Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim inanirmisin eslesmeyi yazarken yanina muzurluk olsun diye ciflesmeyi yazicaktim.. vaz gectim:roflol: simdiy azarken görmüyoruzya ifadelerimizi oyuzden :))) ama kafalar ayni isleyince aklinialirimsmile

evet ip atlayabiliyorum araliksiz 100 tane onun cok etkili oldugunu okumus özel ip almistim..arada esince atliyorum..ama anlasilan artik esince atlamiycaz:)

eslesmeyide nasil isterseniz ya yaki kilolar yada rasgele kurayla fln
ama ben cok yorum yapamam yabilmiyorumkismile o konuda cok yeterli görmüyorum kendimimirmirmirmir

aksam yemegi öncesi arada bir portakal yedim

ben 2009 yilinin mart ayindan beri ölcülerimi aliyorum zaman zaman hepsi duruyor elimde..arada spor yaptigimda kilom ayniykende incelme olmus onlari fln yazicam buraya ama bi 5 ve 9 yanyana göreyim o zaman yeniden ölcücem

benim yine basim agriyo yaasempatiksalakcinni telefonla konusmaktan ben nefret ederim yani sürekli uzun tel konusmalarindan .. basimi ve kulagimi agritiyo.. inadinada telefonum hic susmuyor yaa..galiba oyuzden agriyo

simdi annemde diyette benim..oda lahana kürü yapiyor gecen bijomun suntasini tarif ettim..bayildi..bak bu irmikli tatliyada bayildimmmm bende cok severim öyle irmikli bisküvili seyleri..birde 60 kaloriymis yaa hic bisii degilkaydirigubbakcemile3 benim bi soslu dondurmam akannehirakannehir

gecen bijomun suntasini tarif ettim..bayildi..bak bu irmikli tatliyada bayildimmmm bende cok severim öyle irmikli bisküvili seyleri..birde 60 kaloriymis yaa hic bisii degilkaydirigubbakcemile3 benim bi soslu dondurmam akannehirakannehir
ay bende tarif cok piacım eskiler bilir :roflol:
hepsini kendim uydurdum, denemeler devam ediyor :roflol:

bazılarını da böğğ dersiniz diye yazmıyorum ama cok işime yarıyor. irmikli tatlıyı kessinlikle tavsiye ederim zemuszemus

sen yaz bijom arada belki bize de uygunları çıkar ben çok diyet tarifler bilmiyorum sen müsait oldukça yazarsan motivemize de etkisi olur diye düşünüyorum
bu arada ben de yaın alıyım bakıyım şu ketenli bisküviden deneyim teşekkür ederim.

al canım valla ben bir sürü alıp atıyorum çekmeceye...

yalnız dikkat et birkaç çeşidi var. kayısılı, elmalı vs. aşada kahverengi renkte keten tohumlu yazsın. genelde diğerleri kalıyor keten tohumlu bitmiş oluyor..

bir de şu çay çok yardımcı olmuştu bana onu da kessinlikle tavsiye ederim..

bencede yazz bijomm lütfenn hepside evde bulunabilicek malzemeler
irmigi hemen yapicamm.. ben tatli manyagiyim cunku normalde cok zorlaniyorum o konuda
o kabagida sevmistim ben .. oda guzel ve basitti

ben hemen iş çıkışı markete inip alıcam.
o çayı da inceleyeyim bi.

"zayıflamaya yardımcı bitkisel bir karışım olan Phyto Slim; maydanoz yaprağı, mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçeği ve kiraz sapı içeriyor. "
bir de ben zamanında elma krom almıştım.
onu da kullanıcam tatlı isteğimi nerdeyse sıfırlamıştı benim.

Son düzenleme:
bencede yazz bijomm lütfenn hepside evde bulunabilicek malzemeler
irmigi hemen yapicamm.. ben tatli manyagiyim cunku normalde cok zorlaniyorum o konuda
o kabagida sevmistim ben .. oda guzel ve basitti

canım tatlı olarak genelde tarcınlı tatlandıcılı bisküvili süt veya irmik tatlısı yaptım.. başka tarifim yok ama bazen kakolu tatlandırıcılı süt bazen tatlandırıcılı türk kahvesi yaptım.. türk kahvesini sütlü yaptıgım da oldu. oyaladım işte öyle kendimi..

yemek tarifi olarak da inanın saçmasapan şeyleri karıştırdığım oluyor buraya yazamam valla utanırım akannehir

ben ilaç veya destek kullanmadım hiç.. ama bu çayın çok faydasını gördüm. bu çay da her yerde olmuyor migros veya tansaşlarda oluyor. o da bitmemişse :1rolleyes: genelde bütün hepsi oluyor serinin, bu olmuyor akannehir

benim var evde ama bebiş düşündüğümüz için içmiyorum bitki çayı veya sirkeli ballı su..

neyse şansımı denerim burdaki marketlerde.CADIARZU

canım benim zaten dal gibi olmuşsun içmene gerek yok bence de.
artık bebeişini al sen kucağına bir an önce..opuyorumnanaktan

doğadan form gibi bi çay mı bu migrosta görmüştüm galiba. tuvalete mi çıkarıyor yoksa zayıflamaya mı yardımcı canım
ben zaten mavi yeşilin bir çok ürününü tüketiyorum aralarda mısırlı pirinç patlaklı var tekerlek gibi olan bayılıyorum ona hem kalorisi de çok az

aynen canım ben de ara öğün olarak yedim biraz önce onlardan..:lepi:
çok lezzetli tadı damağımda kaldı valla..cokacimcoook
ama ben eti form alıyorum:ecrin_bebek:

ben artık evime gidiyorum mesaim bitti.
hepinizi öpüyorum görüşmek üzereŞeniz

aman aman sakın ha boşver bebişin herşeyden kıymetli burdaki beslenme uzmanı demişti böyle şeyler kullanıyorlar sonra 9 yaşında ilk adetini gören kız çocukları oluyor diye. hamilelikten öncesi bile önemli. evlat tarif edilemez bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bijom bu çaydan günde kaç fincana kadar içtin sen 1 içsem yeter mi 2 falan da içebilirmiyim canım isterse

canlarım ben bijomun kızıyla ayyyyyy haydeee tvde kızıyla diyordu valla onu yazmışım allah söyletiyo kaydirigubbakcemile3 tez zamanda inşallahkaydirigubbakcemile3

heh bijomun çayıyla her yemekten sonra mutlaka bir fincan günde 3 fincan içtim bundan 7-8 yıl önce ve diyet yapmadım sadece her gün bir saat spor yaptım bir ayda 12 kilo verdim bacaklarım filan erimişti göğüs kısmım bir elbisem vardı olmuyorud tam karışla bir karış açık kalıyordu o çay ve spordan sonra bir ayda o elbiseye girmiştim herkes şaşırmıştı eşim beni 15 gün görmemişti 15 gün sonra kapıdan girince ağzı açık kalmıştı ayy yine heyecanlandım evdede var onada başlıyım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…