- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.501
geçmiş olsun canım salgın galiba burdada öyleSlm kızlar dün giremedim evcek virüs kaptık yatıyoruzkilomu bildireyim 68.600 yum kusura bakmayın morordek nilsub inatettimolacak menü falan yazamıyacağım gerçekden çok kötü oldum bu defa kusma ishal ev battı bu ara olamıyacağım iyi olunca gelirim canlarım öpüldünüx
Geçmiş olsun canımSlm kızlar dün giremedim evcek virüs kaptık yatıyoruzkilomu bildireyim 68.600 yum kusura bakmayın morordek nilsub inatettimolacak menü falan yazamıyacağım gerçekden çok kötü oldum bu defa kusma ishal ev battı bu ara olamıyacağım iyi olunca gelirim canlarım öpüldünüx
Canım cok gecmis olsun. Bu aralar gelemeyecegim demissin ama 3 gün üst üste menü bildirmezsen uyarı alırsın, hatırlatayım dedimSlm kızlar dün giremedim evcek virüs kaptık yatıyoruzkilomu bildireyim 68.600 yum kusura bakmayın morordek nilsub inatettimolacak menü falan yazamıyacağım gerçekden çok kötü oldum bu defa kusma ishal ev battı bu ara olamıyacağım iyi olunca gelirim canlarım öpüldünüx
nette işe yaramıyor yazıyor o ,sdece su kaybı başka bişey değilhep muhalefet hep muhalefet.... yok yaa çok zor bir leslie oldu sauna eşofmanla.... zorlanmıyorum lesliede ama eşofman mahvetti beni yok yapıştı tekme hareketinde resmen paçalardan terler fışkırdı.....yapış yapış bir acayipti... ama etkili olcaksa bu eziyete de katlanırım napiim....
uykusuzluk ,yorgunlk bnlardandır bencde üzülmebende 75 ,4 çıktım yaaaaaaaaaaaaaaaa +400 nerden çıktı2 gündür uykusuz ve yorgunluk hava su yol olarak geri döndü
neyse birazdan hesaplarım yüzdesini -1,300
***5. Takım 476. Etap***
nilsub (76,7/75,4/1,3/%1,69)
savurgan (69/68,6/0,4/%0,58)
denhizx (69,5/69/0,5/%0,72)
melampusefe (68,6/)
parkbyull (93,1/)
inatettimolacak (77,3/)
umutlayasasen (76,5/)
tugce1325 (60,3/)
5. Takım Ortalama: %
Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/)
toplight
blanche_ea
Üstteki mesajda düzenleyeyim :)Geçen hafta 65,8
Bu hafta 65,2 -- 65 beni çok seviyo napiim....
Kız dünden beri oğluşumla hastaneler de ne olcak yoruldum üzüldüm ...
Şimdi uyud çocuklar bende zıbarmaya gidiyom bazı msj cevap veremedim kusura bakmayın iyi geceler herkese tatlı rüyalar... Ruyanızda betuşu görün ....
bende 75 ,4 çıktım yaaaaaaaaaaaaaaaa +400 nerden çıktı2 gündür uykusuz ve yorgunluk hava su yol olarak geri döndü
neyse birazdan hesaplarım yüzdesini -1,300
Üstteki mesajda düzenleyeyim :)
Hem sen cuma günü 65,8 bildirmissin ki
600 gr mıı vay vicdansızlar vayyyy diye şarkı söyleyesim geldi . hatun yakında 50 lere gelecek mezun olacak vayy ben nerelere gidemmm :)):Geçen hafta 65,8
Bu hafta 65,2 -- 65 beni çok seviyo napiim....
600 gr mıı vay vicdansızlar vayyyy diye şarkı söyleyesim geldi . hatun yakında 50 lere gelecek mezun olacak vayy ben nerelere gidemmm :)):
benim hedef 49 iken sen hedefim 52 demedin mii kıskançççççç ne ara 48 oldu :)hedefim 48 söylemesi ayıp :))) aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş :)))) 59 u göriim de ölmeden evvel.... yoksa gözlerim bööööleee açık gitçem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?