- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.341
allahın delüsüüüüü kaptıraakmış hahahaa bırak kapsınlar bir daha bizim gibi hoş bi hoş hatunları bulsunlar o zaman heheeeee :)) bakış açım nasıl ama...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
te$ekkurler resimlerime yaptiginiz guzel yorumlar için canlarim
sagolun darisi sizlere in$allah in$allah sizlerde dilediginiz kilolara duser saglikli bir hayat surersiniz
allah saglik verdikce korumaya cali$acagim in$allah
benim zayiflamamda en buyuk destegi 5. takimdan gordum ben allah cumlenizden razi olsun
reyhan ablam kallisim cedric cim cukulatam ve butun 5. takim sira sizde bijom bitirdi sayilir o biraz burdan ayrilmak istemedigi için vermiyo o iki kiloyu bende istemuyorum burdan hiç ayrilmakta benimki baska vakit ayiramiyorum ben
mustangcim zaten bu i$i en iyi bilenlerden oda az kilo vermedi oda annesinden ayrilmak istemiyo aslinda ben biliyorum onu yoksa coktan kilolari bitirmi$ cikmi$ti burdan ama cikmasin daha durr daha ince resimlerimi koyduracam onu buraya
listede olmyanlar hadin gari listeye bakem bir an once eriyip moda bolumunde bulu$ak hergun yeni kiyafetler ekleyerek neler bize yaki$ir neler yaki$maz onlari payla$ak biraz olmazmi yerimseniben
iyi geceler guzel gunler dilerim hepinize :)
pia cım ben çalışırken yurtdışı gönderimlerimi tnt ile yapıyodum bir sorun çıkmıyodu demek fedex öyle yapıyor allah allah ne yazdığını da merak ettim hediyeyi alan o notu da yazsın ey ahali :roflol:
]
selamlar anca gelebildim sabahtan beri temizlik banyolar yemektir derken tarlalarım bilem bu saate kaldı cık cık cık :umursamaz:
dün biraz diyet dışına çıktım ama bugün diyete devam.. son 6 aydır yani bebek düşündüğümüzden beri adetlerim düzensizleşince dün doktora gittim hormon tahlili falan yaptı ultrasonla baktı herşey normal ama düzenlemek için bi ilaç veriyorum dedi çok kilo vermekten olabilir dedi :bbo: 1 ay onu içicem sonra tekrar gidicem doktora. ilaca da başladım, prospektüsüne baktım kilo yapıyomuş ödem yapıyomuş of o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım ama ne yaparsam yapim vücudum su tutarsa veya kilo alırsam napıcam hiç bilmiyorum böhü :sinifsinif:
teşekkür ederim pia cım opuyorumnanaktangecmis olsun..cok can sikici oluyor bu durumlar haklisin ... olsun .. allah beterinden korusun canim
merhabalar ben geldim ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum???????
pia cok oldu sen bana bunu soralı ama ancak yanıt verebılıyorum.babam karavanla seyahat yapmakdan fotograf cekmeye motor kullanmayakadar ılgı alanı cok genıs bırıdır ama bence en keyıflı hobısı alısverıs merkezıgezmek.babamı ıst da bırak ıkı gunde heryerı yuruyerek gezıp gerı donmus olur.doktoru artık fazla yurumemesını ıstıyor maalesef ama.bi amca toplamis verdi.. aslinda biraz terddütde ettim..ya dogru degilse diye ama cok rahatlatiyor ..3 kez ictim ücündede ayni hissi yasadim ..ayy neler mesela babanin hobileri.. bayilirim öyle ehlikeyf insanlaraa bayilirimmm.. benim bir dönem kosu arkadaslarim vardi 60 yaslarinda beyler..hayati yasiyanlar onlar
yemıyorum kallısım merak etme.precios dıye bır fılm var fragmanlarını ızlemek bıle kılo sorunumu halletmem ıcın bır gaz oldu.bu arada evet ben hamsı ve cuparayı bırlıkde yedım kahvaltıda bıle balık yıyebılen bırı olarak cokmu kacırmısım dıyosun:kedi:cedricim günaydınopuyorumnanaktan mutlusun demek hiç bozulmasın inşallahopuyorumnanaktan buradada yağmur yağıyor hiç yağmazdı geçen yıla dek ama artık günlerce durmuyor burası aşırı soğuk sokağa çıkınca totosu donuyor insanın kaydirigubbakcemile3
ocean editör arkadaşlardan biri cedricim bizim guruptan değil ama diyetle ilgili kendisi opuyorumnanaktan
pizzada zayıf noktan olduğunu biliyorum cedriim ama yesende az ye lütfennn.. ya aklıma geldi bak şimdi...se hem çupra hem hamsimi yedin dün listeye öyle yazmışsınşutarafagitti
bir de çikolatımın paketi istanbul dışıda olabilir öğleni çok fazla geçmezse kargoya verilirken o gece yola çıkıyor ve ertsi öğlen burayada ulaşabiliyor... geçende yırtığın sağlık karnesini ablamda unutmuşuz kızlar bir öğlen yolladı ertesi öğlen elimdeydialkisalkisalkis ay yani banada gelebülür :roflol:
hoşbuldum 30 yaşındayım 92 kilo ve 160 cm boyundayım 1 oğlum var sezeryan oldum ve dikişlerim fazla kilolarım yüzünden açıldı (bu beni en çok acıtan gerçeğim)107 kilodan 88 düşmüştüm ama tekrar kilo almaya başladım çünkü iştahıma engel olamiyorum ameliyat olmam lazım ama doktorum kilo vermemi önerdi dokularım yağlı olduğu için tekrar açılabilirmiş yani kilo ver onda sonra operasyon düşün dedi ve şimdi buradayım insan zayıflamaya çalışırken yanında arkadasları olursa daha kolay olur gibi geliyor inşallah öyle olur ve bu grup kilo vermeme vesile olur...