Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allahın delüsüüüüü kaptıraakmış hahahaa bırak kapsınlar bir daha bizim gibi hoş bi hoş hatunları bulsunlar o zaman heheeeee :)) bakış açım nasıl ama...

te$ekkurler resimlerime yaptiginiz guzel yorumlar için canlarim
sagolun darisi sizlere in$allah in$allah sizlerde dilediginiz kilolara duser saglikli bir hayat surersiniz
allah saglik verdikce korumaya cali$acagim in$allah
benim zayiflamamda en buyuk destegi 5. takimdan gordum ben allah cumlenizden razi olsun
reyhan ablam kallisim cedric cim cukulatam ve butun 5. takim sira sizde bijom bitirdi sayilir o biraz burdan ayrilmak istemedigi için vermiyo o iki kiloyu bende istemuyorum burdan hiç ayrilmakta benimki baska vakit ayiramiyorum ben
mustangcim zaten bu i$i en iyi bilenlerden oda az kilo vermedi oda annesinden ayrilmak istemiyo aslinda ben biliyorum onu yoksa coktan kilolari bitirmi$ cikmi$ti burdan ama cikmasin daha durr daha ince resimlerimi koyduracam onu buraya
listede olmyanlar hadin gari listeye bakem bir an once eriyip moda bolumunde bulu$ak hergun yeni kiyafetler ekleyerek neler bize yaki$ir neler yaki$maz onlari payla$ak biraz olmazmi yerimseniben
iyi geceler guzel gunler dilerim hepinize :)

asyam valla ben bunu tuttum... hepimiz incelip hergün yeni ciciler giyip resimlerimizi paylasalim... hahahahahah havalara girdim birden.. kendimi beyaz etegimle düsündüm hahahahah:roflol::roflol::roflol:
he evet aynen annesinden ayrilamadigi icin mezun olmuyor benim kuzum.. oyy anasinin kinali kuzusu cilgin atim:1hug:
haklisin kallisim bizim gibi hos hatunlari nerde bulacaklar. bakis acin harika.vereliniortak

selammm
offf ne guzel sohbetler etmissiniz... asya ben görmedim siziiiiii bende artik 60düstügünüzdekini görürümzemuszemus kac tan düstünüz 64de?

ben cok yorgunum regl günüme saniyorum 5-6 gün var yalniz müthis bir gögüs agrisi basagrisi.. son zamanlar cok siklasti bu durum.. hele dün önceki gün cok kötüydüm..beynim yaniyodu.. sizce normal mi?

oglusumun bugün basketbol turnuvasi vardi..Hollandaya gittik 3. oldular:lepi: favori bi takim vardi..gercekten iyide oynuyolardi.. o takimla bizim takim ayni gruba denk gelince 1.zaten belliydi ayni gruptan cikmiycagina göre 2. de diger gruptandi.. dolayissyla bizde 3. olduk :))
10 yas grubu aslinda benim oglum 8 bucuk yasinda aralarinda en kücük benim ki...
cok yorucu ama keyifli bir gündü
o yüzden hic ugrayamadim ve ne yedigimide bilmiyorum hic.. aksam eve dönerken corba ictim bi adam gibi öncesi atistirma kahve vs ile gectikafamçokkarıştı

pia cım ben çalışırken yurtdışı gönderimlerimi tnt ile yapıyodum bir sorun çıkmıyodu demek fedex öyle yapıyor allah allah ne yazdığını da merak ettim hediyeyi alan o notu da yazsın ey ahali :roflol:
]

canim anlatilana göre yurtdisindan türkiyeye gönderilen paketlerde yasaniyormus:sm_confused:
benim yegenime gönderdigim paket gitmisti ama yegenim ameliyat olmustu onunla oldugumu bilmesi icin kücük bi hediyeydi.. iyiki hastaneye yollamamisim paket gittiginde yegenim iyilesmis ayaga kalkmistikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba,

istanbul'da dondurucu soğuk var valla. artık eldivensiz ya da beresiz ve hatta şemsiyesiz sokağa çıkılcak gibi değil, insan kardan adama dönüyor direk. bir de ince ince bir yağmur var ki, çok gıcık, hani ıslandığını anlamadan ıslatan yağmurlardan.

asya'nın incelmiş fotolarını gördükten sonra çok fena gaza gelmiş durumdayım ama benim kilolarda pek fazla bir gelişme yok maalesef. hala 65.3'de duruyorum. bakalım nolucak....

günaydın arkadaşlar
kallisim bakış açına sonuna kadar katılıyorum :)) nerde bizim gibisi.

annem zayıflasamda bırakmam ki sizz:))) çılgın atım ben hahaha

selamlar anca gelebildim sabahtan beri temizlik banyolar yemektir derken tarlalarım bilem bu saate kaldı cık cık cık :umursamaz:

dün biraz diyet dışına çıktım ama bugün diyete devam.. son 6 aydır yani bebek düşündüğümüzden beri adetlerim düzensizleşince dün doktora gittim hormon tahlili falan yaptı ultrasonla baktı herşey normal ama düzenlemek için bi ilaç veriyorum dedi çok kilo vermekten olabilir dedi :bbo: 1 ay onu içicem sonra tekrar gidicem doktora. ilaca da başladım, prospektüsüne baktım kilo yapıyomuş ödem yapıyomuş of o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım ama ne yaparsam yapim vücudum su tutarsa veya kilo alırsam napıcam hiç bilmiyorum böhü :sinifsinif:

reyhan ablaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel bir bebek..allah bagislasin cok tatli cok güzel..
karaoglanda öyle.. nasil güzel bakmisŞeniz

bende bugün dogum yapan bir arkadasimi ziyaret ettim hastanede allahhimm minnacik bir bebek 2,600 kücücük ama cok guzeldiii.. benim cocuklarim cok kilolu dogmuslardi oglum 4,100 kizim erken dogum olmasina ragmen 3,200:bbo: bugünki bebegin parmaklari cam gibiydi incecik minicikkk oofffhhh ne güzel oluyorlar
bugün ki mönümü yazayim

sabah: 1 yumurta, 1 mandalina, bir fincan yesil cay
ara: 5 ceviz
ögle: bir dilim kasarli siyah ekmek, bir fincan yesil cay
aksam: bi kase sütlü corba

spor yapmak istiyorum ama gögüslerim tas gibi oturuken dahi agriyor..doktora gitmekten nefret edenlerdenim.. ne yapim ya...reglimi beklesem ..gecicek biliyorum ama her reglde olmasi normal mi onu anlamiyorum

selamlar anca gelebildim sabahtan beri temizlik banyolar yemektir derken tarlalarım bilem bu saate kaldı cık cık cık :umursamaz:

dün biraz diyet dışına çıktım ama bugün diyete devam.. son 6 aydır yani bebek düşündüğümüzden beri adetlerim düzensizleşince dün doktora gittim hormon tahlili falan yaptı ultrasonla baktı herşey normal ama düzenlemek için bi ilaç veriyorum dedi çok kilo vermekten olabilir dedi :bbo: 1 ay onu içicem sonra tekrar gidicem doktora. ilaca da başladım, prospektüsüne baktım kilo yapıyomuş ödem yapıyomuş of o yüzden biraz daha dikkat etmem lazım ama ne yaparsam yapim vücudum su tutarsa veya kilo alırsam napıcam hiç bilmiyorum böhü :sinifsinif:

gecmis olsun..cok can sikici oluyor bu durumlar haklisin ... olsun .. allah beterinden korusun canim

günaydın güzeller.. dün sabah gelip yarım sayfa yazdım yolladım uçtu gitti sinir oldum akşam geldim sayfam kapandı bir daha açamadım sinir oldum dahadayazmadım sonra..

Piacım oğluşun için tebrik ederim gurur verici duygu bende kızları spora yönlendirmeye çalıştım ama malesef içinden gelecek insanın... bende yeğenlerimle gurur duyuyorum ne yapalım :))

yediklerin yemek bile değil lütfen bu düzensizliği vücuduna yapma sonra sonucu çıkacaktır metabolizmanı bozma..
bir de evether regl döneminde göğüslerinin böyle olması normal ciddi acı veriyor şu an bende aynıyım bugün başladı neyse ki benim..
seninde minikler kilolu doğmuş benimde ufak kızım doğuma 20 gün kala acil sezeryan denildi çok kilolu ve normal doğum pozisyonunu almıyor denildi ciddi sezeryanda bayıltmamalarını istemiştim narkozcunun sözünü hiç unutmuyorum - ohohoh-o-o-o-oo biz dokunmasak bu daha 9 ay yatarmış ne kadar rahat ve huzurlu şuna bak dedi.. bende görücem bende bakıcam diye tutturmuştum:roflol:

reyhan ablam teşekkürler fotolar için bende oğlunun fotosunu ekledin sandım :roflol:paşanınmış:roflol:.. yerim ben o güzel kara oğluşunu ayça gördü bayıldı:teselli: Kaana hiç bişi demiyorumnaniknanik çok çirkin:nazar::nazar::nazar:

bijom ilaç kilo yapacak diye kendini strese sokma sen yemedikten sonra nasıl kilo yapacak ki iştahın açılır yani demek istediklerio ypksa kalori bombası değildir naniknanik ama ödem oluşur onuda bir zaman yaşayacaksın ne yapalım yeter ki sağlığın yerinde olsun bir an öncebuyrunnnnnnnnn

gunaydın herkese .yagmurlu kapalı ve soguk havadan sonra guneslı ama yıne sabah bır gune uyandık.kıs geldı resmen ya.dun pazara gıdelım dedık yagmur buz tanelerı gıbı degdı suratlarımıza.ama vazgecmeden pazardan meyce ve yesıllık alıp donduk gun boyu evdeydık.evde olunca da habıre tıkınıldı tabı.erkek metabolızmasına uydum yanı.sabah tartıldım dun gece tartıldıgımdan bıle fazla cıkdım yıne odem yapdı vucut.cunku duzenlı su ıcmıyorum bıde tuzsuz yemeye alısan ben tuzlu yedım dun.hemen sularımı hazırladım ıcmeye basladım ama moralım bozuldı ıyıce .gecmısı okudum cvp yazacaklarım var ama ogleden sonra ıns.hepımız ıcın ıyı bır hafta sonu olur umarım

merhabalar ben geldim ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum???????

hoşgeldina.s. kendini takıma tanıtırsan ve paylaşıma başlarsan geriside kendiliğinden gelir her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ben ileriki günlerde kurallar hakkında bilgi veririm zaten, geçmiş mesajlara göz atabilirsen takım hakkındada bir fikir edinmişolursun, hayırlı olsunopuyorumnanaktan

hoşbuldum 30 yaşındayım 92 kilo ve 160 cm boyundayım 1 oğlum var sezeryan oldum ve dikişlerim fazla kilolarım yüzünden açıldı (bu beni en çok acıtan gerçeğim)107 kilodan 88 düşmüştüm ama tekrar kilo almaya başladım çünkü iştahıma engel olamiyorum ameliyat olmam lazım ama doktorum kilo vermemi önerdi dokularım yağlı olduğu için tekrar açılabilirmiş yani kilo ver onda sonra operasyon düşün dedi ve şimdi buradayım insan zayıflamaya çalışırken yanında arkadasları olursa daha kolay olur gibi geliyor inşallah öyle olur ve bu grup kilo vermeme vesile olur...

elektracım geçmiş olsun dileyelim bebişinide güle güle büyüt doğru yerdesin desem :))

dediğin gibi arkadaş olunca destek olunca daha motiveoluyorsun ama bizim grubumuz uzun zamandır diyetle haşır neşir bu yüzden bir çoğumuzda bıkkınlık baş gösterdi bende dahil biliyormusun bende 107 den 72 lere indim ve şimdi hızla kilo alıyorum çünkü dediğin gibi iştahımı engellemiyorum yaşadığım tüm sıkıntılı anların acısını yemekten çıkarıyorum ama kendimi kandırdığımıda biliyorum.. neyse ki bir kaç gündür yine toparlanma dönemine girdim eskiden okuduğum bir kitabı tekrar okumaya başladım biraz ilerliyeyim burayada notlar yazacağım...

hep destek tam destek :)))

elektracım hoşgeldin tam da doğru yerdesin hadi bakalım hayırlı olsun opuyorumnanaktan

dışardan geldim çok yorulmuşum amaaaaaa hediyemi kargoya verdimmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden yarın veya öbürgün mutlaka elinde olurmuş kime gidicekse artık zemuszemus

kallisim toparlanmana sevindim eminim listeye girersen daha çok tutabilirsin kendini yerimseniben

şimdi ıspanak ısınıyo mikrodalgada az sonra eşim gelir daha giremem diye o arada yaziyim dedim.. kilom sabit 62 inemiyorum napmam lazım akıl verin şok mu yapsam napsam :bbo:

bijom hoşgeldin ... bugün kü kargoda bana gelecek deği mi? heheheheee ne bencilim hepinise kendi ismimi verdirdim aslında melise hahahaaa..

canımcım yaa inan fikrim yok ben ısrar etmemen konusuna takıntılıyım yazmasamda... kitap diyorum ya o kitaptada yazdım daha önce set noktası deniyor ve boyunuzu kemik yapınızı değiştiremeyeceğinize göre vücudunuzun ideal kilosunuda değiştirmeye çalışmayın kilo verdiniz ve bir set noktasında durdunuz bu sizin ideal vücudunuzun istediği kilodur diyor.. en fazla 2 aşağı 2 yukarı oynarsınız bunu değiştiremezsiniz yazıyor.. bence sende bu set noktasındasın bijom...

desteğiniz için teşekkürler ben şu an işyerindeyim arkadaşlar içeride fıstık yiyorlar gittim ve geri geldim içimden o fıstıklara elini uzatacağına bi gruba bakayım dedim iyiki de öyle demişim artık yemek istemiyorum ne güzel canım 72 kiloya düşmüşsün ,toparlamalısın kendini sakın kilo alma keşke bende 70 li rakamlara düşsem sanki kendimi daha güçlü hissediyorum ama OLACAK BAŞKA ÇARE YOK.....

mustang hatun sen yemek yapmıyormuydun ne arıyon burda :))))

elektracım başka çare yok evet malesef .... spora zaman ayırabiliyormusun bende zaman çok ama o gücü kendimde bulamadım son zamanlarda buda etkili kendimi toparlayamamamda spor yapsam diyetimide bozmam ama evde adapte olamıyorum...

bi amca toplamis verdi.. aslinda biraz terddütde ettim..ya dogru degilse diye ama cok rahatlatiyor ..3 kez ictim ücündede ayni hissi yasadim ..ayy neler mesela babanin hobileri.. bayilirim öyle ehlikeyf insanlaraa bayilirimmm.. benim bir dönem kosu arkadaslarim vardi 60 yaslarinda beyler..hayati yasiyanlar onlar
pia cok oldu sen bana bunu soralı ama ancak yanıt verebılıyorum.babam karavanla seyahat yapmakdan fotograf cekmeye motor kullanmayakadar ılgı alanı cok genıs bırıdır ama bence en keyıflı hobısı alısverıs merkezıgezmek.babamı ıst da bırak ıkı gunde heryerı yuruyerek gezıp gerı donmus olur.doktoru artık fazla yurumemesını ıstıyor maalesef ama.
bu arada kosu arkadasım dıyınce aklıma geldı.psıkologum yuruyus yaparken benım kılomdakı ve yuruyen kadınlara hanı bas parmagı kaldırarak supersın anlamında bır ısaret var ya ondan yapmak ıstıyormus.ama kadınlar baslarını kaldırıp bakmıyormus.bana bunu anlattı.sımdı yuruyus yaparken asla yerden gozlerımı kaldırmıyorum.bırı bana boyle bır ısaret falan yapar da koparım dıye
cedricim günaydınopuyorumnanaktan mutlusun demek hiç bozulmasın inşallahopuyorumnanaktan buradada yağmur yağıyor hiç yağmazdı geçen yıla dek ama artık günlerce durmuyor burası aşırı soğuk sokağa çıkınca totosu donuyor insanın kaydirigubbakcemile3
ocean editör arkadaşlardan biri cedricim bizim guruptan değil ama diyetle ilgili kendisi opuyorumnanaktan
pizzada zayıf noktan olduğunu biliyorum cedriim ama yesende az ye lütfennn.. ya aklıma geldi bak şimdi...se hem çupra hem hamsimi yedin dün listeye öyle yazmışsınşutarafagitti

bir de çikolatımın paketi istanbul dışıda olabilir öğleni çok fazla geçmezse kargoya verilirken o gece yola çıkıyor ve ertsi öğlen burayada ulaşabiliyor... geçende yırtığın sağlık karnesini ablamda unutmuşuz kızlar bir öğlen yolladı ertesi öğlen elimdeydialkisalkisalkis ay yani banada gelebülür :roflol:
yemıyorum kallısım merak etme.precios dıye bır fılm var fragmanlarını ızlemek bıle kılo sorunumu halletmem ıcın bır gaz oldu.bu arada evet ben hamsı ve cuparayı bırlıkde yedım kahvaltıda bıle balık yıyebılen bırı olarak cokmu kacırmısım dıyosun:kedi:
hoşbuldum 30 yaşındayım 92 kilo ve 160 cm boyundayım 1 oğlum var sezeryan oldum ve dikişlerim fazla kilolarım yüzünden açıldı (bu beni en çok acıtan gerçeğim)107 kilodan 88 düşmüştüm ama tekrar kilo almaya başladım çünkü iştahıma engel olamiyorum ameliyat olmam lazım ama doktorum kilo vermemi önerdi dokularım yağlı olduğu için tekrar açılabilirmiş yani kilo ver onda sonra operasyon düşün dedi ve şimdi buradayım insan zayıflamaya çalışırken yanında arkadasları olursa daha kolay olur gibi geliyor inşallah öyle olur ve bu grup kilo vermeme vesile olur...

hosgeldın electra aramıza.kesınlıkle dogru yerdesın emın ol

Back
X