Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haydaaaaa gelip yazdım çıktım yazdıklarım yok nasıl gitmez yaa bugün zaten sorun var sitede yine off e yazdığımıda unuttum iyimi...

reyhan ablacım yazalım akşamları ben bu kadar hevesliyken ir türlü toparlanamıyorum ya sinir oluyorum ağrıyla sızıyla geçti yine kaç haftam.. cumartesi balıyorum yeniden salatalar sebzeler hayal ediyorum birde adımsayar ısmarlayacağım...

selam tıslarrrrr nasılsınız .bende yine bir telaş var sabah 6 da adanaya gidiyorum .baktım hep çikolatam tv ye çıkıyor kıskandım bende çıkim biryerlerde dedim sabah 7:30 da trt ekranlarında sevdiklerimle buluşucam(şaka şaka).bir abimin restoranında çekim yapılacak oda bizi davet etti gelin güzel bir sabah olacak hatıra kalır dedi ciğer partisi.kızlar aklınıza gelirse bakın trt1 veya trt türk .şimdi seni nerden tanıycaz diyorsanız bakın şöyle. en tombik hatun kimse ben kesin oyumdur bide beni tanımanız için, ilginç bir grupuz bir amerikalı bir alman arkadaşım var kesin onları gösterirler onların yanındada belki beni görürsünüz.

.......................

ablacım o kaanın resmimi çok tatlı :nazar:bende bebek istiyorummmmm....

sabah kalktım güzelce kahvaltımı yaptım işe gelmeden önce yarım saat yürüdüm dün akşam da yürümüştüm. dünkü 1.5 saat etti . bugün daha yarım. geçen hafta hiç yürüyüş yapamamıştım hastalıktan dolayı. mersacım reyhan ablacım siz neler yaptınız anlatmıyorsunuz bu aralar egzersizleri? mersa kızının diyeti ne alemde ne kadar verdi? ailecek spor yapıyordunuz siz devam mı motivasyonlar nasıl?

canım yapmaya çalışıyoruz dün sabah yürüdük bu gün yürüyemedik akşamlarıda yapmaya çalışıyoruz .yemeklerimizede çok dikkat ediyoruz.tabi arada kaçıyor sabah kesin kaçacak.geçen hafta gittiğimizde yanılmıyorsam 300 gram vermişti.bakalım bu hafta ne oldu bilemiyorum.bizim sorunumuz en çok hareketsizliği benim zorlamamla yapıyor bazen bende bırakıyorum ipin ucunu .yinede iyi sayılır motivasyonumuz.

tombili canım , benim yürüyüş bandım var. orda yürüyorum.ama her zaman mümkün olmuyor,daha doğrusu her zaman motive olamıyorum ona çıkmak için. oysa spor salonuna gidince,oraya spor yapmak için gitmiş oluyorsun ve o zaman da bırakamıyorum.nerdeyse 1,5 saat yapıp geliyorum. bu gideceğim yerde,üyeliğe pilates ve aerobic de dahil. o yüzden hoşuma gitti biraz da... yaz gelene kadar evde idare et,sonra sen de çıkar dışarda yürürsün bol bol canım. lahana-maydonoz kürü ile ilgilş, şuana kadar sabahtan beri 3 kere vc ye gittim ve sanki günlerdir gitmemiş gibi ... halbuki zaten wc ye rahat çıkarım...toksinleri attığı bir gerçek ama 1 haftadan fazla yapmam ben . yazarım hergün buraya sonuçları
azmimiz hiç kaybolmasın canım inşallah

canım benim sen ne güzel hızlanmışsın bu kadar toparlanmışken bırakmayalım çikolatam ipin ucunu sıkı sıkı tutalım.bak seni kıskandım yarın tv ye çıkıyorum bide şarkı söylim bari oldu olacak trt lerin tamamı sayemde ceza yer valla kapatırlar sempatiksalakcinni

güaydınlarrrrrropuyorumnanaktan ağrısız gecede sonra ağrısız bir sabaha uyandım çok mutluyum opuyorumnanaktan hepiizi öpüyorum...

yarı akşam iğnelerim bitiyor cumartesi sabah diğer ilaçlarımı kullanmaya ve diyetime başlıyorum işallahsempatiksalakcinni

canım çok sevindim rahatlamana oh be inşallah bitmiştir sıkıntıların artık bir rahat nefes al.kallisim ben yarın uğrayamayabilirim öğleden önce sen benim kilomu 300 gram eksik yaz tartm dijital değil ama yarım kilodan az gösteriyor sen düz 300 gram yaz gitsin.

iyi geceler güzel takımım ben uzun zamandır giremedim serklaj( rahim ağzı dikişi ) yapıldı 28 hafta dolana kadar hiç kalkmadan yatmam gerekiyor ve bizde öyle yapıyoruz şimdide kaçak girdim sizlere haber vereyim dedim rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden bebek erken doğabilirmiş yatmam gerekiyor onun dışında başka sorunumuz yok allahımıza şükürler olsun allahım izin verirse oğluşum olacak allahım onu bize bağaşlasın noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi özledim çok çok öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

mersacım gezmelere gitmiş kaçırdıkmı acaba programı bak şimdi :((

canzimede geçmişler olsun canım çok dikkat et kendine lütfen .... yanlış tahmin etmişiz yaa kız demiştim ben :))

günaydınnnnnnnnnnnn
herkese güzel bildirimlerrrrrr

canzicim oğluşun olucak haaaaaaaaa. ben de istiyorum oğluş yaaaaa. minik adamlar çok hoşuma gidiyorlar. inşallah sorunsuz gidecek herşey bu sefer ben inanıyorum. çok seviniyorum adına Allah yardımcın olsun bitanemmm...

kahvaltımı alıcam biraz bişeyler okicam 10 gündür evde oturmuyorum bugün de ceylan a giderim heralde paspaslarını bitirdim onları götürürüm.. size de foto koyayım bakalım begenecek misiniz :)

günaydin takimcimmm,,
kilo mu bildiriyorum 61,400not:reglim ilk günü..üzgünümakannehir

Selamlarr.. Yeniyim , gencim , hırslıyım , tickerımda hazır :) 5. takıma girmek istiyorum.
??

ayni zamanda sekersinkaydirigubbakcemile3 bu sirinlige kallisim dayanirmi bilmiyorum

iyi geceler güzel takımım ben uzun zamandır giremedim serklaj( rahim ağzı dikişi ) yapıldı 28 hafta dolana kadar hiç kalkmadan yatmam gerekiyor ve bizde öyle yapıyoruz şimdide kaçak girdim sizlere haber vereyim dedim rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden bebek erken doğabilirmiş yatmam gerekiyor onun dışında başka sorunumuz yok allahımıza şükürler olsun allahım izin verirse oğluşum olacak allahım onu bize bağaşlasın noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi özledim çok çok öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
amin amin aminnn..allah kurtarsin canimmm...cabucak gecer zaman hic merak etmezemuszemus

Selaamlar arkadaşlar. Teşekkürler Pia'cım :)
Kalliste ile konuştuk , deneyelim dedi bir kaç gün. Kilo bilgilerim hemen aşağıda. Anladığım kadarıyla , burda paylaşımlar yapıyoruz ve cuma ve ya cumartesi günleri kilo bildirimlerimiz oluyuyor değil mi? Başka bir şeyler var mı??

boncuk canım sana ya boş olan arkadaş varsa yazsın yada yazan olmazsa ben döndüğümde açıklarım :)
iğnemi yaptırmaya gidiyorum canlarım hoşkalın...

SELAMLAR.....
kallisim sükür biraz nefes aldirdi sana agrilarin..Şeniz
cikolatam bir salona gitme fikri bence en uygun olni bizim icin. valla halime bakamadan ben bile ariycagim bir salon.. yada hastalik kasama gidip durumumu anlatacagim..belkide salon icin tesvik ederler insallh. birde doktorumla konusayim. sen yazinca iyice bir heveslendim. düsünsene profesyonel birilerinin seninle ugrasip en uygun calisma programi hazirlamalarine güzel olur ben iki günde bir giderim mutlaka.
tombisim cocugun silah istemesi özentiden baska birsey degildir. ama egilimide vardir silaha simdi nasil bir yöntem uygulamak dogru olur birsey demiyeyim diyorum yinede duramiyorum yanlis olmasindan korkuyorum cünkü..en iyisi bir örnek vereyim. benim en kücük kizim celimsiz siska bir cocuktu.hic eli bos disari cikmazdi kendini koruma cabasindaydi hep. minicik bir cakisiyla cikardi disari. yataginin parmakliklarini cikarip onunla cikardi kapinin önüne. incecik sopadan güc alirdi. ama asla korktugunu yada kendini korumak arzusunda oldugunu aciklamazdi zaten en fazla dört bes yasindaydi ozamanlar. ve yine ozamanlar yasgününde yada yilbasinda hediye olarak boks eldiveni isterdi..biz sasardik kücücük kiz cocugunun böyle seylerden hoslanmasina. neyse ben boks eldiveni flan almadim tabiki..
hiper aktif bir cocuktu.14 yasinda bir taekwondo kulubune yazdirdi kendini zorla. yaralanacak sakatlanacak korkusuyla ben hic istememistim. ama o kulup cok iyi geldi ona . tüm hirsini enerjisini orada birakip hanim hanimcik eve geliyordu. okulda evde örnek bir cocuk oldu. girdigi bütün turnuvalarda basarili oldu 2005 yilinda almanya sampiyonu oldu 57 kiloda..sonrami ne oldu? taekwondo hocasina asik oldu. 2008 ekim ayinda evlendiler. simdide minik bir kaanlari var dünya tatlisi.
artik bu hikayeden ne cikarirsin bilmem ama böyle siddet iceren oyuncaklara hevesli cocuklar yani bir süre sonra hevesleri gecebilir coktakafaya takmamak lazim..
valla kaan aglamaya basladi arkamda acele ettim galiba sacmaladim idare et artik..yerimseniben

çok güzel bir hikayeydi ablacım valla sanki türk sineması gibi. allah onlara yavrularıyla uzun mutlu ömürler versin inşallah. işte benim de kafam karışık takmalımıyım kafaya takmamalımıyım bilmiyorum legolarla silah yapıyor onlarla oynuyor almıyoruz ya ne bulsa yakıştırıyor silah yapıp oynuyor ben yüz vermiyorum hiç ama ne olacak hala bilmiyorum bu aralar bi psikoloğa görünmek istiyorum yani oğluşla beraber kafama takılan başka bişeyler daha var ne yapmalıyız nasıl yapmalıyız bir de onun fikrini de almak istiyorum bu konuda. belki dediğin gibi yaşı büyüyünce bi spor aktivitesiyle enerjisini atar. zaten bu yaz mutlaka bişeye başlatmak istiyorum kuzumu. dikkate aldığın için teşekkür ederim. senin deneyimin de aklımın bi köşesinde kalacak

tombilicim hic öyle meraki olmadi oglumun o yuzdenoyle bir arastirmaya girmedim hic .. ne desem mantik yuruterek bilmeden cevap vermis olucam.. kendin arastir bence.. benim ioglumun hic tabacasi silahi olmadi hicte istemedi .. aklimizada gelmedi öyle birsey.. simdi sen sorunca fark ediyorum .. oynadigi en aksiyonlu oyuncagi bionicle:)

canım ben de çok isterdim hiç merakının olmamasını. nerden çıktı anlayamıyorum zaten ve üzülüyorum belki de reyhan ablamın dediği gibi önemsizdir takmamak lazım ama bilemiyorum işte neyse

ohhhhh aman allahhhhhhhh offfffff allahim bana ne oldu
oyyyyyy anam oyyyyyy iiiiiihhhhhh
ihhh ihhhhh gayseri gayseri
tam 32 dakika ortalama 5 km hizla kosu bandinda yürüdüm. 205 calori yaktim 2,7 km yürümüsüm.
sabahtan beri yaptigim adimlarla birlikte su anda 7725 adim olmus. ben bunu belkide onbine tamamlarim bu aksam. ama bacaklarim tutmuyor. zonkluyor ter döküyor bacaklarim ayaklarimin alti nasil zonkluyor.. durun durun bakayim ya benim kafamin dislerimin etleri bile zonkluyor.. ben kendime ne kötülük etmisim ya bir yili askin zamandir gereginden fazla hic adim atmadim birkac kez heveslendim ama tembellik agir geldi devam etmedim.
gelin kizlar herkes aksamlari neler yaptigini yazsin yürüyüs olabilir dans pilates oyun hersey olabilir.benim ayaklarim agrimaya basladi kalcamdaki siyatik iyice azdi. eger üzerimdeki fazla kilonun hic degilse bir kismini atip spora baslamazsam on yila kalmaz yerimden kalkamam bunu biliyorum.
ben su andaki duydugum hazzi hergün yasamak istiyorum.hani gecende callanetics yapmistimya? bugün bile hala bacaklarim ve kollarim agriyordu kizlar bir deneyin youtubeden kisada olsa biraz yapmayi deneyin

maşallah reyhan ablacım size. vücut alıştıkça ağrılar da azalır bend e yürüyüşe ilk başladığımda hemen yoruluyordum eve gidince ağrımadık yerim kalmıyordu yarın gene mi yürüyecem yaaa diye sızlanıyordum ama şimdi her zaman yürüdüğüm yol beni kesmemeye başladı. az biraz gayret yani. callanetics nasıl bişey ola? youtube yok herhalde türkiyede hala ama google da bir arayım bakayım evde yaparım bend e

ne kadar güzel bir kızın olmuş öyle çok tatlı yaaa. keşke müsait olsam hiç durmam isterim senden onu. ben bu kadar güzel bir yavru görmedim. benim de 2 tane sivas kangalım vardı küçükken evimiz bahçeliydi ben bakardım onlar geldi gözümün önüne. hayvan sevmeyen insan sevemez. çok sevindim ona sahip çıktığına.

çok güzel olmuş bijom ellerine sağlık. hem de pembe. benim rengim bayanssulusmile ben de pembe ne bulsam alırım en alakasız bişey bile olsa aaa pembeymiş diyip alırım . arkadaşında beğenir mutlaka

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar kızlar
dün geen haftaki cenazemizin perşembesiydi kuran okundu kayınvalidem de oraya gitti ben de kuzumla beraberdim yazamadım o yüzden.
kilomu söyleyim. 88 yani +1 alsanaalsanasmile mafoldumben ama bu hafta bomba gibiyim. öbür cuma sallıycam listeleri. olmayan kotlarımı da giyebiliyorum artık çok sevinçliyim bu yüzden de. 1 kiloyu geri almışım ama zaten sağlıkla vermemiştim hastalıktan vermiştim napalım ben çok dikkatliydim halbuki o yüzden içim rahat. ölçülerimi de yılbaşında almıştım dün yine aldım belden 5 cm göbüşten 8 cm. kalçadan 2 cm gitmiş üst bacağım olduğu gibi duruyor. sizler deneyimlisiniz nasıl bu incelme verdiğim kilolara göre ne dersiniz?

canim bende yapmak istiyorum bu kürden .. tam nasil yaptigini ve yapilmasi gerektigini yazarmisin huysuz ve tatli kadin :))

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...m-saracoglu-gobek-yaglarini-eritmek-icin.html

cnm şu linkte yazıyor...

gelin kizlar herkes aksamlari neler yaptigini yazsin yürüyüs olabilir dans pilates oyun hersey olabilir.benim ayaklarim agrimaya basladi kalcamdaki siyatik iyice azdi. eger üzerimdeki fazla kilonun hic degilse bir kismini atip spora baslamazsam on yila kalmaz yerimden kalkamam bunu biliyorum.
ben su andaki duydugum hazzi hergün yasamak istiyorum.hani gecende callanetics yapmistimya? bugün bile hala bacaklarim ve kollarim agriyordu kizlar bir deneyin youtubeden kisada olsa biraz yapmayi deneyin

ben varım reyhan ablam,bu arlar bayağı taktım zaten biliyorsun...dün giremedim ama bu mesajın sonunda dün ve bugün yaptığımı yazacağm inşallah

canım benim sen ne güzel hızlanmışsın bu kadar toparlanmışken bırakmayalım çikolatam ipin ucunu sıkı sıkı tutalım.bak seni kıskandım yarın tv ye çıkıyorum bide şarkı söylim bari oldu olacak trt lerin tamamı sayemde ceza yer valla kapatırlar sempatiksalakcinni

.

:roflol::roflol: ne alaka,dur bakalım çık da bir şarkı söyle de sesini duyalım. otorite benim şekerim,belki de yeni bir yıldız doğuyordur:)
evet bayağı motivasyonum yerinde şükürler olsun,böyle devam...hep beraber:lepi:

canım demek oğlun olacak,haydi hayırlı olsun .Allah kolaylıkla tammına erdirsin. lütfen dikkat et,kalkma öyle kaçak göçek,kızarım hee
Selamlarr.. Yeniyim , gencim , hırslıyım , tickerımda hazır :) 5. takıma girmek istiyorum.
??

cnm hoşgeldin. bu şekilde gelip iki hafta sonra ayrıldıkları için,yeni üye almayı düşünmüyorduk ama sen paylaşım yapabilirsin bence de... kallisim ok derse takıma da girersin.. yaş kaç acaba? kısaca kendini anlat isteren bize...

Back
X