- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.881
heeeeyy kızlar...
yemekteyiz in fragmanları yayında... netten izleyebilirsiniz :) esmer genç kız kardeşim ve ben de görünüyorum :)
akannehir akannehirGörmek istediğim sporlarıda yazayım...
akannehir akannehir
ne şanslıymışımmm bana kallis düşmemişşş -tatlicadiarzu-
valla pia sen de böyle şeyler istersen arkama bakmadan kaçarım sanıyorum :roflol:
canım tabii ki hem çalışıp hem çocuğunla dar zamanlarda vakit geçirmenin yanında ,bir de menünü hazırlaman zor olacaktır.ama inan,hiç kimse ,seni senin kadar düşünmez.diyelim 7 de kalkıyorsun.6.30 da kalkıp,gün boyu iş yerinde yiyeceklerini hazırlayıp çıkacaksın evden. biraz çiğ badem ve ceviz al.ve bunları hep yanında bulundur.günlük 2 meyve de yanında olsun.bir de öğlen yemeğin için,akşamdan haşladığın tavuğu salataya kat ,kendine kapaklı bir salata kasesi al ve bir poşete koyup götür.yanına da iki dilim kepekli ekmek koy...oh miss.yanına da dilersen ayran al,al sana öğlen yemeği...akşama da zaten salata ve çorba tarzı ,10 dk da hazırlayabileceğin şeyker yersen tamamdır. bence bu dediklerimi uygula,bak bir arkadaşım hiç üşenmedi,her gün işyerine götürdü yemeğini.salata yapıyordu bolca,ya haşlanmış nohut katıyordu,ya haşlanmış mercimek,ya tavuk göğüs...istikrarı bozmamak çok önemli,hepimizin sorunu bu...
..
ben bayilmiyorum ama mecburen onlarla idare ediyorum arada
tskler.. tombili sayesinde galiba bu 3. lük.. tombilicimmm tskler ve tebriklerr..ve gercekten iyi kilo vermissina.s.
reyhan abla gelince bayılmasın da :roflol:canım benim yaa sen olsan benim eşim bende susarım siz artık hedefe çok yakınsınız piada sende..
ama reyhan ablayla benim yolumuz daha uzun ve bunları yapmazsak olmayacak..
sen dur daha aklıma geldikçe listeyi editliyorum baksana kaydirigubbakcemile3
erkekler cok koaly kilo veriyo yaaaaaaaaa sinir oluyorum mafoldumben ne güzel bak o da seninle saglıklı beslenmeyi ögrenir86 kiloydu. 81.5 falan oldu sağlığı için iyi oluyor ona da.
teşekkür ederim arkadaşım tebrik için inşallah istikrarımı bozmam. bazen yanlış diyet uyguladığım oluyor herhalde ama sağlıklı beslenmeyi de öğreniyorum yavaş yavaş
Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..
Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..
Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...
Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste
obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste
Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..
Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..
Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...
Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste
obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste
ben eşimi de alıştırdım valla onlara. bu arada eşim de kilo veriyor benimle beraber yürüyor ya. işten güçten çok yemek de yiyemiyor. 3-4 kilosu gitti onun da yılbaşından beri onu da mı takıma alsak ne yapsak motive eder bizi. ama hala ben ondan daha kiloluyum bu kadar hızlı verme hemen sana yetişmem lazım diyorum ama seviniyorum da verdiğine. 86 kiloydu. 81.5 falan oldu sağlığı için iyi oluyor ona da.
teşekkür ederim arkadaşım tebrik için inşallah istikrarımı bozmam. bazen yanlış diyet uyguladığım oluyor herhalde ama sağlıklı beslenmeyi de öğreniyorum yavaş yavaş
reyhan abla gelince bayılmasın da :roflol:
hedefe ulaşınca daha sıkı gitmek lazım kallisim havalar güzel gidiyor sanırım pzt den itibaren ben de yürüyüşe cıkıcammm kaydirigubbakcemile2
tamamdır benim için problem yok.
çikolatanın veridği diyet listesini uygulayabilirim.
ama sanki öğle yemekleri hafif, akşam ağır gibi geldi bana.
tam tersi olsa daha iyi olmaz mı acaba?
ya da deneyip kilo verdiyseniz bu hafta bunuuygulayabilirim.
(bu arada ben bugün tartıldım 81,3 olmuşumhihoyyyt ben bu işi başaracağım!!!)
canım ben o listede çok değişiklik yapıyordum yani hiç bir şeye tam uyamıyorum zaten ama en yakınını yapıyordum işte sende kendine uygununu bulursun çok fazla bozmadan... çorbanın yapılışını yazayım istersen kendine uygun ölçüde su koyuyorsun minik bir tencereye bulyonuda içine kafana göre atıyorsun çok fazla olmasın ben birde bir tutam tel şehriye atıyordum vede bir domates rendeliyordum öyle yanisempatiksalakcinni
başaracağınıda biliyoruz hadi çabuklaştıralım kaybettiğimiz zamanlara inat..zemuszemus
valla bayildim kallisim taniyor beni.. evet en iyi kilo veren biz olacagiz... senet nerde???:sm_cool:
ya esasında ben kendimde şunu farkettim.
hiç bir şeyi kısmadan normalde ne yiyorsam onun yarısını ya da daha azını yiyip,
bir de günde bir saat yürüyüş yapınca haftada 1 kg veriyorum.
acaba yaşım genç diye mi ya da istikrarla hiç diyet yapmadığım için mi bilemiyorum sebebini.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?