- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.841
bende hiç romantik izleyemiyorum aynen :)Ahaha dogru ya joshimi el bebegimi gul bebegimi yolundan sasirttilar :)
Ben fantastik, gizem, tarih falan seviyorum. Romantik, romantik komedi falan cok bayiyor beni ya
Yok ya onu baya begenen var, o kadini zaten ya cok begenirsin ya da hic begenmezsin cok keskin hatlari var. baya hayran kitlesi var ama yabana öyle gelmiyor :):)zaten benim beğendiklerimi kimse beğenmezzz :)
kız o ksıımları izlemiyorum dedimya geçiyorum hemen :):)):sana yasklıyorum öyle şeyleri izleme ben sana kora drama söylerim bol bol
kaşları çirkin geliyor bana sadeceYok ya onu baya begenen var, o kadini zaten ya cok begenirsin ya da hic begenmezsin cok keskin hatlari var. baya hayran kitlesi var ama ya
Haha o da iyiymis :)haaa sen o kısımdan bıraktın,ben sevişme sahnelerini genelde ilerleterek izliyorum .
aha tarih dizisi deyince en son izlediğim empress ki ( imparatoriçe ki ) bayılarak izlemiştimAhaha dogru ya joshimi el bebegimi gul bebegimi yolundan sasirttilar :)
Ben fantastik, gizem, tarih falan seviyorum. Romantik, romantik komedi falan cok bayiyor beni ya
Ya kizin iris kismi cok buyuk gozlerinin ve goz-kad mesafesi yok ya bilmiyorum beni korkutuyor sevmiyorum tipini ama gogusleri cok guzel ahaha :)kaşları çirkin geliyor bana sadece
erkek erkeğe olanları sadece ,yani o eva green in sevişme sahnesinde delirdiği sahneyi felan asla atlayamazdım :):)Haha o da iyiymis :)
göğüslerinin ucu çok çirkin aslında bi flminde tamamen açmıştıYa kizin iris kismi cok buyuk gozlerinin ve goz-kad mesafesi yok ya bilmiyorum beni korkutuyor sevmiyorum tipini ama gogusleri cok guzel ahaha :)
Ha cin dizisi mi o? Bak oyle severim kesin. Sana da spartacus, rome, tudors falan onerirdim ama onlarda da cok acik sahneler oluyor ama cidden iyi dizilerdi.aha tarih dizisi deyince en son izlediğim empress ki ( imparatoriçe ki ) bayılarak izlemiştim
iğrenççççççççççççççççççerkek erkeğe olanları sadece ,yani o eva green in sevişme sahnesinde delirdiği sahneyi felan asla atlayamazdım :):)
Ahaha ya erkek erkegeyi ben de uzulerek izlemistim yani her turlu ozgurluge destekciyim ama josh uzdu beni ya; josh dedim bunu da mi yapacaktin bana :)erkek erkeğe olanları sadece ,yani o eva green in sevişme sahnesinde delirdiği sahneyi felan asla atlayamazdım :):)
kız ben hepsine başlıyorum sonra yarım bırakıyorum bilmiyorum beynimde öyle saçma sahneler kalsın istemiyorumHa cin dizisi mi o? Bak oyle severim kesin. Sana da spartacus, rome, tudors falan onerirdim ama onlarda da cok acik sahneler oluyor ama cidden iyi dizilerdi.
sapıkmısınız kız sizzzzzzgöğüslerinin ucu çok çirkin aslında bi flminde tamamen açmıştı
spartacus 2 de açmıştı tamamen gemide komutandıgöğüslerinin ucu çok çirkin aslında bi flminde tamamen açmıştı
Ya o surekli aciyor ki her filminde aciyor hatunun olayi o o yuzden millet ayilip bayiliyor ona o kadar; ya iri gogusleri ince olmasina ragmen ben severim iri gogus guzel fizigi kadinin cidden ben yuzunu cok begenmiyorum. O da soyle gercekte gorsem dibim duser de unluler arasinda degerlendirdim; ben daha masum hatli yuzleri begenirim ondan. Yoksa oyle Turk kizi modunda ay adriana lima mi ay cok cirkin gibilerinden davraniyormusum gibi anlasilmasin ahaha :)göğüslerinin ucu çok çirkin aslında bi flminde tamamen açmıştı
o izleyemez öyle açık seçik dizileri hiç söylemeHa cin dizisi mi o? Bak oyle severim kesin. Sana da spartacus, rome, tudors falan onerirdim ama onlarda da cok acik sahneler oluyor ama cidden iyi dizilerdi.
ben şok oldum o sahnede ya hiç beklemiyodum :)Ahaha ya erkek erkegeyi ben de uzulerek izlemistim yani her turlu ozgurluge destekciyim ama josh uzdu beni ya; josh dedim bunu da mi yapacaktin bana :)
yok benim dediğim flimdi dizi değilspartacus 2 de açmıştı tamamen gemide komutandı
Ya dorian gray'in olayidir o; bu arada dorian gray'in portresini okumadiysan kesinlikle tavsiye ederim cok etkileyici ve cok anlamli bir hikayesi var; ben elimden birakamamistim.o izleyemez öyle açık seçik dizileri hiç söyleme
ben şok oldum o sahnede ya hiç beklemiyodum :)
ay haspam sende izleme iğrençççççççççççççççççççççççço izleyemez öyle açık seçik dizileri hiç söyleme
ben şok oldum o sahnede ya hiç beklemiyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?