Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım eşim hiçbişey söylemiyor onlara. ama şöyle bir olay geçmiş. bana nişanlandıktan sonra eşim sordu düğününün nasıl olmasını istersen öyle olsun dedi. ben nefret ederim. davullu zurnalı düğün salonlarından. dedim ki nikah olsun şık sade. ardından bi kokteyl olabilir bence şart değil ama ailenin şehir dışından misafirleri çok. biraz daha iyi ağırlamış oluruz dedim. o da onlara böyle söylemiş. onlarda olmaz düğün salonu olacak demişler. eşim de nişanlımın isteği olacak diye tutturunca babası evlatlaıktan reddetmeye vardırmış işi. annesi hastanelik olmuş benim hiç haberim yok. benim ailem de düğün erkek evinindir bırak muratlarını alsınlar dedi ben sustum. sonra ben babamın evinden değil de kayınvalidemin evinden çıkacakmışım gelinlikle bana çok saçma geldi. hem de almanyadan abim gelecekti o gün ve hemen ertesi gün gidecekti. hayır dedim onu bile göremem. bütün sebep bunlar. benim hep alay ettiğim tarzda bir düğünüm oldu 4 yıl oldu daha kasetini fotoğraflarını bile görmedim. ama önemli değil dedim.onlar hala unutamıyorlarmış. bi de ben çocuğuma çok özenliyim. yemesine içmesine. uyku düzenine. o salondayken izlenecek tv programlarına. hergün ayrı pişirirdim değişik lezzetleri tanısın diye. ama mesela kayınvalidem neden kavrulmuş una şeker ekleyip mama yedirmiyorum diye takmıştı kafasına çok yararlıymış bunun nesi yararlı abla kof et olur o. gece 12 de bunu yedirip uyutmalıymışım midesine oturacak çocuğumun. ama hiçbişey demiyorum gerçekten diyecek kadar bile samimiyetim yok kayınvalidemle. yok anne yaptım sevmedi yemiyo diyorum geçiştiriyorum. susuyorum o nasıl biliyorsa öyle yapıyor genellikle çocuğumu güzel eğitmeye çalışıyorum her dediğine evet demiyorum gülmüyorum. yeri geldi mi yaptığının yanlış olduğunu cok ciddi anlatıyorum. onlar herşeye gülüyor . kayınbabama vurdu geçen babam güldü . ben de aldım karşıma sakın ha dedim dedelere böyle davranılmaz dedim anlattım baba lütfen gülmeyin siz yüz vermeyin. ben oğlumun dedesini babannesiini saymasını istiyorum dedim. hala aynı hala aynı.
eşim daha önceki olaylarda ben üzülmeyim diye onların çok üstüne gitmiş onlarda benden zannedip bana tavır alıyor. halbuki benim hiçbirinden haberim yoktu ki. şimdi de şunu de bunu de diyorum demiyor. 60 yaındaki adama karıma güzel davran mı diyim diyor. oğlumla ilgili şeylerde de bu da onların yetiştirme tarzı benden memnun değilmisin diyor. allah razı olsun çok memnunum eşimden ama yıllar geçmiş üstünden neden daha iyi bir çocuk yetiştirmeyelim. ben kendimi geliştiriyorum okuyorum araştırıyorum herşeyi. mesela oğlum ek gıdaya başlarken beslenme uzmanına gittim napalım nasıl yol izleyelim diye. şimdi çok sağlıklı besleniyor oğlum tabi kayınvalidem ne kadar dikkat ederse.onar bildikleirnden şaşmıyorlar benim bu çok bilmişliğimden problem oluyor herhalde. görümcemin oğlu bilgisayar hastası. dersler de kötü bu nedenden. diyor ki hep bilgisayarın yüzünden abla cansız varlığın ne suçu var ki oğlun nasıl kullanmasını bilecek dedim kızdı. oğlunun suçu yokmuş. ben de sustum artık herşeye susuyorum ama bazende koyunlaştığımı hissediyorum

Allah büyük yardımcın olsun bazı şeylere sabretmek gerçekten çok zor. anladığım kadarıyla eşinde seni tutuyor biraz.ama oda arada kalıyor Allah onunda yardımcısı olsun. bende kayınvalidemle alt üst oturuyorum çocuğun beslenme konusunda bazen benide delirecek hale getiriyorlar... herşeyi eski zamana göre uydurmaya çalışıyorlar.şimdide tamamen diyete mahkum kaldık...ama yinede benden gizli birşeyler yedirdiğini farkediyorum ama çok şükür biz başka konularda çok iyi anlaşıyoruz... inşallah değişirler kıymetini anlarlar. :Saruboceq:

cok tesekkür ederim piacigim..sonuclari bile aldik 29 üzerinden 28 puan.. hicde fena sayilmaz. iki soruyada dozent kendi yardim etti..alkisalkisalkis
.

:lepi:Şeniz

canım benim 1,5 kg elma diyeti gibi bir diyete göre belki az olabilir ama bence mükemmel bir sonuç.ben o diyeti yapıp,kg veremeyen insanlar biliyorum...
cildinin güzelleşmesi de tamamen elma dan...

canim benim saol arada kacamaklarim oldu ama ..daha iyi bir performans bekliyordum .. cunku regl sisligide vardi bu biurbucuk kilonun icinde.. bana az geldi ama neyse bir sure daha devam edicem ogunlerimdeki miktari azalticam kacmaklari tamamen kaldiricam ... ben tartildigim gun .. buna cumalrida dahil gecen seferki gibi (7. grup)konsantre olamiyorum bir turlu

papatyacim yazdim yaa.. 1bucuk kilo fln .. gitti:uhm:

tombili canim yazdiklarini okudum ve uzuldum .. benzerlerini yasadim ve yasiyorum bende... ama erken kendine gelirsen iyi olur.. cocuguna ve esine sahip cik .. onceliklerin hep onlar olsun enerjin kalirsa onlarin yaptiklarina sabredersin kalmassa sabirda etmez sallarsin kizarsin gonlunden ne geciyorsa onu yaparsin .. iyi bir insana banziyosun .. takma cocugunla ilgilen hayatinla ilgilen .. eryada gec farkederler etmezlersede onlarin kaybi.. ama ölümlü dunyada degmez böyle seylerle üzülmeye

Selamlar..

Kaç gündür giremedim nete.. bu aralar biraz depresifmiyim ne.. kendimi pek iyi hissetmiyorum işin doğrusu..dün akşam 5 e kadar yattım aralarda bi kahvaltı etmeye kalktım birde oğlumla ilgilenmeye..

Kendimi ne kadar görmezden gelmişim ve ne kadar yalnızmışım..
Yalnızlığı ben sectim çünkü herkesi hayatımdan tecrit ettim..Ve uzun bir süre daha yaşam alanımın içinde olmayacaklar..

Tombili arkadaşım çok şey paylaşmışsın bizlerle; Ama kendinin ve yaptıklarını o kadar bilincindesin ki , kim ne derse desin ,ne yaparsa yapsın kaale alma kendi bildiğinden de şaşma.. Tek bir yaşam hakkımız var onuda dilediğince yaşamalısın..Yaşatmalısın...

Bir yazının sonunda demişsin ya kendimi koyunlaşmış hissediyorum diye, al benden de o kadar!! geçenlerde kardeşim dedi ki neden tepkilerini ortaya koymuyorsun susuyorsun sen eskiden böyle değildin.. normalde çemkirirdim herşeye haksızlığa asla gelemezdim ama şimdilerde yutup duruyorum söyleyecek çok söz var ama insanın basiretimi bağlanıyordur nedir anlamadım gitti..Hep bi tatsızlık olmasın bir orta yol bulunsun derdine mi giriyoruz acaba?? Ve bu süreçte te ne kadar kendimiz olabiliyoruz bu da ayrı konu...

Şu kayınvalideler de hep en doğrusunu bilirler zaten ,benimki başka şehirde olduğu halde sanki nefesini omzumda hissediyorum , Allah aşkına sizin kocalarınızı da arıyomu kaynanalarınız her allahın günü... benimki hiç gün saat sektirmez muhakkak arar oğlunu ve hepte eşim işten gelirken yolda konuşurlar nedense...
ben birçok şeyi çook sonra öğrenirim...

Benim kaynanam ben doğum yaptım anca odaya alındıktan sonra gelebildi bir gün önceden haber verdiğimiz halde ,birde geldi bütün gece odadaki kanepe de uyudu horul horul neymiş hastaymış benden beter oldu gitti... Birde torunu yoğun bakıma alınmıştı düşünün insanda biraz gam kasavet olur değil mi...

Zavallı annemde gözünü kırpmadan bir sandelye üstünde oturup sabahı etti birde benim uyuduğumu sanıp ağlıyordu garibim.. Ağlarsa analar ağlıyo gerçekten..

ay çok konuştum yine.. kusuruma bakmayın.. aslında bu kafayı dağıtmaya şöyle bi 70 lik lazım .. :içelim:

Kalliste Geçmişler olsun bi daha uğraştırmasın rabbim seni hastanelerde.. Ama bu sefer daha rahatmışsın sevindim senin adına...

Pia elma diyetinin işe yarayacağındna eminim ben, çünkü oldukça istikrarlısın bu konuda okuduklarımdan anladığım kadarıyla.. Mayıs annelerinden biri de çok yeşil elma yediğini bu şekilde zayıfladığını yazmıştı forumda ...bir benim elmayla aram pek yoktur nedense:)) hoş meyvede pek yemem..

onun içinde zırt pırt doktor kapısı aşındırırım :)

chocolategirl makarnada ne tatlı gelmiştir hani onca açlığın üstüne... Afiyetler olsun.. Yaramasın :)

geçmişi okudum ve anımsayamadığım diğer arkadaşlar gücenmesin bu kafayla bu kadar basıyoo...

Ya ben bişey soracağım ben akşam yemekten sonra ÇOOOK uzun süre aç kalıyorum en erken yatmam gece 2 ,içim kazınıyo gecelerii ne yapmam lazım..??

yürüyüşe falan çıkamıyorum bebiş hasta olur diye ,bırakacak kimsede yok onun için pilates dvd si indirdim 1 saatlik, hergün onu yapacağım belki bu göbek gider mabad da biraz küçülür :D :D

günaydınnnnnnnn..........a.s.
bu gün erkenciyim kimsecikler yok hadi yine iyisiniz çayı yaptım kahve isteyene sıcak su da hazır şimdide yürüyüşe gidecem hadi kızlar gelin çayınızı kahvenizi için doğru yürüyüşe......

bu sabah hastaneye gitmek zor geldi öğlene gitme kararı aldım evdeyim bu yüzden...
öyle çok yazmışsınız ki maşallah diyeyim ama hangi birini alıntı yapacağımı şaşırdım hem konularıma bakıp hem arada bir tane bir tane yazayım bari..

serzenishcim en son akşam yemeğini kaçta yiyorsun bunuda yazsaydın keşke ama eğer tüm gün sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan bir bardak sütün yanına 2-3 form bisküvi yiyebilirsin diye geçirdim içimden tam bilemedim...

Günaydıınlar olsun herkese...

Kallisteciğim akşam en geç 19:30 da yiyorum yemeği yemekten sonra içersem sadece çay içiyorum..
Senin dediğin giibi dün gece saat 2 den sonra süt içtim sadece hiç adetim olmadığı halde.. bisküvi yiyebilirmiyim yani :))

cevabıma uyanınca bakarım benim minik şeytan uyumuşken bende uyuyayım bariii 3 saat uyudum geceee ühüüüü :)

Günaydıınlar olsun herkese...

Kallisteciğim akşam en geç 19:30 da yiyorum yemeği yemekten sonra içersem sadece çay içiyorum..
Senin dediğin giibi dün gece saat 2 den sonra süt içtim sadece hiç adetim olmadığı halde.. bisküvi yiyebilirmiyim yani :))

canım zaten regl dönemine girmiş her genç kızın her gün bir koca bardak süt içmesi gerekiyormuş ki yaşlılığında kemik erimesi sorunu yaşamasın ben düzensizde olsa içiyorum geç başladım o başka yani ergenlikte başlamadım.. ama her gün süt içmeye gayret ediyorum bu zaten bir çok diyettede var gece meyve veya süt diyor çok geç saate çekmezsen yanında 2 masum form bisküvininde sakıncası olmayacaktır çünkü geç yatıyorsun....

ben geldimmm.. neyse ki iyiyim geçen sferki gibi olmadı sadece dünden beri açtım ve boş mideye 2 kavanoz kireç gibi ilacı tiksine tiksine içtim onu içerken en sevdiğim tatlıları düşündüm belki tiksinirimde yiyemem diye:roflol: nasıl fikir ama bakalım işe yararmı.. eşimde benimleydi oda moral oldu...mide filmiymiş bu kez.. çok zorlandım ilaçlardan sebep sonra çıktık eşim bir şeyler ısmarladı son zararlı şeydi yediğim cokacimcoook yarın doktoruma sonuçlarımla gidip programımı yaptıracağım ilaç kullanmam gerekiyorsa başlıyacağım haydi bismillahhihoyyyt
merak edenler olmuştur ben mesajları okuyamadım bu kez ucuz atlattım yatmıyorum istifra etmiyorum :sinifsinif:ohaoldumsmile sadece midem bulanıyor...

çok çok geçmiş kallistecim.. inşallah doktorun da bugün güzel seyler söyler de içimiz ferahlar..

bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum...
bugün 10.30 da uyandım ve saat 17.00 ye kadar sadece bir muz yiyebildim. ve tabii ki 17.00 de deli gibi açtım,misafirim de vardı(oturmaya değil de,bir iş için görüşmeye gelmişlerdi,pasta börek filan hazırlamadım yani) ama çok oturdukları için hepimiz ve ben özellikle deli gibi acıktık.makarna haşlayıp,sarmısaklı yoğurt ve tereyağı yaptım üstüne(mantı benzetmesi) ve yedik... ama ben yemedim,yuttum resmen!! bu kadar aç kalınırsa sonuç böyle olurmuş,gördüm.... pişman değilim,suçluyum !

ama nasıl da güzel olur makarna-mantı..uff, ağzım sulandı valla ama yaa.. afiyet olsun taii ama bir yanda da alışkanlık yapmasın :)

: papatyacim yazdim yaa.. 1bucuk kilo fln .. gitti:uhm:

kusura bakma pia'cım ya.. gözümden kaçmış herhalde okurken..çok sevindim ama hem de bir taşla iki kuş vurmuşsun. hem kilolar gitmiş hem de cilt güzelleşmiş, ha ha

günaydınnnnnnnn..........a.s.
bu gün erkenciyim kimsecikler yok hadi yine iyisiniz çayı yaptım kahve isteyene sıcak su da hazır şimdide yürüyüşe gidecem hadi kızlar gelin çayınızı kahvenizi için doğru
yürüyüşe......

veee.. papatya gurula sunarr.... dün akşam ilk defa spora gittim :) yarım saat bisiklet yarım saat da yürüyüş.. başlangıç olarak beni idare eder di mi ama!! nasıl mersacım, az da olsa becerdim sonunda senin izinden gitmeyi

günaydın güzeller.......

kalışım bunuda atlattın hadi geçmiş olsun ....... şeker yükleme testinin sonucunu aldınmı canım . nasıl sonuçların umarın kayda deger bir durum yoktur...

gunaydın herkese.uyuyakalmısım esımde ıse gıtmıs.arada bır gozumu acıp bakıyodum banyonun ısıgı yanıyo gıbı gelıyodu banyodan cıkınca kalkarım dıye beklıyodum.9 a kadar uyumusum kocıs banyoda falan degılmıs gıtmıs uyandırmadan.bende kalkdım ekmek yokdı nesfit yokdu.az zararlı bısey yedım ama soyleyım ne oldugunu:kedi:..yarın asure yapmayı planlıyorum.onun alısverısıne gıdıcem evde temızlıkde var yarın.malzeme almam lazım ısde.dun aksam bulasıkları bıle toplamamısdım ezel gunu malum.bıde pasta yapmam gerekdı bır arkadasa ısımı bıtırıp tv karsısına zor attım kendımı sımdı mutfagı toplıycam ama cok gozumde buyudu ya.ısde boyle buhafta bıraz laylaylom yemeyı planlıyorum cunku onumuzdekı hafta doktorda randevum var ya.bakalım nasıl olcak tırsıyorum azıcık:gitme:

günaydın güzeller.......

kalışım bunuda atlattın hadi geçmiş olsun ....... şeker yükleme testinin sonucunu aldınmı canım . nasıl sonuçların umarın kayda deger bir durum yoktur...
yok aebenim şeker yüklemem normal gibi geldi bana ama doktorum söylesin :))) elimde o kadar çok kan testi sonucu var ki çoğuna bakmadım doktorlaşıp yorum yapıyorum abuk sabuk:roflol:

boyle buhafta bıraz laylaylom yemeyı planlıyorum cunku onumuzdekı hafta doktorda randevum var ya.bakalım nasıl olcak tırsıyorum azıcık:gitme:
cedricim doktor derken başka doktoramı gideceksin psikoloğamı yoksa .. neden tırstın kibilmiyorumkismile

insallah cikolatam insallah oldukca hizaya girdim yaza kadar hallolur insallah.. ama yediklerine afiyet olsun falan demiyecegim..:olmaz: kallis firca atiyor sonra,

yedik bir kere,40 kere fırçalansam nolur reyhan ablam kaydirigubbakcemile3

chocolategirl makarnada ne tatlı gelmiştir hani onca açlığın üstüne... Afiyetler olsun.. Yaramasın :)

ama nasıl da güzel olur makarna-mantı..uff, ağzım sulandı valla ama yaa.. afiyet olsun taii ama bir yanda da alışkanlık yapmasın :)

kızlar valla harikaydı makarna ama,her zaman olmaz tabi... ya çok aç kalmamak lazım, o zaman insanın gözü dönüyor vallahi.aslında şu var ki,sık aralıklarla birşeyler yiyince acıkmadığın için diyetine de uyum sağlayabiliyorsun.neyse...

günaydınlar herkese opuyorumnanaktan

istanbulda güneşli ama soğuk bir hava var.aman güneş olsun da,varsın soğuk olsun.içim açılıyor güneşi görünce.bugünlerde kafam çok karışık,perşembe günü kayınvalidem gelecek,1 hafta 10 gün misafir edeceğim.aslında iyi kadındır ama ben yalnız olmayı sevdiğim için,çok da istemiyorum. eşim "annemi hiç misafir etmedik evlendiğimizden beri" diyince,söyleyecek birşeyi olmasın ilerde diye ok alalım dedim.zaten kadın kendisi de sitemini etti,hiç davet etmemişim :delphin: ettik bakalım buyrunnnnnnnnn
birazdan pazara markete filan gideceğim...evde hiçbirşey kalmamış .görüşürz güzeller

tombisim saniyorum biraz cahil bir aile esinin ailesi.. sen gözlemledigim kadar cok bilincli bir insansin. bilincli bir annesin. en azindan olmak icin cabaliyorsun. bunlari takdir edemiyen insanlarla birliktesin. senden cekiniyorlar canim.. benim anladigim bu bu durumdan. onlarin fikirlerini al bazi konularda ama bildiginide yap. onlarin yaptiklarina yanlis deme ama kendinide ezdirme. cacaronluk yap demiyorum senden cekinmek yerine saygi duysunlar. akilli bir kizsin pek anlatamadim cikmak üzereyim okuldan ama sen anladin beni eminim. seni üstün görüp cekiniyorlar onun icin senin teorilerini cürütmeye calisiyor yada fazla yaklasmiyorlar... en kestirmesi uzak ol canim herseyle basediliyorda cahillikle edilmiyor. ayri eve cikmanin yolunu arayin güzelim allah yardimcin olsun tombisim:Saruboceq:

önerilerini dinliycem reyhancım. teşekkür ederim ilgilendiğin için şu yazı bir geçirelim de diyoruz çünkü kışın yakıt parası çok veriyoruz ona göre bakıcaz artık başımızın çaresine eşim de üzüldüğümü görmek istemiyor. yine de allaha çok şükür ki aman aman bir derdimiz yok. insanlar neler neler anlatıyor gelini döven kayınpeder mi ararsın büyü yapan kayınvalide mi... ne ararsan var. bizim sadece bir uyum problemimiz var yoksa öyle kötü insanlar değil kimsenin de hakkını yiyemem.

ben geldimmm.. neyse ki iyiyim geçen sferki gibi olmadı sadece dünden beri açtım ve boş mideye 2 kavanoz kireç gibi ilacı tiksine tiksine içtim onu içerken en sevdiğim tatlıları düşündüm belki tiksinirimde yiyemem diye:roflol: nasıl fikir ama bakalım işe yararmı.. eşimde benimleydi oda moral oldu...mide filmiymiş bu kez.. çok zorlandım ilaçlardan sebep sonra çıktık eşim bir şeyler ısmarladı son zararlı şeydi yediğim cokacimcoook yarın doktoruma sonuçlarımla gidip programımı yaptıracağım ilaç kullanmam gerekiyorsa başlıyacağım haydi bismillahhihoyyyt

merak edenler olmuştur ben mesajları okuyamadım bu kez ucuz atlattım yatmıyorum istifra etmiyorum :sinifsinif:ohaoldumsmile sadece midem bulanıyor...

haydin baş başşş..

gece gelemezsem yarın sanah doktora gideceğim haberiniz olsunaklinialirimsmile

haydi bakalım geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğunu allah başka hastalık vermesin inşallah:Saruboceq:

bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum...

bugün 10.30 da uyandım ve saat 17.00 ye kadar sadece bir muz yiyebildim. ve tabii ki 17.00 de deli gibi açtım,misafirim de vardı(oturmaya değil de,bir iş için görüşmeye gelmişlerdi,pasta börek filan hazırlamadım yani) ama çok oturdukları için hepimiz ve ben özellikle deli gibi acıktık.makarna haşlayıp,sarmısaklı yoğurt ve tereyağı yaptım üstüne(mantı benzetmesi) ve yedik... ama ben yemedim,yuttum resmen!! bu kadar aç kalınırsa sonuç böyle olurmuş,gördüm.... pişman değilim,suçluyum !

hadi buyur burdan yak ben haşlanmış makarnanın soslu makarna gibi tehlikeli olmadığını biliyordum hatta burda kendime kepekli makarna alıp üstüne yoğurt dökmeyi planlıyordum. bu da mı benim yanlış bildiğim bişey yoksa? tabi öğünlerini atlaman yanlış olmuş ama ya bi de pasta börek yapmış ve onları yemiş olsaydın?( pazar günü benim yaptığım gibi)

bu arada güzel mesajın için teşekkür ederim. çok haklısın ben doğru yapıyorum çocuğum konusunda ve şaşmıycam. bana şaşmamam için güç verdin saol alkisalkisalkis

Allah büyük yardımcın olsun bazı şeylere sabretmek gerçekten çok zor. anladığım kadarıyla eşinde seni tutuyor biraz.ama oda arada kalıyor Allah onunda yardımcısı olsun. bende kayınvalidemle alt üst oturuyorum çocuğun beslenme konusunda bazen benide delirecek hale getiriyorlar... herşeyi eski zamana göre uydurmaya çalışıyorlar.şimdide tamamen diyete mahkum kaldık...ama yinede benden gizli birşeyler yedirdiğini farkediyorum ama çok şükür biz başka konularda çok iyi anlaşıyoruz... inşallah değişirler kıymetini anlarlar. :Saruboceq:

ben sadece onlarla anne kız baba kız olmak istiyorum çok bişey istemiyorum ki. öyle olsak istediği kadar karışsınlar. şurda küseriz şurda barışırız. arada sevgi olduktan sonra. o da olacak inşallah. belki biraz daha zaman gerekiyor. napalım herkes hemen kuramıyor belki bazı şeyleri.
senden gizli bişeyler yedirmesine üzüldüm doğrusu. şeker problemi vardı galiba kızının. onlar da dayanamıyorlar işte ama allah korusun. kızın belki küçük şimdi ama ilerde neyin kendine zararlı olduğu bilincini alır inşallah kendisi hayır der böyle şeylere. allah yardımcınız olsun

artık fırça filan atmayacağım reyhan abla bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3umursamıyorlaralsanaalsanasmile ocak ortasındayız ben kendimi öyle adapte ettimki mayıs ayına dek çok büyük değişim göstereceğim.. artık şuraya fotoğraf koyamamaktan usandım.. dediğim gibi mayısa dek ne yapabildiğime bakacağım sonraıda sonlandıracağım kısmetse... bijonun azmi asyanın son hali beni acaip fikirlerimi yani değiştirdi .. artık yarışmada ki kuralsızlıktanda sıkıldım... dile kolay 3 yıl oluyor buradayım 500 kilo olsam bile erimem lazımdı ki arada çok boşladım ama artık çok sıkıldım bu durumdan... bahar sonunda yaz başında benimle zayıflayan varsa açarız sohbet başlığı kayarız ordan devam ederiz burada artık veremediğim kilolarla kalıp sohbet edip kendim dahil herkesi oyalamaktan sıkıldım.. anlayacağınız fırçayı kendime attım benboshayallersmile

Back
X