mersam ahh mersam yaaa pasta yiyeceksiniz baklavada neyin nesi..

lmaz: eşin geçen hafta diyetisyene gitmedimi kan tahlili yaptırmadımı neden sen engel olmadın ki eşine... siz varya hiç şikayet emeyin merviş diyet yapamıyor kilo veremiyor diye demek bir yerden patlak veriyorsunuz, evede abur cubur almaya devam ederseniz o çocuk diyette yapamayacaktır bizimde aliş geçen hafta çok çok güzel dikkat etti bu hafta ona özel alışveriş yapmadım evde herkes ne yerse onu yesin istedim ama olmuyor kesinlikle özel ilgi istiyor bu çocuklar...
çitole bende katılmadım sempatiksalakcinni diyetisyenler özellikle söylemiyorlarmı şerbetli tatlı yemeyin yiyecekseniz sütlü tatlı tercih edin diye..mersanın yaptığının hiç affedilir yani yok pasta yanında baklavaalsanaalsanasmile
kalistem dün ben çok uzun süre aç kaldım.ve şekerim düştü ne bulduysam sildim süpürdüm.ama inanki tatlı evimize en az 4 -5 aydır girmiyordu.dün yenik düştük nefsimize zaten kocam bahane arar böyle şeyler için.biliyorum çok yanlış ama oldu bir kere .pastayı aldıkta hadi tatlıyı almasaydık.bu gün ağzıma koymadım.inanki özellikle merviş için evde abur cubur hiç bişey bulundurmuyorum ama dün ipin ucu kaçtı.ama bu gün telafi ettiğimi düşünüyorum.