- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.421
haydaaaaa gelip yazdım çıktım yazdıklarım yok nasıl gitmez yaa bugün zaten sorun var sitede yine off e yazdığımıda unuttum iyimi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.......................
sabah kalktım güzelce kahvaltımı yaptım işe gelmeden önce yarım saat yürüdüm dün akşam da yürümüştüm. dünkü 1.5 saat etti . bugün daha yarım. geçen hafta hiç yürüyüş yapamamıştım hastalıktan dolayı. mersacım reyhan ablacım siz neler yaptınız anlatmıyorsunuz bu aralar egzersizleri? mersa kızının diyeti ne alemde ne kadar verdi? ailecek spor yapıyordunuz siz devam mı motivasyonlar nasıl?
tombili canım , benim yürüyüş bandım var. orda yürüyorum.ama her zaman mümkün olmuyor,daha doğrusu her zaman motive olamıyorum ona çıkmak için. oysa spor salonuna gidince,oraya spor yapmak için gitmiş oluyorsun ve o zaman da bırakamıyorum.nerdeyse 1,5 saat yapıp geliyorum. bu gideceğim yerde,üyeliğe pilates ve aerobic de dahil. o yüzden hoşuma gitti biraz da... yaz gelene kadar evde idare et,sonra sen de çıkar dışarda yürürsün bol bol canım. lahana-maydonoz kürü ile ilgilş, şuana kadar sabahtan beri 3 kere vc ye gittim ve sanki günlerdir gitmemiş gibi ... halbuki zaten wc ye rahat çıkarım...toksinleri attığı bir gerçek ama 1 haftadan fazla yapmam ben . yazarım hergün buraya sonuçları
azmimiz hiç kaybolmasın canım inşallah
güaydınlarrrrrropuyorumnanaktan ağrısız gecede sonra ağrısız bir sabaha uyandım çok mutluyum opuyorumnanaktan hepiizi öpüyorum...
yarı akşam iğnelerim bitiyor cumartesi sabah diğer ilaçlarımı kullanmaya ve diyetime başlıyorum işallahsempatiksalakcinni
Selamlarr.. Yeniyim , gencim , hırslıyım , tickerımda hazır :) 5. takıma girmek istiyorum.
??
amin amin aminnn..allah kurtarsin canimmm...cabucak gecer zaman hic merak etmezemuszemusiyi geceler güzel takımım ben uzun zamandır giremedim serklaj( rahim ağzı dikişi ) yapıldı 28 hafta dolana kadar hiç kalkmadan yatmam gerekiyor ve bizde öyle yapıyoruz şimdide kaçak girdim sizlere haber vereyim dedim rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden bebek erken doğabilirmiş yatmam gerekiyor onun dışında başka sorunumuz yok allahımıza şükürler olsun allahım izin verirse oğluşum olacak allahım onu bize bağaşlasın noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi özledim çok çok öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
SELAMLAR.....
kallisim sükür biraz nefes aldirdi sana agrilarin..Şeniz
cikolatam bir salona gitme fikri bence en uygun olni bizim icin. valla halime bakamadan ben bile ariycagim bir salon.. yada hastalik kasama gidip durumumu anlatacagim..belkide salon icin tesvik ederler insallh. birde doktorumla konusayim. sen yazinca iyice bir heveslendim. düsünsene profesyonel birilerinin seninle ugrasip en uygun calisma programi hazirlamalarine güzel olur ben iki günde bir giderim mutlaka.
tombisim cocugun silah istemesi özentiden baska birsey degildir. ama egilimide vardir silaha simdi nasil bir yöntem uygulamak dogru olur birsey demiyeyim diyorum yinede duramiyorum yanlis olmasindan korkuyorum cünkü..en iyisi bir örnek vereyim. benim en kücük kizim celimsiz siska bir cocuktu.hic eli bos disari cikmazdi kendini koruma cabasindaydi hep. minicik bir cakisiyla cikardi disari. yataginin parmakliklarini cikarip onunla cikardi kapinin önüne. incecik sopadan güc alirdi. ama asla korktugunu yada kendini korumak arzusunda oldugunu aciklamazdi zaten en fazla dört bes yasindaydi ozamanlar. ve yine ozamanlar yasgününde yada yilbasinda hediye olarak boks eldiveni isterdi..biz sasardik kücücük kiz cocugunun böyle seylerden hoslanmasina. neyse ben boks eldiveni flan almadim tabiki..
hiper aktif bir cocuktu.14 yasinda bir taekwondo kulubune yazdirdi kendini zorla. yaralanacak sakatlanacak korkusuyla ben hic istememistim. ama o kulup cok iyi geldi ona . tüm hirsini enerjisini orada birakip hanim hanimcik eve geliyordu. okulda evde örnek bir cocuk oldu. girdigi bütün turnuvalarda basarili oldu 2005 yilinda almanya sampiyonu oldu 57 kiloda..sonrami ne oldu? taekwondo hocasina asik oldu. 2008 ekim ayinda evlendiler. simdide minik bir kaanlari var dünya tatlisi.
artik bu hikayeden ne cikarirsin bilmem ama böyle siddet iceren oyuncaklara hevesli cocuklar yani bir süre sonra hevesleri gecebilir coktakafaya takmamak lazim..
valla kaan aglamaya basladi arkamda acele ettim galiba sacmaladim idare et artik..yerimseniben
tombilicim hic öyle meraki olmadi oglumun o yuzdenoyle bir arastirmaya girmedim hic .. ne desem mantik yuruterek bilmeden cevap vermis olucam.. kendin arastir bence.. benim ioglumun hic tabacasi silahi olmadi hicte istemedi .. aklimizada gelmedi öyle birsey.. simdi sen sorunca fark ediyorum .. oynadigi en aksiyonlu oyuncagi bionicle:)
ohhhhh aman allahhhhhhhh offfffff allahim bana ne oldu
oyyyyyy anam oyyyyyy iiiiiihhhhhh
ihhh ihhhhh gayseri gayseri
tam 32 dakika ortalama 5 km hizla kosu bandinda yürüdüm. 205 calori yaktim 2,7 km yürümüsüm.
sabahtan beri yaptigim adimlarla birlikte su anda 7725 adim olmus. ben bunu belkide onbine tamamlarim bu aksam. ama bacaklarim tutmuyor. zonkluyor ter döküyor bacaklarim ayaklarimin alti nasil zonkluyor.. durun durun bakayim ya benim kafamin dislerimin etleri bile zonkluyor.. ben kendime ne kötülük etmisim ya bir yili askin zamandir gereginden fazla hic adim atmadim birkac kez heveslendim ama tembellik agir geldi devam etmedim.
gelin kizlar herkes aksamlari neler yaptigini yazsin yürüyüs olabilir dans pilates oyun hersey olabilir.benim ayaklarim agrimaya basladi kalcamdaki siyatik iyice azdi. eger üzerimdeki fazla kilonun hic degilse bir kismini atip spora baslamazsam on yila kalmaz yerimden kalkamam bunu biliyorum.
ben su andaki duydugum hazzi hergün yasamak istiyorum.hani gecende callanetics yapmistimya? bugün bile hala bacaklarim ve kollarim agriyordu kizlar bir deneyin youtubeden kisada olsa biraz yapmayi deneyin
Misafirimiz / Minik Kızımız... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bu da yeni kızımın yeni konusu :)))
canim bende yapmak istiyorum bu kürden .. tam nasil yaptigini ve yapilmasi gerektigini yazarmisin huysuz ve tatli kadin :))
gelin kizlar herkes aksamlari neler yaptigini yazsin yürüyüs olabilir dans pilates oyun hersey olabilir.benim ayaklarim agrimaya basladi kalcamdaki siyatik iyice azdi. eger üzerimdeki fazla kilonun hic degilse bir kismini atip spora baslamazsam on yila kalmaz yerimden kalkamam bunu biliyorum.
ben su andaki duydugum hazzi hergün yasamak istiyorum.hani gecende callanetics yapmistimya? bugün bile hala bacaklarim ve kollarim agriyordu kizlar bir deneyin youtubeden kisada olsa biraz yapmayi deneyin
canım benim sen ne güzel hızlanmışsın bu kadar toparlanmışken bırakmayalım çikolatam ipin ucunu sıkı sıkı tutalım.bak seni kıskandım yarın tv ye çıkıyorum bide şarkı söylim bari oldu olacak trt lerin tamamı sayemde ceza yer valla kapatırlar sempatiksalakcinni
.
iyi geceler güzel takımım ben uzun zamandır giremedim serklaj( rahim ağzı dikişi ) yapıldı 28 hafta dolana kadar hiç kalkmadan yatmam gerekiyor ve bizde öyle yapıyoruz şimdide kaçak girdim sizlere haber vereyim dedim rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden bebek erken doğabilirmiş yatmam gerekiyor onun dışında başka sorunumuz yok allahımıza şükürler olsun allahım izin verirse oğluşum olacak allahım onu bize bağaşlasın noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi özledim çok çok öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
Selamlarr.. Yeniyim , gencim , hırslıyım , tickerımda hazır :) 5. takıma girmek istiyorum.
??