle ben kızımı eve getirdiğim gün beşiğine koydum 14 aylıkdı odasına geçirdim arasıra naz yapıp geliyordu bizde eşimle karar aldık tamam ortamıza yat dedik ikimizde sıkıştırdık bu güzel sarıldık bu gece yeter yaaa yeterrrr öldürceksiniz beni bütün organlarınız üzerimde yatıyorsunuz ölmemi istiyorsunuz ben odama gidiyorum dedi bidaha gelmedi2 yıldır bizde olanla beraber uyuyoruz canım. Bazen öylece hertarafim açıkta uyuyordum yani.. Gercekten zor. Bu asiri duskun. Dun gece uyuyor aslinda ama memeeee diye bagirip saga donup yatiyor 5 dk sonra memeee diye bagirip sol tarafa yatiyor. Bakalim bugun gunduz de gece de vermeyecegim
Çoğu insana sıcak bakmıyor fazla çoçuk olayına ama gerçekden kalabalık aile neşeli oluyor biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek evimiz her akşam neşeliydi belki benim kızım kadar yiyeceklerimiz oyuncaklarımız olmadı ama biz paylaşmayı öğrendik dertlerimizde ortak olmayı birlikde başardık arasıra saç baş kavga etsekde kin tutmamayıda çoçuk yaşda öğrendik şimdi kızıma bakıyorum benim çoçuklukda görmediğim çoğu şeyin sahibi daha 5 yaşında olmasına rağmen ama yalnız onun evcilik oynacağı bir kardeşi yok hiçbir paylaşağı oyuncak yiyecekde yok3.yu düşünüyoruz canım. 4. Yu de kazaya bıraktık :)
gitti paralarBen aldım vallahi bir sürü şeyler aldım küçük size sonra nemi yaptım heves ettim birini deneyim dedim totomdan geçmiyor uğraşa uğraşa soktumsonra robot gibi koltuğun üzerine oturdum geri bi kalkdım çartttt diye ses geldi bu neydiii gızzz dedim aynada koştum bide ne göreyim benim toto meydanda
oo ben öğleyin 7,5 km yürüdüm bu sıcakta
bi de peynirli salata yedim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?