Günayyydıııın....
Herkese hayırlı güzel bir haftasonu olsun!.....
Ben gene iptalim bugün ve pazartesi.Çocuklrın pşinden koşacağım.Yarın bilgisayar bana kalırsa yazarım.
Benim kilom bu hafta düşmediiiiii.Çünkü arada çenem durmadı.Düzenli yemedim.Wc sorunum her daim devam ediyor.Yetmiyor birde regl olduuum.Yazayım mı daha bahane.Of ya "insan en kolay kendini kandırırmış."Boşuna dememişler.
Dün vergi dairesinden seni istiyorlar dedi eşim.Gittim adamlar kimlik bile sormadan vergi levhasını tasdiklediler.Boşuna gittim.Sporumu da kaçırdım.Öğleden sonra ortancanın arkadaşının doğum günü varmış.Oraya gittik.Akşam 20.15 de evdeydim.
Sokağa çıkasım yok.Çünkü kıyafetlerime sığmıyorum.İnsanlara bakıyorum hepsi bakımlı.Ben dağıtmışım.Toparlanmaya çalışıyoum.Nedense onuda yapamıyorum.
Şu anda içerde kızlar hesapta ödev yaptıklarını söylediler.Ama şrak şurak tokat sesleri geliyor.Ne oluyor dediğimde oyun oynuyoruzzz diyorlar.Ondan sonra birbirlerine giriyorlar.Adam hooooor uyuyor....Büyük kızı kursa bıraktım.Saat 11.30 da onu alacağım.12 de kahvaltı koyup 13 de evden çıkacağız.eşim işe gidecekmiş.Çünkü evde ona hizmet edecek yok.Ortancanın tiyatro provası var.14-18 arası.Artık ondan sonra eve dönüp akşam yemeği falan gün bitti.
Pazartesi de sabahın 8 de okulda olmamaız gerekiyor.İlçeler arası tiyatro yarışmasına katılmışlar.Onları hazırlamak ve tiyatroya götürecekmişiz.
Öğlende küçüğün okulda toplantısı varmış.Dün okulda öğretmeniyle konuştum."Bahar geldi çocuklar dağıldı.Derslerde leyla leyla bakınıyorlar,bir garip oldu bunlar "diyo kadın."Yahu 2. sınıf bunlar ne leylası "dedim.Pazartesi bunu konuşacakmış.Ödevler tam gelmiyormuş.........
Offff ya bu sene bu ne grip ,ne sağlamım!.....Kafam yerinden kalkmıyor.Sinüsler temiz ama burnum sürekli dolu.Göğsüm sürekli dolu.Kulaklarıma esinti geldi mi hemen hastalanıyorum.Ayyyyyyy ben yaşlanmışım.Kendimi 18lik zannediyorum.Çıtır kzlar gibi minileri giyip süslenip gezeyim istiyorum.Yapamayıncada sanırım hayata küstüyorum.
Tamam sustum saçmalamaya başladım.Ben en iyisi bir süre sakinleştirici ve vitamin takviyesine başlayayım.Herşeyi kafaya takmaya başlamışım.