Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende izlemiştim sonra bıraktım :) en sevdiğin dizi ne?

supernatural vazgeçilmezim en sadık izleyicisiyim, türk dizilerinden ise lm derim :) leyla ile mecnun ilk bölümden itibaren takip ederdim halen açıp izlerim, 46 yok olanı çok beğendim gerçekten en iyi dizilerden ama tabi kıymeti bilinmedi, da vinci demons izliyoruz ,supernatural sezon finali yaptı :)

senin neler sevdiğin diziler

Vay dizi konusuluyor dizi benden sorulur en iyi dizi tabii ki game of thrones ya :)

Kizlar ya ben de enerjisizim biraz karin-kol antrenmanimi yaptim, 1 saat yuruyus de yaptim. Biraz dinleniyorum 1 saat daha yapacagim.

kızlar blog paylaşmak yasak mı? spor videolarından sizde faydalanın istiyorum 8 haftalık programın 2 haftasının gün gün videoları var

Ahahahah ya burdaki yorumlarina cok güldüm bastim zaten begenileri, alemsin valla Betus
Supersin, baya azimli goruyorum seni
Aaaa zengin olan ben degilim lutfen o blanche, karistiriyorsun bebegim
en tatlı benim ortim
Dur simdi Nilgunluk yapayim:
Sen zaten anca ortilerine kalp gönder, bana hic kalp gonderme, sen beni hic sevmiyosun zaten
Çok yoruldum kızlar biraz da canım sıkkın çok az kilo verdim bu hafta diye inşallah önümüzdeki hafta 59 lari görürüm
O kilolarda az az gitmesi normal, sen temponu bozma gider o

ha ha ha çok gülmedim

Ya bugun kaş aldirmaya gittim cok ince aldi kadın ben ona boyunu kisalt dedim o gitmis inceltmis hic begenmedim
Ankara'daki bacilar var mi onerebileceginiz bi kaşçı? Ben buraya da arkadasimin onerisiyle gitmistim birkac kez ama oncekilerde boyle degildi simdi niye boyle yapti anlamadim

kızlar menüm morordek inatettimolacak

kahvaltı 2 dilim tbe 1 haş yumurta domates salatalık 2 kk peynir şekersiz çay

öğlen 1 haş. mısır

akşam patlıcan tost 1 kase keten tohumlu yoğurt

yağlı kağıda patlıcanları ince dilimledim tost makinesinde üzerine 1 domates 1 biber 2 diş sarmısak 1 tk zeytinyağı ile pişirdim üzerine azcık peynir koydum eridi süper oldu tavsiye ederim

spor 40 dk yürüyüş

su 2 lt su
1 lt ödem çayı

iyi olmuş sana beni taklit edersin haaaaaaaaaaa

Ohh afiyet olsun. Patlican tost dedigin sey baya guzele benziyor
iyi olmuş sana beni taklit edersin haaaaaaaaaaa
Seni taklit etmeden once olan olmustu zaten

Supersin, baya azimli goruyorum seni

Evet 104 görünce baya heveslendim ve daha çok spor yaptım :) şu anda da 8 haftalık hiit cardio indiriyorum :) kasım ayında düğün var o zamana kadar 8li hanelere gelmek istiyorum :) en azından yaklaşmak :)
Haftada 1 kg verirsem tamamdır bu iş

Haftada 1 kg o kilolardayken rahat verebilirsin
şaka canım ya bende sevmem ince kaşı hiç
Ayy ben de hic sevmem de iste artik kullanicam uzayana kadar mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…