- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.361
günaydın güzeller.. dün sabah gelip yarım sayfa yazdım yolladım uçtu gitti sinir oldum akşam geldim sayfam kapandı bir daha açamadım sinir oldum dahadayazmadım sonra..
Piacım oğluşun için tebrik ederim gurur verici duygu bende kızları spora yönlendirmeye çalıştım ama malesef içinden gelecek insanın... bende yeğenlerimle gurur duyuyorum ne yapalım :))
yediklerin yemek bile değil lütfen bu düzensizliği vücuduna yapma sonra sonucu çıkacaktır metabolizmanı bozma..
bir de evether regl döneminde göğüslerinin böyle olması normal ciddi acı veriyor şu an bende aynıyım bugün başladı neyse ki benim..
seninde minikler kilolu doğmuş benimde ufak kızım doğuma 20 gün kala acil sezeryan denildi çok kilolu ve normal doğum pozisyonunu almıyor denildi ciddi sezeryanda bayıltmamalarını istemiştim narkozcunun sözünü hiç unutmuyorum - ohohoh-o-o-o-oo biz dokunmasak bu daha 9 ay yatarmış ne kadar rahat ve huzurlu şuna bak dedi.. bende görücem bende bakıcam diye tutturmuştum:roflol:
hafta sonu yemek yapmaya cok firsatim olmuyor..islerim cok yogun oluyor benim herkesin aksine.. biraz hafif olmus evet.. ama hafta icindekileri telafi eder bosverin :))
bugün regl oldum ..3 gün erken galiba.. biraz rahatlama var..
oglum 2 yildir basketbol oynuyor 3yildir yüzüyor.. kizimda yüzüyor 4 -5 yil oluyor heralde.. bence erken yonlendirmenin cok etkisi var.. oglum basketbola basladiginda topu tutamiyordu sadece kosuyordu :))) cok sikmadan erken yönlendirmenin etkisi büyük
gec kalinca sevmeleri (herhangi bir seyi ) zor oluyor
allahim doktorun yorumu ne kadar etkileyici.. mucize, ilahi bir mucize oyuzden doktor olmak cok isterdim .. cok ilgimi cekiyor medizin
[
kilom sabit 62 inemiyorum napmam lazım akıl verin şok mu yapsam napsam :bbo:[/COLOR]
bendede öyle olmustu..62 ye cabuk düstüm sonra orda bi süre durdum durucagimida biliyordum biraz bünyemi toplayip yeniden baslamistim
simdi 60 -61 arasinda gidip geliyor .. orda durdum :)) ama yeterince durdum burdada artik inmem lazim
ama kaliisimde cok guzel ve onemli biseyler yazmis.. dikkate alinmali..sizin kilo gecmisinizi tam bilemiyorum :/ offf kalissimin yazisini yorumlayinca sifirlandi yazdiklarim :)) anlamsiz oldu :)
elektra hosgeldin arkadasimmm
dün ziyarete gittigim arkadasiminda öyle bir sorunu ardi.. kilo vermek icin gerekcen cok onemli...lütfen üzerinde dur kendin icin .. hosgeldin a.s.