- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.921
ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:
maşallah kilo vermek,zayıflamak,spor,egzersiz üzerine harika sohbetler dönmüş burda...
kallisim...... seni çok heyecanlı ve azimli gördüm. dilerim hep böyle devam eder ve ben de buna katkıda bulunmak için ne lazımsa yapacağım!
oceanım inşallah sen de düğüne kadar inceleceksin,ben sana inanıyorum.
tombilim benim için çok iyi bir seçim olmuş,çok istikrarlı geliyor.
ablam sağolasın.. bencede alsın herkes valla para bile değil hepsiburadadan aldım kargosu filan 17 liraya geldi hemde yağ analizi birde kalori sayacı varmış bakalım ....KALLISIM HAYIRLI OLUR INSALLAH ADIM SAYICIN ay büyük olmus yazdiklarim..
adim sayici kesin cok motive ediyor hepinize tavsiye ediyorum kizlar. kendinize bir hedef koyun günde sukadar bukadar adim diye..
canım doğaltaş satan yerlerde pazarda orda burda bulursun cidden çok etki ediyor bana..bu aytaşı kolyesi ne olaki? nerde satılır ne işe yarar? ablam ne kremi sürecek? de bakıyım bunları bir bir. biz de eksik kalmayalım yani
:lepi:tabiki biz kazanacağız ablammay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:
ablam sağolasın.. bencede alsın herkes valla para bile değil hepsiburadadan aldım kargosu filan 17 liraya geldi hemde yağ analizi birde kalori sayacı varmış bakalım ....
canım doğaltaş satan yerlerde pazarda orda burda bulursun cidden çok etki ediyor bana..
kremlere gelince ne bulursak onuyerimseniben benim daha önceden elimde olan selülit kremleri vardı masaj yağları filan onları bitireceğim bu akşamdan başlıyorum sürüp sürüştürmeye eğer almaya niyetlenirsen yağ al derim aktardan yosun yağı ahana yağı filan çok iyi toparlıyor vücudu duştan sonra sürüyordum ben hep bunun yanında kabak lifiyle duş alıyorum sürekli kabak lifi mükemmel bir şey...
ay verin verin yeter ki verinn bizi geçin birinci olun açık ara daha ne isteriz ayolll akannehir:dilcikar::dilcikar: evet bayılacak ama hoşuna gidecekte bayılacak hıhhhhhh:dilcikar: en çok biz kilo verelimde görün siz:dilcikar:
ayy kallisim geçende sana msn de demiştim mutfakta tepsileri yıkarken aklıma bi fikir geldi tüh unuttum diyeeee -tatlicadiarzu- işte buyduuuu hihoyyyt 2 ayda bir foto koyma zorunlulugu. isteyen yüzünü buzlandırır veya keser vsvs geliştirilebilir dicektim sen yazınca hatırladım gel bi öpem Şenizablam yaa bir şey daha rica edeyim bende yapacağım... bu gün şubat 13... mayıs 13 te foto ekleyelim unutma bunu ve her hafta yada 15 te bir foto çektir kızlara değşimi görelim sende bende...:lepi: bakalım 3 ayda bir insan nasıl bir değişiklik gösterebiliyormuş azmederseolumunekankayizsmile
bunu alıntı yapmışım ama niye hatırlamadım :roflol:ya bende adımsayar alıyım bari hemen hemde delikafaduldendelikafadulden eksik kalmıyım kesinlikla tahammül edemem:roflol:
o şarkıyı biliyorumn şebnem ferah ın şarkısı. bana da eşim hep dinletir onu :roflol: :roflol:ay ablacım güldürdün beni şöyle bir şarkı var biliyormusun? o geldi aklıma
günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi
kahvaltıdan önce birazcık sevişelim mi? kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:
ayrıca başarılar diliyorum size bakalım kim daha çok kilo verecek? harika bir proğramınız oluştu sizin ohhh be ne güzel hayat geldi 5.takıma :lepi:
teşekkür ederim canımmm Şeniziyiki doğdun bijom mutlu yıllar sana
iyiki doğdun iyiki doğdun iyi ki varsın bijommm a.s.
reyhan abla bi tanesin çok mersi foto süperr gel seni de öpücem kaçma Şenizdogum günün kutlu olsun bijom
baska süsleme bulamadim bijom
aaa nerde, o adresi bana ulaştırır mısın ben de alayım delikafaduldenadım sayacı hangisi Digiforce Pedometre (adımsayar) diye var bi tane 10.62 olmuş fiyatı %55 indirimdeymiş onu mu aldın kallisim hayırlı olsun inşallah çok güzel yararlanırsın.
duştan çıkıp sürüyorsun yağı sonra da üstünü mü giyiniyorsun kirletmiyor mu kıyafetlerini kallistecim? yoksa nasıl bişey yapıyorsun fiyatı ne kadardır ki?
begenmene sevindim canım :1rolleyes: afiyet olsunnnnn cokacimcoookbijom irmikli tarifini bugün yaptım..
süper oldu :lepi:
çok az da şeker koydum ben, tatlandırıcı işine hiç girmicem.
çok teşekküer ederim, arada çok canım çekerse ayda bi falan yaparım.
hım çok güzel olmuş bence
kahvaltıyı 2 ye bölmüşsün gibi olmuş peynir yumurta yediğin öğünün de öğle yemeği yerine geçer aslında çok erken yemediysen bu arada akşam yemeğimiz aynıymış wasayı biliyorum burda migrosta var yani hiç yemedim ama gördüm. süper atlatmışsın gününü. yılmak yok yola devam arkadaşım. harika kilo vericez biz. biz de resimlerimizi çekelim mi? ben 93 kiloluk halimi de koyuyum şimdi ki halimi de ve biz de 1 ay sonrakini koyalım bakalım neler olmuş? görsünler bakalım 5. takımın çıtırlarını kaydirigubbakcemile2
spora yazılman harika olmuş süper valla. çok rahat kilo verirsin böylece hem de şekillenirsin de. hem de çeşitli yapıyorsun senin için süper olacak.şimdi ben de günde hiç yürümesem yarım saat yürümeyi garanti ederim sana canım. bunun dışında sen de bana söyleyebilirsin yanında şunları bunları da yap diye ya da ben bi ara kendi kendime hareketler yapıyordum göbek bölgem çok güzel incelmişti. oklava çevirme hareketi oturup kalkma hareketi sonracığımaaaa ayaktayken bacakları yanlara açma hareketi bi kaç tane var. onları da ekleyim ben en iyisi.
bi de ben yeşil çay içiyorum bi de bijonun dediği çaydan aldım ona da başladım. öğlen ve akşam yemekten sonra içicem
beslenme düzeninde harika olmuş hele 19 dan sonra yememek zaten başlı başına o bile yeter. ben malesef onu yapamıyorum o yüzden de akşam öğünlerine karbonhidrat koymuyorum genelde. bi de meyve de akşamdan sonra değil çünkü zaman kalmıyor aralarda yiyorum ve genelde yeşil elma. sen de yeşil elma en masumu gözüküyor hem de inanılmaz bişekilde benim tatlı ihtiyacımı karşılıyor ve tok hissetmeme neden oluyor çok acıkırsan bunu da deneyebilirsin.
benim de zayıflamam durursa isterim o detoks diyetini senden hızlanır böylece tekrar. ama hemen detoksları aklımıza getirmeyelim zaten çok rahat ve sağlıklı vericez diyelim biz.
benim de hedefime varmam için ayda 4 kilo hafta başına 1 kilo vermem lazım inşallah hedeflerimi tuttururum ama en önemlisi de verdiklerimizi geri almamak yoksa haftada 300 300 gitsin ama geri gelmesin önemli değil.
ay yaşasın yaşasın kızmamışsın kallise o zaman biz de harika bir takım olacaz eminim :lepi: :lepi:
kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yiyorum ben başka hiç yok gün içinde. yani çorba pilav falanda ekmekten sayılıyor ya onlardan yiyebiliyorum ama haklısın sabah 1 dilim daha ekmek olmalı
biskot daha kolaymış iyi oldu öğrendiğim bunu
bana çok ayrıntılı yazıyorsun çok mutlu oluyorum canım yaa senin sayende yeme alışkanlıklarımı oturtabilecem zaten azim de kendim de var bol bol harika olacak.
dur ben de şimdi senin yediklerini okuyum
KALLISIM HAYIRLI OLUR INSALLAH ADIM SAYICIN ay büyük olmus yazdiklarim..
adim sayici kesin cok motive ediyor hepinize tavsiye ediyorum kizlar. kendinize bir hedef koyun günde sukadar bukadar adim diye.. eglenerek kilo verirsiniz yada tas gibi olursunuz
cikolatam masallah sende cok azimli görünüyorsun. bundan sonra birincilikler bekliyor bizi..zemuszemus
herkesin eşini sevmesi ne hoşyerimseniben
çikolatım öncelikle havuzun salonun hayırlı olsun bebişim bence işe yarayacak sositososito
haftalık hedefinde iyi 500-800 gr arası bunuda not edelim bir yerelülülülülülü
uzun zaman sonra ilk kez bugün sahneye çıkıyorum,programım var bugün ve yarın akşam...ben çıkıyorum canlar,yarın çok fazla giremeyebilirim...
hahayt piam yorumlarına çok güldüm kııızz :))))
günaydın herkeseee çok çok erkenden
piacım sizin yiyebileceğiniz karışımlar bulursam yazarım buraya yine kaydirigubbakcemile3 yalnız yazdıklarımdan başka tatlı çözümü bilmiyorum ama onlar da yetiyor..
Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..
Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste
Reyhan abla cumartesi pazar raporumda görmek istediklerimi yazayım
kallisim bugün itibariyle sende yirmi dakika disarda birseyler yap yürü yada varsa kar küre yada yirtikla bahcede oyna ama temiz havada 20 dakika hareket et.. sonrada yine 20 dakika istedigin saatte callanetics yap. ilk basta cok zorliyan o hareketler inan bagimlilik yapiyor ve yoga gibi esnetiyor. birde ensene koydugun oklava yada yer fircasi sopasiyla saga sola dön 100 kere saga sola egil 100 kere..
besinlerin kalori degerlerini hepimiz asagi yukari biliyoruz bugün 1400 kaloriyi gecirme daha azda yeme..
:
tabi zaten boncuk olsun olmasın ben her gün yaptıklarımı yazıcam.
boncuk da geldikçe o beni denetler ben de onu denetlerim.
ocean selam.. canim bisey yazabilirmiyim? boncuk cok genc ve cok gayretli.. geceleri geldiginde tam sayflari okuyamiyabilir.. isterseniz özeldende irtibata gecin..karsilikli destek harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?