Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstüne topitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr sizi gidi btlbetul ve fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk

kızlar en güzel kalori yakan merdiven çıkmakmış 15 dk 150 kalori diyor ben bugun step tahtamı yükseltip inip çıkıyım bari
Kiz ben istanbuldayken 9kati inip cikiyodum burda yok o kadar mesafe zati evden de cikmiyom insan gormemek icin kafa izni malum

kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu

nerde artı çıkmışım ödem o ödem

kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))

kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu
Ben de onu yerim ay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye

vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte

kollontai hapçı oldu başımıza uyanamıyo geçmiş ondan artık... bitmiş ooo jillian felam yapamaz artık :))
Ayni böyle el sallican ona seni ezip gectiginde bebisim Kiz kollontai nin ölüsü bilem parca pincik eder seni.. anam bu kedi yürek yemis sanirim cesarete bak cay demle

vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte
Belli olmaz nerden vuracagim yanlisin boyutuna bagli olarak bizim buralardan bikac anekdot anlattiktan sonra eee seyy ben senden bir miktar tirsiyorum dediydi ya ay cok gulmustum anneme anlattim akilli olsun ona gore diyo o da milletin anasi der ki kiz yapma kaçıracan adami diye benimki benden deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…