- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.661
69-68,6=0,4 degil mi ben mi yanlis biliyorum?ya ben bi duzene gireyim ezcem onu böcük gibi kaptanım :)))
kızzıııım ayagını denk al :))))
tatlım savurganın kilo farkı 0.2 olacak duzeltme yapabilir misin bende bilgisayar yok
ay ben umutluyum seni yakalarım senin benzin biter yakında sıkılırsın bırakırsın ben seni oyle boyle yakalıcamsen kendi derdine yan sende beni yakalıyodun nerdeyse :)
ay ben umutluyum seni yakalarım senin benzin biter yakında sıkılırsın bırakırsın ben seni oyle boyle yakalıcam
memnun oldum bende nilgünhıı hııı tabi tabi... ben de adriana limayım zaten :)))
kızlar betüş tırlaktı iyice tıladı gacı kendini adriana lima zannediyohıı hııı tabi tabi... ben de adriana limayım zaten :)))
kızlar betüş tırlaktı iyice tıladı gacı kendini adriana lima zannediyo
Kiz ben istanbuldayken 9kati inip cikiyodum burda yok o kadar mesafekızlar en güzel kalori yakan merdiven çıkmakmış 15 dk 150 kalori diyor ben bugun step tahtamı yükseltip inip çıkıyım bari
kız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi buHala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstünetopitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr sizi gidi btlbetul ve fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk
nerde artı çıkmışım ödem o ödemHala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstünetopitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr sizi gidi btlbetul ve fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk
Kemiklerin de iri olabilir datlumnerde artı çıkmışım ödem o ödem
Hala benim ortimle mi uğraşıyorsunuz siz..bi gun girmedim hemen cullanmissiniz hatunun üstünetopitop canavari haline bakmadan bize laf ediyiiiii pabucumun pisicik kedisi ahahaha burhan altintop geldi aklima pabucumun satanisti sahnesi var ya bu hafta ezdik gectik ya seni grup olarak nabeeerrr sizi gidi btlbetul ve fyzanur cenebazlar anca laaff öbür hatunda arti gelmis zatiii betus de kedicik haline bakmadan kaplan kaptana kafa tutmusss ay kollontai gelsin ezsin seni cooohhhhh eğlenecuuuuukkk
Ben de onu yerimkız boşver alttan al şimdi kendini adriana lima zannediyor yarın heniball zanneder gelir yer bizi bu
vur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişteBen de onu yerimay bu o zaman bile zarar verir bize kilo yapar
Bi cocuk vine yapmis kavgada biz diye surekli ayni seyleri soyluyo.
Şşşttt olumm biz trabzonliyizzs haa.. ssss akilli olun bakaymm.. kimsin sen hee gel bakaym teketek atlay misin diye yardiriyo
Benim garibim bilem korkuyo benden bigun cekip furabilirim diye
ne bitmez ödem varmış sendedenerde artı çıkmışım ödem o ödem
sabah kahvaltıda ciğer yemiştir o ondan birazdan etkisi geçerAyni böyle el sallican ona seni ezip gectiginde bebisimKiz kollontai nin ölüsü bilem parca pincik eder seni.. anam bu kedi yürek yemis sanirim cesarete bak cay demle
Belli olmaz nerden vuracagim yanlisin boyutuna bagli olarakvur kız vur topuğundan yanlış yaparsa enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?