Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar efenim

ben de kilomu yazayım.

81.3

hedefim değil ama buna da şükür,3 gün sporla ancak..

Son düzenleyen: Moderatör:
oburcum mersam tebrik ederim... harika vermişsiniz...

yaa bende verdim ama böyle çok çok sevinebilmek için tartılmadım eşim bile dedi akşam tv izlerken sen bayağı farkettin dedi nasıl mutlu oluyorum ama tartıldınmı dedi ona bile dedim yok şok yaşamak istiyorum azar azar görmek istemiyorum dedim... bir kaç gün daha geçsin bakalım..

ooooh kilo veren herkese tebrikler benim tartı günüm yarın ama haftaya ben de cumaya tartılıcammm kaydirigubbakcemile4

oceanım canım sormayı unutmuştum ben sen daha önce başka takımda yarıştınmı biz ilkmiyiz...

ilksiniz kallisim..
bu şerefe ilk siz nail oldunuz..kaydirigubbakcemile3

ben takıma girmeye pek yanaşmıyordum.
kendi kendime başarmalıyım diyordum.
ama baktım motivasyon, disiplin çok güzel.
e bir de 4 ay sonra evleneceğim için farz oldu dedim takıma girmek.

demek biz senin ilkiniz heheheee :)) e o zaman ne diyim ...

hemen kardeş takıma vereyim bugün erkenden bitti bildirimimiz pia ve tombili dünden yazmışlardı zaten erkenden bildirim yapa herkesi kocaman kocaman öpüyorum...

cuma8km7.jpg

günaydın güzellikler..

braz geçmişi okudum ama bugün çok işim var,belki akşama cevaplarım.
bijom o kadar da şişko olmadığımı söylemiş,o kadar bu kadar bijom,şişkoyum işte:( ama yine de tşkler canımın içi...
ben de hediyemi sanırım pzts yollarım,daha almadım ama kafamda var yani...alıralmaz yollarım olur biter.inş beğenilir...
güzel sözler için hepinize çokk teşekkür ederim,sizler benim canım arkadaşlarımsınız.
ohh linkleri de eklemiş bijo

hee bu arada ben de 700 gr vermişim,listede değilim ama bilgi vereyim dedim.
eşim tombilim maşallah sana,maşallah!
obur sen de çok iyi vermişsin,herkesler süper kg vermiş...devam kızlarrr!

Günaydın kızlar .....
75 kiloyum 2 kilo gitmiş.Gene spora geç kaldım dönüşte bilgisayarı kapabilirsem yazarım.Herkesi öptümmmm. buarada mersaaa hayatım harikasın 1 yakın vermişsin.alkisalkisalkisÖnümüzdeki hafta devamını bekliyoruz.Bu haftaki problemlerimden dolayı sana fazla yazamadın çok özür dilerim.a.s.
oburcum harikasın 2 kilo süper nasıl başardın bunu .biz iyi bir ekip olduk bende haftaya inşallah sporumuda ypıp 1 kilo vermek istiyorum en az 500 gr.benim hedefim zaten haftada yarım -1 kilo arası daha önceleri çok hızlı verdim bir çok zararınıda gördüm mesela en basiti saçlarım yarıya indi ama şimdi tekrar toparlandı.ve çok kansız kaldım o yüzden bu defa ağırdan gitmek istiyorum gerçi o zamanda insanın motivasyonu düşüyor.

oburcum mersam tebrik ederim... harika vermişsiniz...

yaa bende verdim ama böyle çok çok sevinebilmek için tartılmadım eşim bile dedi akşam tv izlerken sen bayağı farkettin dedi nasıl mutlu oluyorum ama tartıldınmı dedi ona bile dedim yok şok yaşamak istiyorum azar azar görmek istemiyorum dedim... bir kaç gün daha geçsin bakalım..

canım saolasın bak san verdiğim sözümü tutuyorum .sende tartıl ama merak ediyorum en son kaçtın kaç oldun.

günaydın güzellikler..

braz geçmişi okudum ama bugün çok işim var,belki akşama cevaplarım.
bijom o kadar da şişko olmadığımı söylemiş,o kadar bu kadar bijom,şişkoyum işte:( ama yine de tşkler canımın içi...
ben de hediyemi sanırım pzts yollarım,daha almadım ama kafamda var yani...alıralmaz yollarım olur biter.inş beğenilir...
güzel sözler için hepinize çokk teşekkür ederim,sizler benim canım arkadaşlarımsınız.
ohh linkleri de eklemiş bijo

hee bu arada ben de 700 gr vermişim,listede değilim ama bilgi vereyim dedim.
eşim tombilim maşallah sana,maşallah!
obur sen de çok iyi vermişsin,herkesler süper kg vermiş...devam kızlarrr!

çikolatam sende bende aynı vermişiz senin yaşının küçüklüğü avantajın aman iyi değerlendir benim yaşıma geldiğinde daha zorlaşıyor kilo vermek .böyle devam edersek yaza çıtır kızlar olacaz.hihoyyyt

reyhan ablam naptıki oda tartılsa eminim o da çok iyi kilo verdi.
ocean senide tebrik ederim canım harika gidiyoruz.

geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben

Dün minübüsle merkeze gittim böyle bir stad yanında iniyorum stadın spor bölümleri var bir bahçe gibi yerden geçiyorum yolumu kısaltmak trafik içinden geçmemek içinyasakkelime

Yürüyorum:delphin: 3 metre yakınımda bana paralel biri daha yürüyor fisfisfis ama tüm adımlarımız aynı anda gidiyor 30 yaşlarında bir adam:delphin: bir ara dedi ki beraber yürüyelim mi:bbo:

ay saçmalamayın dedim bir an neye uğradığımı şaşırdım:1shok: neden saçmalıyorum ki dedi gayette güzel yürüyebiliriz:delphin: amaninnn ne diyeceğimi şaşırdım :1shok:kafamçokkarıştı

tamam peki yürüyelim karşılaştığım ilk polise gideceğim dedimsempatiksalakcinni neeee polismi dedi ve o anda ortadan kayboldu:roflol::roflol:

yahu 40 yaşındayım şikoyum:1shok: saçlarımın dip boyası geldinaniknanik bu halimle çıkma teklifi aldım:roflol::roflol: eve geldim kızlara dedim ki beni bırakmayın lennn sokağa bir daha yalnız başıma tacize uğruyorum:roflol::roflol: kızlar bayılacaktı anne ciddimisin diye:roflol:
şimdi her fırsatta takılıyorlar :roflol::roflol:

aman kallistem öyle tenha yerlerde yürüme kestirmeden gidecem derken allah muhafaza.bak tacize uğramışsın demek ne afeti devranmışsınki şişkoyum 40 yaşındayım allahım dip boyasıda gelmiş(gel ben hemen boyarım)demene rağmen yürüme teklifi almışsın.hem o ne öyle 40 yaşındayım çok yaşlıymışsın gibi bende 38 2 ay sonrada 39 olacam gencim valla sende öyle en genç çıtırda reyhan ablam.

kızlar ben yarın yokum büyük ihtimalle ya da gelsem de geçç gelebilirim kayınvalidemin doktor kontrolü var oğluşun yanında kalmam gerekecek o yüzden bu sabah tartıldım ve kilo bildirimim şimdiden yapıyorum 83,4 olmuşum ben zemuszemus kaydirigubbakcemile4 tam gaz devam ama bundan sonrasından korkuyorum duraklamaya gireceğimi düşünüyorum hayırlısı bakalım çokocum hadi seni de göriyim gösterelim bakalım kimmiş buraların en iyi ikilisi
bu arada yemekteyizi izliyorum kardeşin çok şık ve çok güzel seni de reklamlarda gördüm ve çok mutlu oldum harika görünüyorsun bence güler yüzün gamzelerin yeter hayatım kıyafetine de bayıldım ama daha senin olduğun bölümlere gelmedi.

tombilicim canım harika vermişsin bir ben kaldım geride ama olsun benimde iyidir tebrikler.bencede çikolatayla çok iyi bir ekip oldunuz .oburla bende öyle bu eşleşme işi çok iyi oldu. (bu arada bizim sitedeki kediler martı beklememiş çiftleşmeye başlamışlar bile bir sürü yavru kedilerimiz olacak yine)

kızlar bu arada bizim evdede ciddi rekabet başladı mervişle babası iddaya girdiler mart sonuna kadar merve 7 babası 10 kilo verecek.merve 7 kilo verirse babası 200 tl verecek o veremezde babası 10 kilo verirse merve babasına 100 tl verecek .bana kimse para mara vermiyor gramlarını paraya çevirdiler.

şimdide bu gün neler yaptım onları yazayım.haa bu gün tekrar okullu oldum yarıda bıraktığım liseye tekrar kayıt yaptırdım artık liseliyim.utanıyorum lise terkim demeye inşallah bitiririmde hiç değilse lise mezunuyum derim.

oburum nerdesin bu gün hiç uğramamışsın kızlar obur olmadığında siz beni bırakmayın denetleyin ama şike yapıpta az yemişsin çooook ye demeyin haa.
sabah:küçük 1 tane yağsız kepekli tost.
ara:ne yazıkki dışarda olduğum için yok.:sinifsinif:
öğle:yine dışarda olduğum için yemeyi unutmuşum .koçtaşta bayılmak üzere olduğumu farkettim ve çıkınca hemen 1 tane pohaça aldım ve yedim mafoldumben.:oklava:
ara:eve geldim neskafe ve 1 dilim peynir ve 2 kaşık barbunya yedim.
akşam:2 kaşık barbunya 2 kibrit kutusu kadar yağsız tavuk ve 6-7 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası.
ara:2 ceviz 4-5 tane üzüm.

çok görünüyo ama valla az yedim.kaydirigubbakcemile4

sporuda bu gün koştururken yapmış sayın.

Mersa'mmmm hayatım ben dün sabahtan girdim.Evelsi gün yediklerin için seni denetledim.Ama sanırım sen arada yazımı kaçırmışsın.Hayattıım senin meyven ve salatan nerde???.... bir baksan çok yememişsin bir baksan az yemişsin,ama bağırsakları hareketlendirecek sebze ,meyve ,su ortalarda yok.
Barbunya zeytinyağlı değildir umarım?.....Tekrar tekrar okuyorum yediklerini karbonhidrat ve protein ağırlıklı gibi geldi bana.akşam yediğin yemişler güzel onlar biraz bağırsakları çalıştırır.Sporun alasını zaten hastanede ve sokakta koşuştururken yapmışsın.

Hayatım boşver biz kiloları verdikten sonra ,nasıl olsa gardrobu yenilerken, fazlasıyla alacağız parayı onlardan haberleri yok.

alkisalkisalkisŞenizHerkesi tebrik ederim kocaman kocaman öpücükler.Vallaha herkese rağmen kilo vermeyi becerdik ya helal bize.Tam gaz yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz.
Bu eşleşme işi kimin fikriydi harika oldu.opuyorumnanaktanAman kaçıracağım ayıp olacak ,biz daha çok kilo verelim diye gayret edince bayağı iyi oldu.
Mersam ve takım arkadaşlarım saolun sizin desteğniz olmasa ben bu hafta çökmüştüm.İyiki varsınız!....opuyorumnanaktan

Çikolatam dünkardeşini ve seni izledim.Bence kardeşin tam hanım efendi.Mutfaktada gayet güzel lafını esirgemedi ,koptum zaten ben orada.ÇAKMA Sarı çiyan hasedinden çatladı.Bence patlayabilirdide ....
Sana gelince hayatım ne kadar güzel billur gibi bir sesin var.:nazar::nazar:Mübarek adamlar ne kadar zor şarkılar seçmişler.her baba yiğidin söyleyeceği tarz şarkılar değildi.:nazar::nazar:Aman nazar etmeyeyim.Canımın içi ne kadar şekersin inan senin güzel güler yüzünden sonra biraz olsun kendimi topladım.Balık etlisin.Öyle şişkoyum diyip moralini bozma bence.Daha gençsin bunun avantajlarını kullanarak ,gayret de edersen eminim istediğin kiloya düşersin.Zaten sporada başladın kısa zaman içinde fark eeceğine eminim.Sakın su içmeyi unutma.

reyhan ablam naptıki oda tartılsa eminim o da çok iyi kilo verdi.
ocean senide tebrik ederim canım harika gidiyoruz.

ay canım çok teşekkür ederim:kedi:
benim hedefim daha fazlaydı ama pek yürüyemedim ondan az oldu.
bu hafta daha bi azimliyimsüprizzzzz

alkisalkisalkisŞenizHerkesi tebrik ederim kocaman kocaman öpücükler.Vallaha herkese rağmen kilo vermeyi becerdik ya helal bize.Tam gaz yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz.
Bu eşleşme işi kimin fikriydi harika oldu.opuyorumnanaktanAman kaçıracağım ayıp olacak ,biz daha çok kilo verelim diye gayret edince bayağı iyi oldu.
Mersam ve takım arkadaşlarım saolun sizin desteğniz olmasa ben bu hafta çökmüştüm.İyiki varsınız!....opuyorumnanaktan

canım ben de seni tebrik etmek istiyorum.
süper vermişsin, inşallah bu hafta seni geçicemaklinialirimsmile

Günaydınn arkadaslar.. :) Sımdı okula gıdıcem , sonra da dershanem var aksam 8e kadar . Nete ne zman geleblrim bilmiyorum..

bu sabah tartılmama goreee 83.5 olmusumm:)
İyi günler sizleree.. aksam gorusmek uzere.

canım benim çok tebrik ediyorum..
böyle devam edelim..
hem sağlıklı vericez hem de geri almayacaz böyle olursa..
darısı bu haftaya bakalım..

Back
X