Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?
evet ablacim marifet o gercekten .. cok sabir istiyor ama coookkkk
kimde varki bu zamanda o sabir? benim sabrim tahammülüm anca esime ve cocuklarima artik.. onun disinda herkes sinirini bilicek..bi yere kadar..bir yerden sonra stop

nasıl gidiyor elma diyetin?? biraz fazla asitli değil mi elma?? hani bir zaman sonra midende bir kazınma hissi yaratmıyor mu?? ben ne zaman elma yesem bir zaman sonra bir kazınma hissi gelir çöreklenir mideme. elma diyetini düşünemiyorum bile..

yarin belli olucak canim ak koyun kara koyun
yarin tartilicam bir hafta olmus olucak..bakalim sonuc nasil olucak.. eger az olursa fark ogunlerimi biraz daha azaltmam gerekicek..ama böylede denemek istedim
bende öyle bir etki yapmadi simdilik memnunum ..sonucu yarin sabah cok merak ediyorum

günaydın herkese, hazırlandım çıkıyorum hastaneye arkadaşımın yanına. akşama doğru gelirim, kallisimin tahlilleri kolay geçer inşallah ve hayırlı haberlerle döner umarım..

Günaydın güzeller.. mesajlara tekrar dönücem önce konrol yapmalıyım konularımı buralardayım..

papatyacım sana yazayım ama.. öncelikle senden cevap almak hoş geldi :)) herkese ayrı ayrı bir şeyler karalanam dahada hoş :)) devam diyorum sadece ha gayret...

hemen finm için ilenimimi yazayım onu sormuşsun... hiç ama hiç beğenmedim neden bilmem ben cem yılmazı çok aşırı severim diğer filmleride izledim ama buna gttiğime nedense pişman oldum eşimde beğenmedi kızımda... filmde gülünebilecek 3 yer var onlarıda zaten fragmanlarda deşifre ettikleri için bir özelliği kalmamış benim için..
alvin ve sincaplara gelince :)) sinemadan çıktık arabada geliyoruz alvini izleyen 10 ve 20 yaşında olan kızlarım.. büyük dediki size bir şey itifar edeceğim hepimiz sustuk evet seni dinliyoruz diye.. ben filmde ağladım dedi:roflol: sincplardan biri çok üzgünmüş ve bu gözyaşlarını tutamamış.. ufak kızımda ditor ki -neeeee ağladınmı daha neler:roflol:

günaydın herkese, hazırlandım çıkıyorum hastaneye arkadaşımın yanına. akşama doğru gelirim, kallisimin tahlilleri kolay geçer inşallah ve hayırlı haberlerle döner umarım..

günaydın bijom.. hadi sanada kolay gelsin bu gün için...opuyorumnanaktan

ben çok helecanlıyım bugünü geçirsem offfbilmiyorumkismile eyvahedigeldismilesağolasın güzel dileklerin için...olumunekankayizsmile

gunaydın herkese.dun gece gec saatlerde geldık bursa dan.sımdı uyanıp esımı gonderdım bıraz daha uyumak ıstıyorum.dayanamadım bır bakıym dedım.kalkınca gecmısı okuycam ıns.yalnız aman ne yedım ne yedım cok fenaydı.resmen tansıyonum falan cıkdı bu hafta telafı edıcem artık

cedricim hoşgeldin bursaya bir daha yasakmı koyacağız sana nedir :)) düzenini bozmuşsun ...bir haftada inşallah telafi edersin yeniden kopacaksın diye korkuyorum başka sorun yok adapte olamıyormuşsun gibi geliyor sanki.. neyse uyu kafanı toparlada yazarsın bakalım neler yaptın..

Ara verdiğim diyetime bugun başladım bende katılabılırmıyım acaba aranıza ?

hoşgeldin arkadaşım sohbet amaçlı tabiki katılabilirsin seviniriz fakat yarışma listesi için bekleyen 2 kişi var açıkta ve eski üye biride ben bu yüzden listeye almamız imkansız... yarışmaya katılayım dersen başvuru başlığı var istersen link veririm..a.s.

hoşgeldin arkadaşım sohbet amaçlı tabiki katılabilirsin seviniriz fakat yarışma listesi için bekleyen 2 kişi var açıkta ve eski üye biride ben bu yüzden listeye almamız imkansız... yarışmaya katılayım dersen başvuru başlığı var istersen link veririm..a.s.

Evet alayım linki belki katılırız :) vallahı bu sıtenın faydası çok burdakı arkadaşlarda sagolsun herkes bırbırıne cok guzel moral verıyorlar bence en güzel diyet şekli KK :enbuyukkk: bayanssulusmile opuyorumnanaktan

ben geldimmm.. gec olsada yazip yatiyim dedim ..aksam yemegime dikkat ettim sadece salata cesitleri aldim tabagima (disardaydim) felaket yorgunum havalar yollar berbat burda..

benimde 4. aya kadar citir olmam lazim sonrada hazirana kadar o citirligi oturtmam lazim yani veripte sonra bir kac kacamaktan sonra kilo almaya baslamak istemiyorum

yarisma degil canim baskebol oynuyor 10 yas alti benim ki daha 9 olmadi ama :)) turnuvalari vardi.. takim olarak 1. olmuslar.. ben erken ayrilmistim islerim vardi.. aradim oglumu nasilsin diye..1. olmuslar tahmin etmistim diger takimlari gorunce.. 1.ligini anlatmiyor kocu son ceyrekte oynatmamis sadece onu anlatiyor :))kuzu yaaaa kuzu kuzu

ya ben bu takima katilmadan once oglumun sünneti olmustuuuuu..resim koymak istiyorum birara

tebrik ediyorum oğlunu. başarılarının devamını dilerim. spor çocuklar için çok yararlı hem de kötü alışkanlıklardan koruyor. benim oğlumda 3 yaşına girdi bizde yazın inşallah bii spora yönlendirmek istiyoruz zaten çok hareketli bu enerjisini doğru yerlere kanalize etmek lazım diye düşünüyoruz.
benim oğlumda gece 10da doğdu ertesi gün gündüz 12 de sünnet oldu öyle taburcu olduk hastaneden. yani daha 1 günlük bile değildi. ve çok doğru yaptığımızı düşünüyoruz çok rahatız şu anda. ben de koyabilirim resimlerini. senin kuzunun resmini de görmek isteriz
bu arada bugün pazartesi ne oldu senin elma diyeti daha geçmişi okumaktayım belki de yazmışsındır bilmiyorum ama

Piacım fotoları ekle ekleeeealkisalkisalkis merak ederiz demi...
dalmışım soracaktım kaçıncı oldular diye maşallah diyelim... nedense koçlarını hocalarının söyledikleri yaptıkları çok donukur onlara..
yaa benimde ufak yeğenim 17 yaşında ve milli yüzücydü.. hocası o kadar sıkıp bunaltmasına rağmen çocuk okuldan çıkıp gece yarılarına kadar antrenman yaptı hemde her gün artık yollarda uyuyordu otobüslerde vs öyle yorgun.. nasılda başarılı.. ama adama başarı yetmiyor daha iyisi daha iyisi diye çocukları çok sıkıştırıyordu.. bir gün bir yarışmdan sonra çok heyecan yaptığı için yeğenime tokat atmış ablamda bunu kaldıramadı aynı durumda olan bir başka kızla beraber o takımdan ayrıldılar haaa onlar ayrılmadan adam heyecan yaptığı yeterli dereceyi alamadığı için hem tokat atıp hemde kovmuş bunları ablamda aldı kızı... aynı durum yıllar öncede 3 dekilanlı tarafından yaşanmış sonra onlar büyümüş ve o antrenöre rakip bir ünivresite takımı kurmuşlar ablamda kızı gidip buraya verdi... nasıl iyi yaklaştılar aynı durumu yaşadıkları için.. sonra bir kaç ay önce bir yarışta yeğenim derece aldı ve yeniden milli takıma girebilmeyi haketti ama o eski hoca çıktı ve ben bu öğrenciden şikayetçiyim geçen yıl maceristana gittiğimizde ahlak dışı davranışları olmuştu milli takıma giremez gibi bir yazı sunarak kendi öğrencisinin takımda yer almasını sağladı ve yeğenim alt üst oldu günlerce kendine gelemedi... bu adam ablama bir gün dediki.. benim takımıma geri dönsün tüm şikayetimi yazılarımı geri alayım... en iyi öğrencilerimden biri dedi... ama ablam adamın attığı iftirayı temizletebilmek için uğraşıyor şimdi.. kızın yeni hocaları davacı oldu ablam davacı oldu ve bir avukat dediki ben bu davayı ücretsiz üstlenceğim yeter ki bu çocuk onurunu kurtarsın...
şimd adam para verirseniz hem lisansını veririm hem tüm söylediklerimi geri alırım diyor ahlaksız.. ama ablam gittiği yoldan geri dönmez.. benim çocuğuma iftira attı bunu temizleyecek diyor... o çocuğun durumunu bir görseniz her zaman ağlıyor çok üzülüyor... işte böyle.. bu tip insanlarda var içimizde malesef...

piacım sen artık yediklerini çözdüğün için bir gün kaçırsan bir gün düzelttiğin için sana ben yorum yapmıyorum ama yinede gözüme çarparsa yaparım..boshayallersmile

günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:

çok üzüldüm kalliste bir insan hem sporla ilgilenip hem de nasıl bu kadar ahlak dışı davranışlar sergileyebilir benim aklım almıyor doğrusu. mutlaka hukuk savaşına devam etmeli bence . insanların onuru bu kadar kolayca ayaklar altına alınamaz:olmaz:

ablacım bol şans sana sende bana dile bugün için :)) geçen sefer nasıl olduğunu öğrendiğimden bugün pek rahat değilim ama en azından tüm gece sabaha dek ilaç içmedim gayet kendimdeyim sadece heyecan ve stresim var ..

günaydin takimcigiiimmmmm..nasilsiniz bakalim
ben tartildim ve geldim bugün 1 hafta olmustu ve sonuc istedigim gibi degil -tatlicadiarzu- 1 bucuk kilo gibi gitmis yalniz zaten yeni regl olmustum reglimin ilk gun sisligi oluyor ve 1 kilo fark ediyor.. kafam karisti pek birsey anlamadi .. bana az geldi.. ama okudugum yerlerdeki gibi yaptim ogunlerimde guzel yedim sadece ogunlerden önce elma yedim .. acaba biraz daha mi kismaliyim,azaltmaliyim.. cunku cok rahattim bu hafta aklinialirimsmile gerci gram gramda olsa böyle vermek en iyisi diymi.. cildimde ciddi anlamda farklilik var cok diri ve renkli:) hic diyette gibi degilim kaydirigubbakcemile3

tebrik ediyorum oğlunu. başarılarının devamını dilerim. spor çocuklar için çok yararlı hem de kötü alışkanlıklardan koruyor. benim oğlumda 3 yaşına girdi bizde yazın inşallah bii spora yönlendirmek istiyoruz zaten çok hareketli bu enerjisini doğru yerlere kanalize etmek lazım diye düşünüyoruz.
benim oğlumda gece 10da doğdu ertesi gün gündüz 12 de sünnet oldu öyle taburcu olduk hastaneden. yani daha 1 günlük bile değildi. ve çok doğru yaptığımızı düşünüyoruz çok rahatız şu anda. ben de koyabilirim resimlerini. senin kuzunun resmini de görmek isteriz
bu arada bugün pazartesi ne oldu senin elma diyeti daha geçmişi okumaktayım belki de yazmışsındır bilmiyorum ama
canimmm cok tesekkür ederiimmmmm..ne guzel düsünmüssünüzvereliniortak 3 yas icin yuzme ve kapali salonlarda jimnastik tarzi sporlar olabilir.. futbolda kücük yasta oluyor ama ben futboldan nefret ederim .. allahtan oglumda hic ilgilenmez futbolla.. basketbolda 6-7 yaslarinda baslaniyor..ama yüzme en iyisi o yas icin benim oglum o yaslarda baslamisti.. yalniz bu yil basketbol antremanlari haftada 2 güne cikti.. okuldanda 2 gün sporlari var.. okuldaki sporlarida yogun ve agir oluyor.. oyuzden birini secmek zorundaydik oglum basketbolu secti yüzmeyi birakti..

söyledigin cok dogru nasil bi insan hem sporla ilgilenir hemde böyle kötü kalpli olabilir anlamiyorum.. birde bizim inanclarimiz var.... bu insanlari artik anlamak cok güc.. bencede sonuna kadar uzerine gidilmeli

reyhan ablacim basarilarrrrrzemuszemuszemuszemus
kallisim allah yardimcin olsun iyi haberlerle gel inszemuszemuszemuszemus

tamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?

ben uğraşıyorum ablacım ben uğraşıyorum da bir türlü sonucunu alamıyorum 4. yılıma girdim evliliğimde. hala beni severek isteyerek alan eşimin ailesine kendimi sevdiremedim. biz görücü usulü evlendik. ortak tanıdıklarımız vardı yani onlar beni tanıyorlardı ben tanımıyordum. ben beğendiler istediler ben de istedim evlendik. ama bir türlü olmuyor. beni sevemiyorlar hiçbir yakınlık kuramıyorlar. saygımda sevgimde hiçbir eksikliğim yok buna eminim. ama kafam basmıyor işte. gelip gitmezler bana arayıp sormazlar. hastalanırız yine sormazlar. oğlum çok hareketli . bir ara her hafta hastanede sabahlardık. mutlaka düşüp kafasını falan vururdu. sabah olur yine kimseden çıt yok. ben götürmesem torunlarını görmezlerdi. hele görümcem . birgün eltimin kızıyla benim oğlum ay farkı var aralarında. balkonun kenarından sarkıyorlardı. ablam koştu hemen kızı aldı. düşeceksin öyle sarkılır mı dedi benim oğlumqa dokunmadı. orda bıraktı onu. benimki de onların kucaklaşmalarına bakakaldı. koştum hemen ben aldım. o olaydan sonra bu kelimeyi ağzıma bile almak istemiyorum ama nefret ediyorum ondan. insan elalemin çocuğu olsa kenara çeker dimi ya? o kıza aşık zaten. afedersiniz bi emzirmediği kaldı. her hafta bişey örer bitirir. öremezse diker. oğluma daha işey yapmadı. şimdi de mecburen beraber oturuyoruz 2 aydır işe başladım. o aralar ne sıkıntı çektim oğlumdan ayrılıyorum diye kimse nasılsın demedi bana. hala eve gidiyorum beni kaale alan yok. nasılsın naptın bugün diyen yok. benimle iki çift laf eden yok kendiliğinden. ben sırnaşıyorum anca onlara. çünkü benim abimle de problemlerimiz oldu annemler şimdi oğullarına torunlarına hasretler. ne demek olduğunu bilirim. aman ben sebep olmayım diye uğraşıyorum. kayınbabam abzen çocuk azarlar gibi azarlar. eşim duymasın diye hem hem de belki iyi olur diye peki babacım sinirlenmeyin dikkat ederiz bundan sonra derim. eşim duysa yani sonra mecburen öğreniyor wağladığımda da yanımızdayken duysa koca adama çıkışıyor benim yanımda. eziliyor o da. benim yüzümden olmasın diye uğraşıyorum. ohooooo daha yazacak ne çok şey var da çok yazmışım iyi mi ettim onu da bilmiyorum ama içimi döktüm belki de biri çıkar şöyle davran sevgilerini kazan derler. çünkü mesela kayınpederim eltimle çok iyidir şakalaşırlar alışverişe bile giderler halbuki eltim çok iyidir tatlıdır ama eğitimsizdir. konuşmaları bazen nereye gideceğini bilmez onu hep hoşgörürler ama beni değil. aman neyse bitmez bu konular sabah sabah kimsenin canını sıkmayım

günaydin takimcigiiimmmmm..nasilsiniz bakalim
ben tartildim ve geldim bugün 1 hafta olmustu ve sonuc istedigim gibi degil -tatlicadiarzu- 1 bucuk kilo gibi gitmis yalniz zaten yeni regl olmustum reglimin ilk gun sisligi oluyor ve 1 kilo fark ediyor.. kafam karisti pek birsey anlamadi .. bana az geldi.. ama okudugum yerlerdeki gibi yaptim ogunlerimde guzel yedim sadece ogunlerden önce elma yedim .. acaba biraz daha mi kismaliyim,azaltmaliyim.. cunku cok rahattim bu hafta aklinialirimsmile gerci gram gramda olsa böyle vermek en iyisi diymi.. cildimde ciddi anlamda farklilik var cok diri ve renkli:) hic diyette gibi degilim kaydirigubbakcemile3

canimmm cok tesekkür ederiimmmmm..ne guzel düsünmüssünüzvereliniortak 3 yas icin yuzme ve kapali salonlarda jimnastik tarzi sporlar olabilir.. futbolda kücük yasta oluyor ama ben futboldan nefret ederim .. allahtan oglumda hic ilgilenmez futbolla.. basketbolda 6-7 yaslarinda baslaniyor..ama yüzme en iyisi o yas icin benim oglum o yaslarda baslamisti.. yalniz bu yil basketbol antremanlari haftada 2 güne cikti.. okuldanda 2 gün sporlari var.. okuldaki sporlarida yogun ve agir oluyor.. oyuzden birini secmek zorundaydik oglum basketbolu secti yüzmeyi birakti..

söyledigin cok dogru nasil bi insan hem sporla ilgilenir hemde böyle kötü kalpli olabilir anlamiyorum.. birde bizim inanclarimiz var.... bu insanlari artik anlamak cok güc.. bencede sonuna kadar uzerine gidilmeli

hani bi reklam var ya hem obua çalıyor hem koşuyor diyesırnaşık şey mesajını okuyunca aklıma geldi.
bizd eyüzme diye düşünüyoruz inşallah bakalım spor şart mutlaka.

piacım bence harika ben haftada 1.5 kilo versem hem de hiç zorlanmadan daha ne isterimki. zaten fazlası zararlı olmaz mı

Back
X