- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.541
Kaptanım seni de alalım listemize :)inatettimolacak ve morordek kızlar dünü hatırmalak bile istemiyordum çarşamba 74,6 yı görmüştüm dün bir felaketti o yüzden menümü yazmayacağım listede olmama güvenerek ama kendi cezamı kendim kestim sabah 6 da kalkıp 5 km yürüyüş yaptım
vakit fırsat ve enerji eksikliği canım. her gün niyetleniyorum ama olmuyor.günaydınlarrrr
kayıtlara geçti hemen sakın bu dediğini unutma
içine suyun limon ya da tarçın kabuğu at içimi daha rahat olur
canım geçmiş olsun tekrar
spor neden yok şekerim
canım uykusuzluk çok etkiliyor kg yu ondan olmuştur merak etme
Vaay süper vermissin :)Günaydıııın günaydııın)
Gecen hafta:76.500
Bu hafta:74.300 kv tartısı
Giden 2.200
İyi biraz daha çok şukur hırpalandı biraz ama hemen suzulduyaaa bak sende başla artık....bu gün leslie yap.....
Başlasam iyi olacak aslında stresede bire birmiş sporyaaa bak sende başla artık....bu gün leslie yap.....
Bende merak ettim şimdi:)bakalım @kollontai garusu kaç kg bu gün yarış başlıyo....
Sorma sen birde artımı geldin utan utan...600 gr mıı vay vicdansızlar vayyyy diye şarkı söyleyesim geldi . hatun yakında 50 lere gelecek mezun olacak vayy ben nerelere gidemmm :)):
resmen spordan uzaklaşıyordum felaket bir ter kokusu oluyor.ama gerçekten etkisi süper.ben de denicem bakalım bir süre etkisini yazarım.... ama çok zorlaştırıyor işleri :)))
çocuğun mu hasta canım ,iyileştimi şimdi?İyi biraz daha çok şukur hırpalandı biraz ama hemen suzuldu
Başlasam iyi olacak aslında stresede bire birmiş spor
Bende merak ettim şimdi:)
Sorma sen birde artımı geldin utan utan...
deodorant sürüp yapsan olamz belkiresmen spordan uzaklaşıyordum felaket bir ter kokusu oluyor.ama gerçekten etkisi süper.
Moralini bozmak istemem ama tartı farkı vardır canımGünaydıııın günaydııın)
Gecen hafta:76.500
Bu hafta:74.300 kv tartısı
Giden 2.200
Sende çatla...
yine oluyor canım resmen duş alıyorsun her yerinden şapır şapır ter damlıyordeodorant sürüp yapsan olamz belki
resmen spordan uzaklaşıyordum felaket bir ter kokusu oluyor.ama gerçekten etkisi süper.
Kız o emziriyorçok çok çok iyi canım , senin bütün menüleri inceliycem :)çok kıskandımmm :)):
Sağol kaptanım iyi biraz daha ..günaydınlarrrr
kayıtlara geçti hemen sakın bu dediğini unutma
içine suyun limon ya da tarçın kabuğu at içimi daha rahat olur
canım geçmiş olsun tekrar
spor neden yok şekerim
canım uykusuzluk çok etkiliyor kg yu ondan olmuştur merak etme
Yalancı kedi iştene zaman 2kg verdik biz
ben dün çokk Mutlu olmuştum tam 1 kilo vermiştin ama bugün yine fazla çıktım
geçen haftaki kilo 68,6
bu haftaki kilo 68,1(dün 67,6 idim)
fark 0,5
yüzde 0,72
beni hep bu emzirenler çatlatıyor zatenKız o emziriyor
Sağol kaptanım iyi biraz daha ..
Evet elim yuzum şiş karnım şiş gibi hissediyorum ondan galiba ...
Yalancı kedi işte
Olur öyle canım takma kafanaben dün çokk Mutlu olmuştum tam 1 kilo vermiştin ama bugün yine fazla çıktım
geçen haftaki kilo 68,6
bu haftaki kilo 68,1(dün 67,6 idim)
fark 0,5
yüzde 0,72
Süpersin ÖzgecimGunaydin kizlarr..
Ya salgin var galiba beni de vurdu sanirim.. ya da stresten bunyem çıldırdı.. herkese cok gecmis olsun..kiloyu da yazayim listeye de eklerim simdimorordek nilsub
Gecen hafta 77.3
Guncel 76
Fark 1,3
Yuzde 1,94
Hafta ici 75,8lere kadar gordum ama son 2gun sapitti pazartesi kiloma ancak donebildim..
Valla sizbeni hep bu emzirenler çatlatıyor zatenbtlbetul kız kıskanmaya gerek yokmuş onun ki yalancı kilo vermeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?