- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.681
Kemiklerin de iri olabilir datlum
ne bitmez ödem varmış sendede
ya canim baktim da ben akdeniz diyeti var onu da begendim; gondereyim sana sec sen icinden?Bugün tartilamadim sabah arkadasa kahvaltıya geldim erkenden. Dünki kilom 80.5 arti 500
B blanche_ea canım araştırmalar nasıl. Pazartesi sabah tartılıp listeye başlayalım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
herhaltı çaktıryok yok etoburum da işte fakirlikten otobur yaşıyoz.....
7.5 liralık tavuk 2 gün gidiyor banao bile pahalı yahu....
evet kankisinide ne kadar iyi tanıdığını anladık bu durumdayok yok etoburum da işte fakirlikten otobur yaşıyoz.....
7,5 tl tavuk mu var kız butun tavuk burda 12 - 13 tl7.5 liralık tavuk 2 gün gidiyor bana
tabi tanıyorum vejeteryan takılıyo işteevet kankisinide ne kadar iyi tanıdığını anladık bu durumda
7.5 liralık tavuk 2 gün gidiyor bana
evet kankisinide ne kadar iyi tanıdığını anladık bu durumda
bütün değil baget şeklinde ,pirzola şeklinde varya içinden 6 but çıkıyor .7,5 tl tavuk mu var kız butun tavuk burda 12 - 13 tl
bütün değil baget şeklinde ,pirzola şeklinde varya içinden 6 but çıkıyor .
hiç işte bide yemiyorum yedikçe midem bulanıyo ayaklarına yatıyo,hem yerim hem ağlarım misalii,ağlaya ağlaya yiyoo ne bilsin kendisi besliyo kesip kesip yiyiyodur :)))) cani...
hiç işte bide yemiyorum yedikçe midem bulanıyo ayaklarına yatıyo,hem yerim hem ağlarım misalii,ağlaya ağlaya yiyo
heeetimsah gözyaşları....
sensin çatlakkkkkkendiniz sorup kendiniz cevaplıyonuz süper çatlak ikili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?