Ah ah Kaliste bilmem mi o duyguyu, ilk üç gün sütüm gelmedi sezeryan olduğu için, hastanede başımda sağolsun kayınvalidem duruyodu ah ah vah vah nolcak bu çocuk sarılık olcak der, gider yan taraflardaki anneler emziriyo ne güzel der, hala doğurmamış gibisin diye alay edip pis pis güler zaten dikişlerin sancısı bir yandan, hastaneden cuma günü çıktık cumartesi az kalsın beni bakırköy e kaldırcaklardı, laf olsun diye değil ciddi anlamda çok kötüydüm, lohosalık sendromu diye bişey var zaten üstüne sütümün gelmemesi ve kaynanam eklenince çok kötü bir dönemdi, çok zor atlattım hala daha izleri var, dr bile ne bu halin ya bebeğine kavuştun görende Allah korusun kötü bişey olmuş diycek diyodu, herşeyimi özene bezene hazırladım kendime gecelikler kızıma hastane çıkışları kaç yer gezdim onları alana kadar ama birlikte bir resmimiz yok, hayatta herşeyim yarımdır benim zaten çocukluğum, gençliğim aman sabah sabah içinizi karartım
Ama bu ara yalnız hissediyorum kendimi ya, gerçi Masal dan pek fırsat kalmıyo arkadaşlarımla falan görüşmeye ama komşuluk demişsiniz ya ben mi çok şey istiyorum insanlar mı tuaf bilmiyorum ama doğumdan sonra daha bi uzaklaştım.
Her kafadan bir ses çıkıyo herkes çocuk büyütme konusunda uzman kesiliyo tecrübesizim ya ben, ama okuyoruz araştırıyoruz dr yönlendiriyo en doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyorum, mantıklı gelen neyse 60 dairelik bir apartman burası 15 aileyi falan tanıyorumdur, iki üç tanesiyle görüşüyodum ama dediğim gibi kendi bildikleri doğruları yapmıyorum diye tuaf davranmaya başladılar bide çocuk yetiştirme tarzlarını beğenmiyorum çok kabuğuma çekildim bu ara, en yakın arkadaşım da bunalımda eşinden ayrılmayı düşünüyo onunda bana bir faydası dokunamıyo
Bide eskiden çok hareketli bir hayatımız vardı, arkadaşlarla buluşulur, gülüpp eğlenilirdi şimdi hepsinden uzak kaldık, çok daha huzurluyum şimdi ama
evi boşver o ev hiç düzene girmez sen kendine bak evide ancak iç huzurun olursa kendini mutlu hissedersen düzene sokabilirsin.. Ne kadar doğru söylemişsin mutlu olduğum zaman o kadar çabuk bitiyoki işlerim:) tespitlerin hep çok yerinde ve doğru oluyo senden öğreneceğim çok şey var:1hug:
Ay sabah sabah döktüm içimi :)