Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evt canım benim psikatristim benim aynen dediğin gibiyim çok kötü durumdayım bide yazın aileden yaşadıklarımı bilsen diğer bir abimle ilgili hepsi şimdi çıkmaya başladı .ve bunar artık aile huzurunuda etkiliyor .ciddi depresyondayım kendimi tanıyorum yemek işini engelleyemediğim zaman olay bitmiştir .ve şu an öyleyim sabahın bu saatinde kek yaptım hatta burda yazacam diye yakmışımda bir iştah seçim yapmıyorum ne bulursam götürüyorum.allah sonumu hayır etsin.

ay mersam sayfalarım hata veriyor 2 saat yazamadım..
ben aynı durumu yaşadım işimi bırakmak zoruda kaldığımda eve kapandım ve her gün pasta yapıyordum 75 lerden 90 lara geldim 2 ayda ve sonrası 100 ve ilerisi.. taaki büyük kızım anne kendine gel ne yaptığının farkında ol diyene kadar ve o an baktım ki dizlerim bile beni çekmiyor fakat çektiğim fiziksel acıların hiç birini umursamıyormuşum o ana dek çünkü beyinsel acım ve açlığım çok aha büyüktü... sadece bu duruma sen dur diyebilirsin mersacım tek sen kendini durdurabilirsin..

melisim günaydın canım kızım atlattı çük şükür ağırda geçirmedi bu kez bünyesinin kuvvetli olması bu durumlarda işe yarıyor.. bugün okuluna dönecek öğlenci olduğu için uyuyor şu anda bakalım gitsinde sınıftakilerinde durumu farklı değilmiş öğretmenleri basbar bağrıyor yollamayın diye ama malesef öksüren tıksıran çocuklarını anneler umursamadan yolluyor.
sende rahatsızlanmışsın galiba paylaşımda yazmışsın geçmiş olsun canım sanada, kızına bulaştırma sakın :)

ya komşu demeyin ama :((( benim komşum yok... yan tarafta bir abi oturuyor dul bir o var selamlaşırız sokağım tamamen boşaldı kimi tayin oldu kimi çocuğu oldu işime uzak dedi birine haciz geldi eve banka el koydu allah göstermesin kötü şey.. benim sokağımda 16 ev var ama 3 aile oturuyoruz biri çalışıyor görmüyorum işte diğeri yanımdaki abi ve ben yapayalnızım.. eşim diyor ki bu kadarmı kötüyüz biz tüm komşular kaçtı:roflol:

ev almak isteyen varsa buyursuna.s

melisim günaydın canım kızım atlattı çük şükür ağırda geçirmedi bu kez bünyesinin kuvvetli olması bu durumlarda işe yarıyor.. bugün okuluna dönecek öğlenci olduğu için uyuyor şu anda bakalım gitsinde sınıftakilerinde durumu farklı değilmiş öğretmenleri basbar bağrıyor yollamayın diye ama malesef öksüren tıksıran çocuklarını anneler umursamadan yolluyor.
sende rahatsızlanmışsın galiba paylaşımda yazmışsın geçmiş olsun canım sanada, kızına bulaştırma sakın :)

geçmiş olsun canım bağışıklıkla ilgili gerçekten benim kardeşim de atlattı 3 güne. Benimki malum grip değil galiba hiç ateşim vs yok sadece hapşırık nezle gibi daha çok. Teşekkür ederim kızım burnumun dibinden ayrılmıyorki nasıl yapacağım bilmem maskeyi de çekiştiriyor.

meliscim aşkolsun sen benim komşum olsan hergün bir çeşit pastayla kapındayım gidip almana gerek kalmaz canım.bide cheeese kek yaparımki of yemede yanında yat .

yaaaa nerede oturuyordun ki hemen komşu olalım :)) bayılırım cheese keke en çok limonlusuna frambuazlı da fena olmazdı, iyiki de kahvaltı yaptım yoksa kapındaytdım cumaya atarlardı beni takımdan sırnaşık şey

hımmCADIARZU mersayı değişik psikolojiylemi etkilemeye çalışıyorsun meliim:roflol: komşunuda şişmanlatacaksın ve vicdan azabın olacak durumları:roflol:

kallistem kim kimi etkiliyor bak sen, mersa beni tüm takımlar arasında bireyselde sonuncu yapmaya çalışıyor :dance:

ya komşu demeyin ama :((( benim komşum yok... yan tarafta bir abi oturuyor dul bir o var selamlaşırız sokağım tamamen boşaldı kimi tayin oldu kimi çocuğu oldu işime uzak dedi birine haciz geldi eve banka el koydu allah göstermesin kötü şey.. benim sokağımda 16 ev var ama 3 aile oturuyoruz biri çalışıyor görmüyorum işte diğeri yanımdaki abi ve ben yapayalnızım.. eşim diyor ki bu kadarmı kötüyüz biz tüm komşular kaçtı:roflol:

ev almak isteyen varsa buyursuna.s

komşuları kaçırmışsınız bilmem artık kallistem.
ev almaya gelince kokular konuşur, sizin evden ne kokuları yükselir genelde yerimseniben ona göre akşam açarım konuyu eşime :1rolleyes:

günaydin. bende isterim yirtigin yavrusundan bendeeekaydirigubbakcemile2
gercektenmi bebek bekliyorsunuz nisanda? yok yav olurmu. ben yanlis anladim herhalde.
ama birsey diyeyimmi ben artik köpek almam.pasaya baktikca icim aciyor.. belinden arkasi yamuldu gitti bacaklari büküldü. cok az yürüyebiliyor. cogu zaman yerinden kalkamiyor. biz yükleniyoruz 55 kilo gecen kizimin sirtina bir agri girdi rapor almak zorunda kaldi.arabayla gezmeyi okadar severdi ne binebiliyor ne inebiliyor artik. yavrum benim o güzel gözleriyle anlatiyor artik bizi görünce sevindigini. yattigi yerden kolunu kaldirip selamliyor bizi..

gunaydın herkese. hava cok kotu ben bıraz keyıfsızım.dun aksam da hafıfden dıyet dısına cıkdım basım agrıyor. merak etmyın dıye gelıym dedım yatıcam bugun .sanırım grıp oldum sonunda

gecmis olsun cedricim. insallah cabucak atlatirsin. kizimda kötüydü bu sabah. cok fena ya minicikte bebegi var cok üzüldüm keske ben hastalansaydim

Günaydın Hanımlar
Ben geç kalmışım, aslında 8 de kalktım ama Masal hanım hala uyumadı daha kahvaltı bile edemedim.Diyet güzel gidiyo ama pazar gününden beri spor yapamadım daha bugün gidicem galiba eşim erken gelirse, bakalım cumaya ne olucak büyük gün

Ev işleriyle uğraşıyorum hiç işim bitmiyo ama ev hep dandini, kendime pek vakit ayırdığım söylenemez arada nete girip sizlere bakıyorum, ek gıdaya geçicez onunla ilgili araştırmalar yapıyorum.5.5 aylığız dr hala ek gıda verme diyo ama ben sonrada alışmıycak diye korkuyorum, ufaktan ufaktan meyvelere alıştırıyorum, annem herşey ver tatalara alışsın diyo ama dr da 6 ay sadece anne sütü diyo

Cedric geçmiş olsun canım ıhlamur içiyoruz demiştin sanırım bol bol limolu ıhlamura devam inşallah atlatırsın bir an önce

Mersa o bunalımları çok ii bilirim, bir arkadaşın yazdığı bir söz vardı zayıfladıktan sonra duyacağım hazzı, zevki bana hiçbir yiyecek veremez diye, zaman zaman benimde kaçamak yapasım geliyo hergün aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum ama frenliyorum şimdilik bakalım inşallah böle gider

Yine gelcem ağlıyo Masal Hanımopuyorumnanaktan

yaaaa nerede oturuyordun ki hemen komşu olalım :)) bayılırım cheese keke en çok limonlusuna frambuazlı da fena olmazdı, iyiki de kahvaltı yaptım yoksa kapındaytdım cumaya atarlardı beni takımdan sırnaşık şey

komşuları kaçırmışsınız bilmem artık kallistem.
ev almaya gelince kokular konuşur, sizin evden ne kokuları yükselir genelde yerimseniben ona göre akşam açarım konuyu eşime :1rolleyes:
cheese kek duyunca mersine bile gitmeye razı olmuşsunkafamçokkarıştı mersine gideyim derken tersine gidersin ona göre delikafadulden
melisim aile sözkonusu olunca genelde mangal kokuları yükselir balık tavuk vs her hafta sonumuzun vazgeçilmezidir bu hafta çinekopumuz vardı yanında tabiki sohbetimizde var ben salata ve mezelerimi hiç saymıyorum bak dikkatini çekerimyerimseniben.. komşularım benim kıymetimi bilmiyorlar ben ne diyim:sinifsinif::sinifsinif:
günaydin. bende isterim yirtigin yavrusundan bendeeekaydirigubbakcemile2
gercektenmi bebek bekliyorsunuz nisanda? yok yav olurmu. ben yanlis anladim herhalde.
ama birsey diyeyimmi ben artik köpek almam.pasaya baktikca icim aciyor.. belinden arkasi yamuldu gitti bacaklari büküldü. cok az yürüyebiliyor. cogu zaman yerinden kalkamiyor. biz yükleniyoruz 55 kilo gecen kizimin sirtina bir agri girdi rapor almak zorunda kaldi.arabayla gezmeyi okadar severdi ne binebiliyor ne inebiliyor artik. yavrum benim o güzel gözleriyle anlatiyor artik bizi görünce sevindigini. yattigi yerden kolunu kaldirip selamliyor bizi..
reyhan ablacım paşa hep aklımda olmasına rağmen seni üzmemek için sormuyorum.. çok üzgünüm onun için ... inşallah ağır bir rahatsızlık görmeden hep sağlık içinde geçer bizimkinin ömrü ve sizede allah yardım etsin ablacım ciddi üzgünüm..

Yırtık için çiftleşme dönemi nisan sonu şu anda bir şey yok ama nisanda bebek için uğraşıcaz istiyoruz minik minik bebişler çünkü ablam yırtıkta 3 yaşını bitirdi zamanında sağlığını riske atmadan bebelerimiz olsun istiyoruz 1. damat adayımız Püsküütümün Bulut'u sonrada istanbulda bir damat adayımız var çünkü Bulut biraz soğuk davranıyormuş bu konularda..

gunaydın herkese. hava cok kotu ben bıraz keyıfsızım.dun aksam da hafıfden dıyet dısına cıkdım basım agrıyor. merak etmyın dıye gelıym dedım yatıcam bugun .sanırım grıp oldum sonunda
ay canım benim geçmiş olsun çok çok. çabuk atlatırsın inşallah o hapşuran adamın marifetimi bu yaaamafoldumben
Cedric geçmiş olsun canım ıhlamur içiyoruz demiştin sanırım bol bol limolu ıhlamura devam inşallah atlatırsın bir an önce

Mersa o bunalımları çok ii bilirim, bir arkadaşın yazdığı bir söz vardı zayıfladıktan sonra duyacağım hazzı, zevki bana hiçbir yiyecek veremez diye, zaman zaman benimde kaçamak yapasım geliyo hergün aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum ama frenliyorum şimdilik bakalım inşallah böle gider

Yine gelcem ağlıyo Masal Hanımopuyorumnanaktan

canım sanada allah kolaylık versin.. çocuklarımın en ufağı 10 yaşında bu yüzden bizim tecrübelerimiz geri kalmış olabilir sizin için ama ben göğüslerimden rahatsızdım bu yüzden en fazla ilk kızımı 3 ay diğerini 1 ay en ufağını hiç emziremedim hep vicdan azabımdır bu...
evi boşver o ev hiç düzene girmez sen kendine bak evide ancak iç huzurun olursa kendini mutlu hissedersen düzene sokabilirsin..
not: paspal kallisten tavsiyeler dinlediniz kaydirigubbakcemile3

canım sanada allah kolaylık versin.. çocuklarımın en ufağı 10 yaşında bu yüzden bizim tecrübelerimiz geri kalmış olabilir sizin için ama ben göğüslerimden rahatsızdım bu yüzden en fazla ilk kızımı 3 ay diğerini 1 ay en ufağını hiç emziremedim hep vicdan azabımdır bu...
evi boşver o ev hiç düzene girmez sen kendine bak evide ancak iç huzurun olursa kendini mutlu hissedersen düzene sokabilirsin..
not: paspal kallisten tavsiyeler dinlediniz kaydirigubbakcemile3

Ah ah Kaliste bilmem mi o duyguyu, ilk üç gün sütüm gelmedi sezeryan olduğu için, hastanede başımda sağolsun kayınvalidem duruyodu ah ah vah vah nolcak bu çocuk sarılık olcak der, gider yan taraflardaki anneler emziriyo ne güzel der, hala doğurmamış gibisin diye alay edip pis pis güler zaten dikişlerin sancısı bir yandan, hastaneden cuma günü çıktık cumartesi az kalsın beni bakırköy e kaldırcaklardı, laf olsun diye değil ciddi anlamda çok kötüydüm, lohosalık sendromu diye bişey var zaten üstüne sütümün gelmemesi ve kaynanam eklenince çok kötü bir dönemdi, çok zor atlattım hala daha izleri var, dr bile ne bu halin ya bebeğine kavuştun görende Allah korusun kötü bişey olmuş diycek diyodu, herşeyimi özene bezene hazırladım kendime gecelikler kızıma hastane çıkışları kaç yer gezdim onları alana kadar ama birlikte bir resmimiz yok, hayatta herşeyim yarımdır benim zaten çocukluğum, gençliğim aman sabah sabah içinizi karartım

Ama bu ara yalnız hissediyorum kendimi ya, gerçi Masal dan pek fırsat kalmıyo arkadaşlarımla falan görüşmeye ama komşuluk demişsiniz ya ben mi çok şey istiyorum insanlar mı tuaf bilmiyorum ama doğumdan sonra daha bi uzaklaştım.
Her kafadan bir ses çıkıyo herkes çocuk büyütme konusunda uzman kesiliyo tecrübesizim ya ben, ama okuyoruz araştırıyoruz dr yönlendiriyo en doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyorum, mantıklı gelen neyse 60 dairelik bir apartman burası 15 aileyi falan tanıyorumdur, iki üç tanesiyle görüşüyodum ama dediğim gibi kendi bildikleri doğruları yapmıyorum diye tuaf davranmaya başladılar bide çocuk yetiştirme tarzlarını beğenmiyorum çok kabuğuma çekildim bu ara, en yakın arkadaşım da bunalımda eşinden ayrılmayı düşünüyo onunda bana bir faydası dokunamıyo

Bide eskiden çok hareketli bir hayatımız vardı, arkadaşlarla buluşulur, gülüpp eğlenilirdi şimdi hepsinden uzak kaldık, çok daha huzurluyum şimdi ama

evi boşver o ev hiç düzene girmez sen kendine bak evide ancak iç huzurun olursa kendini mutlu hissedersen düzene sokabilirsin.. Ne kadar doğru söylemişsin mutlu olduğum zaman o kadar çabuk bitiyoki işlerim:) tespitlerin hep çok yerinde ve doğru oluyo senden öğreneceğim çok şey var:1hug:

Ay sabah sabah döktüm içimi :)

amanin handecim valla dökmüşsün içini :)) çokta iyi yapmışsın..bende yazarım sana bir şeyler ama dışarıdaydım yoruldum eve şimdi geldim kızım kahve yaptı bende fırsattan elinden bilgisayarını aldım bakınayım dedim, sonra karalarım bir şeyler canım hepimizin hayatında benzer anlar var çünkü..

selamlar arkadaşlar bizim sağlık ocağı hastalarla dolup taşıyor valla bu grip vakası baya bir yayılmaya başladı geçirip çabucak atlatmak ne kadar güzel herkesler öyle olsun inşallah
bende bir iki gündür yediklerimi kaçırdım valla sabah tartıya çıkayım dedim hissettim çünkü :bbo: delikafadulden gözlerim yuvalarından çıkcaktı çok şaşırdım ama ben exodex kullanıyorum zayıflatacağına kilomu aldırdı bana acaba bakalım 1 kutu bitene kadar kullanıcam en az 2 kutu kullanılması gerekiyormuş sonuçta değişiklik olmassa devam etmem kilo kaybı olmasada en azından gözle görülür incelme oluyormuş artık bekleyip görücem

Ah ah Kaliste bilmem mi o duyguyu, ilk üç gün sütüm gelmedi sezeryan olduğu için, hastanede başımda sağolsun kayınvalidem duruyodu ah ah vah vah nolcak bu çocuk sarılık olcak der, gider yan taraflardaki anneler emziriyo ne güzel der, hala doğurmamış gibisin diye alay edip pis pis güler zaten dikişlerin sancısı bir yandan, hastaneden cuma günü çıktık cumartesi az kalsın beni bakırköy e kaldırcaklardı, laf olsun diye değil ciddi anlamda çok kötüydüm, lohosalık sendromu diye bişey var zaten üstüne sütümün gelmemesi ve kaynanam eklenince çok kötü bir dönemdi, çok zor atlattım hala daha izleri var, dr bile ne bu halin ya bebeğine kavuştun görende Allah korusun kötü bişey olmuş diycek diyodu, herşeyimi özene bezene hazırladım kendime gecelikler kızıma hastane çıkışları kaç yer gezdim onları alana kadar ama birlikte bir resmimiz yok, hayatta herşeyim yarımdır benim zaten çocukluğum, gençliğim aman sabah sabah içinizi karartım

Ama bu ara yalnız hissediyorum kendimi ya, gerçi Masal dan pek fırsat kalmıyo arkadaşlarımla falan görüşmeye ama komşuluk demişsiniz ya ben mi çok şey istiyorum insanlar mı tuaf bilmiyorum ama doğumdan sonra daha bi uzaklaştım.
Her kafadan bir ses çıkıyo herkes çocuk büyütme konusunda uzman kesiliyo tecrübesizim ya ben, ama okuyoruz araştırıyoruz dr yönlendiriyo en doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyorum, mantıklı gelen neyse 60 dairelik bir apartman burası 15 aileyi falan tanıyorumdur, iki üç tanesiyle görüşüyodum ama dediğim gibi kendi bildikleri doğruları yapmıyorum diye tuaf davranmaya başladılar bide çocuk yetiştirme tarzlarını beğenmiyorum çok kabuğuma çekildim bu ara, en yakın arkadaşım da bunalımda eşinden ayrılmayı düşünüyo onunda bana bir faydası dokunamıyo

Bide eskiden çok hareketli bir hayatımız vardı, arkadaşlarla buluşulur, gülüpp eğlenilirdi şimdi hepsinden uzak kaldık, çok daha huzurluyum şimdi ama

evi boşver o ev hiç düzene girmez sen kendine bak evide ancak iç huzurun olursa kendini mutlu hissedersen düzene sokabilirsin.. Ne kadar doğru söylemişsin mutlu olduğum zaman o kadar çabuk bitiyoki işlerim:) tespitlerin hep çok yerinde ve doğru oluyo senden öğreneceğim çok şey var:1hug:

Ay sabah sabah döktüm içimi :)

canım ya iyi yapmışsın buraya içini dökmekle zaten artık komşuluklar çok nadir kaldı apartmanlar büyüdükçe samimiyet sıcaklık kalktı ortadan malesef hepimiz aynı durumdayız kayınvalidene de pes doğrusu zaten o bebeğin annesisin herkesten daha çok düşünürsün ve elinden gelenin en fazlasını yaparsın zaten böyle patavatsız insanlar yüzünden herşeyden soğuyorsun psikolojin bozuluyor sorunlu insanlardan uzak durmak senin için en hayırlıs canım ister istemez sende sorunlardan etkileniyorsun kendini de onların yerine koyuyorsun dertsiz başına dert almaya başlıyorsun boşşşşşverrrr sen masalla vakit geçir en güzel hediye o sana canım arkadaş dost doktor herşeyyyyy

merhaba kızlar,
iki gündür havalardan mıdır nedir o kadar halsizim ki. hasta değilim ama yorumlarınızı sadece okuyabiliyorum,iş yazmaya gelince çok üşeniyorum.aslında ne de güzel sohbetler edilmiş,çok yazmak istiyorum ama...
kalkıp yemeklerimi yapayım , sonra yine geleceğim ve birşeyler yazacağım kısmetse akannehir

Back
X