- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.821
ismi sadece w mi ?fantastik dizi istiyorsan W izle
bende onu izliyorum ama bütün sezonları bitirdimen sevdiğim dizi :)) birini bitirip diğerine başlıyorum :) ama istikrarlı bir şekilde 2009dan beri izlediğim dizi supernatural
8 haftalık spor programı indiriyorum şu an :)
niye bıraktın ?merlini izle çok güzel :)bende izlemiştim sonra bıraktım :) en sevdiğin dizi ne?
Haftada 1 kg o kilolardayken rahat verebilirsin
ismi sadece w mi ?
bende onu izliyorum ama bütün sezonları bitirdim
kız onların hepsini izledim ben izlicek dizi kalmadı diye kore dramalarına başladım onlarında hepsini izledim desem yeridirniye bıraktın ?merlini izle çok güzel :)
ben 2 defainş. bakalım :)
ben 3-4 defa baştan başladım :)
penyy deradful var onu izledin mi ?kız onların hepsini izledim ben izlicek dizi kalmadı diye kore dramalarına başladım onlarında hepsini izledim desem yeridir
http://www.koreanturk.com/w-3-bolum-izle.htmlismi sadece w mi ?
ay ne saçma bir dizi oooooo midem bulanmıştı bıraktımpenyy deradful var onu izledin mi ?
Penny dreadful çok iyi bence bir kere josh hartnett oynuyor dünyanın bence en yakışıklı insanı ya aşığım :)penyy deradful var onu izledin mi ?
ayyy dizinin sesinden sağır oluyodum kulaklık takılı :/
w fantastik yeni başladı ben beğendimismi sadece w mi ?
ben onu eva green için izliyorum :)Penny dreadful çok iyi bence bir kere josh hartnett oynuyor dünyanın bence en yakışıklı insanı ya aşığım :)
Ya ben o kadını beğenemiyorum malesef çok itici geliyorben onu eva green için izliyorum :)
ay hiç dizi zevklerim uyuşmuyor demekki ben çok uçdaki şeyleri sevmiyorum yaaaaaaaaPenny dreadful çok iyi bence bir kere josh hartnett oynuyor dünyanın bence en yakışıklı insanı ya aşığım :)
bana öyle gelmiyor :):)zaten benim beğendiklerimi kimse beğenmezzz :)Ya ben o kadını beğenemiyorum malesef çok itici geliyor
haaa sen o kısımdan bıraktın,ben sevişme sahnelerini genelde ilerleterek izliyorum .ay hiç dizi zevklerim uyuşmuyor demekki ben çok uçdaki şeyleri sevmiyorum yaaaaaaaadiziyi izliyordum 2 adam kaynaşmaya başlayınca bıraktım
aaa bende eva green için başlamıştım ama malesf sevemedim :) ben daha yumuşak dizileri seviyorum fantastikde çok seviyorum ama uçlarda olmıcakYa ben o kadını beğenemiyorum malesef çok itici geliyor
Ahaha dogru ya joshimi el bebegimi gul bebegimi yolundan sasirttilar :)ay hiç dizi zevklerim uyuşmuyor demekki ben çok uçdaki şeyleri sevmiyorum yaaaaaaaadiziyi izliyordum 2 adam kaynaşmaya başlayınca bıraktım
sana yasklıyorum öyle şeyleri izleme ben sana kora drama söylerim bol bolhaaa sen o kısımdan bıraktın,ben sevişme sahnelerini genelde ilerleterek izliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?