- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.521
evet ablacim marifet o gercekten .. cok sabir istiyor ama coookkkktamamen öyle piacigim. herkesin durumuna göre degisir haliyle.bak benim esim ne der..
iyi insanla herkes anlasir. iyi biriyle arkadaslik etmeyi samimi olmayi herkes basarir..
önemli olan kötü yada aksi diye bilinen birini kabugundan cikarabilmek onu anlamak sevmek. cemiyete kazandirmak.. hatta kötü bir insandan sabirla anlayisla iyilikle iyi bir insan ortaya cikarmak.. her insanin hatta bir canavarin bile sevilmeye deger insancil ve yara almaya müsait zayif bir tarafi vardir.. aslanlari kaplanlari yirtici hayvanlari egitmeyi bile basariyoruz ama istedigimiz gibi olmiyan isyankar yada aksi bir yakinimizla niye ugrasmiyoruzki?
kimde varki bu zamanda o sabir? benim sabrim tahammülüm anca esime ve cocuklarima artik.. onun disinda herkes sinirini bilicek..bi yere kadar..bir yerden sonra stop
nasıl gidiyor elma diyetin?? biraz fazla asitli değil mi elma?? hani bir zaman sonra midende bir kazınma hissi yaratmıyor mu?? ben ne zaman elma yesem bir zaman sonra bir kazınma hissi gelir çöreklenir mideme. elma diyetini düşünemiyorum bile..
yarin belli olucak canim ak koyun kara koyun
yarin tartilicam bir hafta olmus olucak..bakalim sonuc nasil olucak.. eger az olursa fark ogunlerimi biraz daha azaltmam gerekicek..ama böylede denemek istedim
bende öyle bir etki yapmadi simdilik memnunum ..sonucu yarin sabah cok merak ediyorum