- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.181
e-e-e-ee bu saat oldu cedricimden başka bildirim yapan yok papatyacım geçen hafta yazmıştım canım bu hafta 2 haftalık yapılacak diye yani sadece bugün yazılacak geçen haftaki değil... geldinde madem neden yazmadan çıktın canım yaa..
valla yazmadan çıktım, sonra gene giriyim dedim ama maalesef. çok fena oldu bu siteye girememe durumu. ama sanırım halledilmiş...süper..
herkese iyi geceler 2 gündür girmeye çalışıyorum hep hata yazıyor girsem bile bişey yazamıyodum.hepiniz iyisinizdir umarım en son bayramda girebilmiştim nihayet bu gün girdim.bide hiç keyfim yoktu evdede çok soğuk rüzgarlar esiyor.yani anlıycanız pek iyi değilim ben böyle durumlarda herkesle irtibatı keserim içime kapanırım bir türlü toparlanamadım .ama bu gün biraz kendimi iyi hissediyorumki burdayım .yaşadığım ağır olaylar tek tek çıkmaya başladı kaldıramadım sonunda fire verdim .bu gün karar verdim hayat yaşanmaya değer üzüntüyle depresyonla geçirecek kadar uzun değil.artık burdayım..
sanki ben yazmışım gibi anladım seni mersacım, tam olarak yaşadıklarını bilmesm de sonraki depresyon bölümü aynen bende de olur , hep aynı semtomlarla.. fenadır hani. ama gerçektende deprosyanla geçirilmeyecek kadar güzel hayat...