- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.521
Günaydıııın günaydııın)
Gecen hafta:76.500
Bu hafta:74.300 kv tartısı
Giden 2.200
çok çok çok iyi canım , senin bütün menüleri inceliycem :)çok kıskandımmm :)):Günaydıııın günaydııın)
Gecen hafta:76.500
Bu hafta:74.300 kv tartısı
Giden 2.200
kayıtlara geçti hemen sakın bu dediğini unutmasende al bi anten hıhhh.... 59 olcam..... ahanda buraya yazıyorum........... kayıtlara geçsin lütfen.....
içine suyun limon ya da tarçın kabuğu at içimi daha rahat olursu içemiyorum yaaa onu napçaz bilmem.... daha 1 litre anca oldu ve cıngıl cıngıl su dolu gibiyim.... susuzluktan değil mecbur olduğum için ite kaka içiyorum resmen.....
canım geçmiş olsun tekrarBende biraz önce uyandım sade Türk kahvesi içtim oğluşum kusması durdu daha uyanmadı şükür :)
spor neden yok şekerimbugünkü menümmorordek nilsub inatettimolacak
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost domates salatalık
öğle bir kase kısır 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost
akşam salata
su 2,5 litre
spor .---
canım uykusuzluk çok etkiliyor kg yu ondan olmuştur merak etmebende 75 ,4 çıktım yaaaaaaaaaaaaaaaa +400 nerden çıktı2 gündür uykusuz ve yorgunluk hava su yol olarak geri döndü
neyse birazdan hesaplarım yüzdesini -1,300
canım sen kg almak isteyenler topiğinde değilsin biliyon dimikızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :):) ben 300 grm almışım
canım sen kg almak isteyenler topiğinde değilsin biliyon dimi
betüşün yediği topitoplara bakıyorsan ve de sende yiyorsan kg alırsın
yok benim kendime özel topitoplarım varcanım sen kg almak isteyenler topiğinde değilsin biliyon dimi
betüşün yediği topitoplara bakıyorsan ve de sende yiyorsan kg alırsın
ne zaman 2kg verdik bizbiz de verdik zamanında öyle :)
oo kaptanim sizi derhal listeye alalim ya, cok almissiniz sankiinatettimolacak ve morordek kızlar dünü hatırmalak bile istemiyordum çarşamba 74,6 yı görmüştüm dün bir felaketti o yüzden menümü yazmayacağım listede olmama güvenerek ama kendi cezamı kendim kestim sabah 6 da kalkıp 5 km yürüyüş yaptım
inatettimolacak ve morordek kızlar dünü hatırmalak bile istemiyordum çarşamba 74,6 yı görmüştüm dün bir felaketti o yüzden menümü yazmayacağım listede olmama güvenerek ama kendi cezamı kendim kestim sabah 6 da kalkıp 5 km yürüyüş yaptım
oo kaptanim sizi derhal listeye alalim ya, cok almissiniz sanki
ben ilk zamanlar onunla yapıyordum sporumu ve hızlı kilo veriyordum canım.bence kesin işe yarıyornette işe yaramıyor yazıyor o ,sdece su kaybı başka bişey değil
ben işk zamanlar onunla yapıyordum sporumu ve hızlı kilo veriyordum canım.bence kesin işe yarıyor
bak kaptişim ben 50 idim 60 oldum ,60 idim 70 oldum ,70 idim 80 oldum . senin gidişatı hiç beğenmediminatettimolacak ve morordek kızlar dünü hatırmalak bile istemiyordum çarşamba 74,6 yı görmüştüm dün bir felaketti o yüzden menümü yazmayacağım listede olmama güvenerek ama kendi cezamı kendim kestim sabah 6 da kalkıp 5 km yürüyüş yaptım
uyumak kutsal bişey , ben mesela hayali kocişlerimle ancak orda buluşabiliyorumuyuyodur o bu kadın sürekli uyuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?