Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombili 80 kilo ile bende 44 bedene rahat girebiliyorudum zamanın
ama bazen var bende
genede her şeyi giyemiyorum
güzel bir görüntü olmuyor

bijo ve kalliste baklava konusunda ben doktor kubilay abimin yalancısıyım

alışveriş merkezindeydik dedim ya cumartesi kuzuma kitap almıştım karşıtları öğretiyor güya kitap baktım ki benim ki hepsii biliyor ders ders diye okudu kaç sefer kitabı beraber tabi hangisi büyük top hangisi küçük top gibi şeyler yaptık yani dün de kitapçıya gittik yine çocuk bölümüne gittik kendi kendine baktım benim gözterdiklerimi beğenmedi kendi beğendiklerini arabasına yerleştirdi ama nasıl sevimli gidiyor bakıyor kitaba inceliyor ve beğenirse koyuyor arabaya beğpenmezse yerine koyuyor bir de beni deniyor buraya diyor alakasız bir yere koyuyor ben evet dersem tekrar tekrar sınıyor beni en sonu hayır buraya diye doğru yere koyuyor yani hepsini alıp doldurmadı arabaya onu da çok sevdim arabası dolunca dedik ki sadece 1 kitap alabiliriz bugün seç birini dedik seçti kalanını yerlerine dağıttık babası para verdi kucağıma aldım kasada ödemesini yaptı poşetini aldım teşekkür etti iyi günler dedi bay bay yaptı ayrıldık ordan metroya binince bak herkes kitap okuyor dedim hemen çıkardı kitabını okudu inene kadar metrodan inince de otobüse biniyoruz kart basıcam diye tutturuyor soföre sür diyor bi ara otobüste yaygara yapar gibi oldu babası dikkati dağılsın diye oğlum kitabın nerde metroda mı unuttuk yoksa dedi hadiiii bu sefer de ders ders diye ağlamaya başladı çıkardı çantasından da rahatladı gece de uykusunda ders ders diye sayıkladı paşa oğlum

tombili 80 kilo ile bende 44 bedene rahat girebiliyorudum zamanın
ama bazen var bende
genede her şeyi giyemiyorum
güzel bir görüntü olmuyor

44 bedenin üstü oluyor sadece göğüslerden hafif daha bol olsa iyi olacak ama altı olmuyor bol oluyor potluk yapıyor her zaman böyle oldu 48 bedenken de potluk yapıyor en güzel erkek kesim pantolonlar oluyor onlarda da basen yok ya annemde de yok annem öyle giyiyor potluk yapmıyor en azından

dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3

moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sakın bijom ev işi yapmaya bol bol vaktin olacak şimdi en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı boşver çöp ev olacak haliniz yok ya büyüyen totolarınız nasıl eriyecek sonra

dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3

moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bijom ayy sakın haaaa sakın yapma bak hepimizi üzersin sende çok üzülürsün düşünme bile.. ayy ne olacak sizin evinizin tozundan pisliğinden allah aşkına zaten iki kişisiniz kirleten yok pisleten yok...
kaç para verecen ben geliyim adam gibi kadınım:roflol::roflol::roflol:

ceylanımada selam söylersin hem toto hem göbüşmü büyüteceksiniz:roflol: bakalım kim daha çok büyütecek ölçücem gelip:roflol:

günaydinlarrrrrr. ben iki hafta raporluyum.. doktordan geliyorum 5nisana kadar evdeyim.
isyerinde isler kesildi iyice nerdeyse zorla göndereceklerdi milleti doktora. hadi ben kendiligimden gideyim dedim. depresyondayim dedim cabuk yoruluyorum dedim. ee 20li yaslarda degilsin artik dedi persembe ge bir check up yapalim zaten 5 yilda bir ugruyorsun yakalamisken herseyine bakalim dedi.
ablam sanada bahane olmuş bak çocuklarda epeydir git diyorlardı rapor al diyorlardı yerimseniben check up çok güzel olur alkisalkisalkis bizide bilgilenririrsen ne yaptılar ne yapacaklar bilmezsem çatlarımeyvahedigeldismile

amann yaaaa kobiyi hiç sevmem ben bir ara piada bir şeyler yazmıştı çok lakayıt geliyor bana o adam ya neyse..

hoşbulduk canımmm
teşekkür ederim ii dileklerin için

hoşgeldin zazez..

senin resmindeki kolyeye hastayım..

inşallah sevgilim evlenip çocuğumuz olduğunda bunu bana almayı (veya çok pahalı ise pırlantasız olanını yaaptırmayı :icecream: ) akıl eder.. :Saruboceq:

bayılıyorum onaa :kedi:

Son düzenleme:
dogru diyorsun kallisim güzel bahane oldu. bende evimi silip temizliyeyim topraklar isinsada soganlarimi ciceklerimi diksem.. bahcede keyif yapsam. simdi nasil birsey biliyormusunuz?? gülersiniz anlatsam.
simdi ilk defa rapor aldim ben bu yaptigim yanlis bir is diye düsünüyorum eve kontrole bile birilerini gönderebilirler diye düsünüyorum.. sonrada aaaa 15 gün tatildeyim deyip seviniyorum. bu 15 günde ne yapilir diye planlar kuruyorum.. b enim icin cok degisik bir duygu..
kallisim sanirim kalp atislarim hosuna gitmedi doktorun.. birseyler dikkatini cekti. ekg yapalim dedi sonrada komple check up yapalim dedi.. ne yapildigini ve yapilacagini hepsini yazarim ben sana..
zaten ortanca kizim sabah saat 7de randevu almis benim icin doktordan ve aklina ne geldiyse siralamis. herzaman cok saglikliydi annem. ama son 3 yilda durmadan ilerliyen bir icine kapanikligi melankolisi var sanki depresyon gibi demis. bende gidip menopozdan beri böyleyim durmadanda ilerliyor gibi deyince adamcagiz cok üzüldü. ne olur kendine dikkat et bundan sonra daha sik gel gözönünde ol cocuklarini telaslandirma. hayat calismaktan ibaret degil özel hayatin sana ihtiyaci olan seni seven ailende var dedi.
kizim öyle bir öncalisma yapmiski adam eve getirecekti raporu nerdeyseaklinialirimsmile

ne güzel ablacım seni düşünen senin için birşeylere yapmaya çalışan evlatların var bizim yetiştirdiklerimiz de öyle olurlar inşallah iyi haberlerini bütün grup bekliyoruz

ne güzel ablacım seni düşünen senin için birşeylere yapmaya çalışan evlatların var bizim yetiştirdiklerimiz de öyle olurlar inşallah iyi haberlerini bütün grup bekliyoruz

sagol tombisim.. allah insana hayirli evlatlar nasip etsin cümlemizede insallah. hep bunu derim ben. biz bugün variz yarin yokuz. geriye bizden kalacak olanlar hayirli evlatlar.
onlar icin calisip cbaliyoruz zaten

hosgeldin piacikkkkkkkkkkk seni cokkkkkkkkk özledik.a.s.

hosbulduk ablacimm bende sizi özledimmmm
sayacimida almis bir arkadasim lidl den ama ..aha belcegizimda duruyorkoca evi temizledim yemek yaptim okadar daha 2800 adimdayim yaa..ama ben anladim ki isim olmadiginda spor yapmadigimda ben kesinlikle cok heraketsizim

Piam hoşgeldin gülümmmmopuyorumnanaktan tabiki özledik seni hemde çokkkŞeniz aklımız sende kaldı, gelince diğer işleri boşver ve hemen anlat neler yaptın nasıl geçti çocuklara bu tatil nasıl geldialkisalkisalkis
sen arayıp bulma diye ben getireyim sana kim kaç kilo verdi kim aldıalsanaalsanasmile

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12075000&postcount=21687

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12213369&postcount=22185

ayyyyŞenizŞenizŞeniz coook güzel gecti..tatilde cocuklarda bir harikaydi..ben kizimin sinif arkadaslarini cok seviyorum cokta iyi anlasiyorum .. oglumun sinif arkadaslarina isinamadim bi türlü :) iki kitap götürmüstüm onlari okudum .. kaydim ..cok iyi degilim normalde sokak pateni kullaniyorum yani kullaniyordumm :) action sporlari severim ama nedense cocukalrdan sira gelmedi bende ustelemedim daha cok onlara yardimci oldum hep..diyetime gelinceee gayet iyi gittiiiii...cok alternatif vardi ama 1 gercekten cok canim istemedi birde cocuklarin yaninda ne bilim bana hic biseyde sira gelmedi yaaa..iyi oldu ama ..yanimda bazi kuru yemis götürmüstüm abur cubur yerine yerim diye kayisi ve kuru erik ceviz gibi..bol elma yedim müthis elmalar vardi..böyle kocaman kocaman sulu sulu:) bu cuma süprizzzz yapabilirimmmm

günaydın kızlar
piacım hoşgeldin hayatım bijodan haberin var mıydı senin tam senin gittiğin zamanlar almıştık haberini

hosbulduk canimm,,,,hayir yoktuuuu ilk yazdiginda anlamadim yazdigini devam okuyunca anladimmmmmm

canim olsun biraz sabir sonrasinda tadini cikaricaksin insss.. hem cok genc ve yeni bi annesin hersey güzel olucak..hem bazen vedakarlikta yapmak gerekiyor.. bende tatile giderken kendime hic bisey almadim..kizima aldim .. ogluma aldim .. kendime tek parca bir sey alamadim .. ama yinede öyle iyihissediyorum ki kendimiopuyorumnanaktan

abbüüü :teytey::teytey: canim hayirli olsuuunnnn..ne moral bozukluguymus buuuu..cok istedigin biseye sahipsin..evin tpzu puufff yaparsin ucarrr.. bu moralmi bozar hayatim yaa... cok sevindim ..aallhim hayirlisiyla kurtarir ins
ev islerini sakin takma canim sakinn
hayat böyledir sen herkese kosarsin yardim edersin ..hatta ben yazmistim sana extra dikkatimi cekmistide ..cok yardim seversin diye.. ama hep böyle olur.. ben iki ay yattimda 2 görümcem var bir kere evime gelip bi corba yapmadilar yegenlerine bir kardeslerinin ütününü yapmadilar.. orda tanidim onlari.. offf aklima gelince delirriyorum...sonrasinda hic sallamadim kirliyse kirli ev yaaa hic birsey sagligimizdan önemli degil..ilk haftalar yat dinlen dediyse doktor yat ve dinlen ..iyi olunca yaparsin yavas yavas

sağlıksız yapma etme diyenlerde lütfen demesinler çünkü kaç zamandır bilmediğimiz denemediğimiz yöntem kalmadı bu hafta benim doğrum bu yönde :kedi:

kallisim bende öyle yapmayi düsünüyorum..malesef.. aksi halde olmuyor bende bir ögün yiyip diger ögünlerimi yesil elmayla gecirmek istiyorum..yalniz bizim bey aradi (bizimbey:roflol:) yemek yapma aksam yemege cikalim dedi..cok gec yaptim hih dedim :)
ay bendeki bu naz ömür tüketir valla..cok sabirli benim adam yaa ( benim adam)neyse bugun galibe iki ögün yemis olucam ama normalde öyle dusunuyorum sonrasinda hafif bi gecis dönemiyle (kilolari geri almamak icin ) ins normalae dönemyi planliyorum:1ninca:

hay masaalllaaahhhh caliskan olucak bellliiii:nazar:

hoşgeldin zazez..

senin resmindeki kolyeye hastayım..

inşallah sevgilim evlenip çocuğumuz olduğunda bunu bana almayı (veya çok pahalı ise pırlantasız olanını yaaptırmayı :icecream: ) akıl eder.. :Saruboceq:

bayılıyorum onaa :kedi:

mrb candy hoşbuldum teşekkür ederim
bende bayılıorum bu kolyeye (içimdeki pırlanta)
eşiminde bana sözü var görüces bakalım

zazez hoş geldin.bebeğini kaybetmenede çok üzüldüm.inşallah yine olur.

hoşbulduk mersacım
ii dileklerin için çok teşekkürler

buarada arkadaşlar ben bugün itibariyle başladım inş diete:Saruboceq:
diyetisyenimin verdiği listeye uymaya çalışıcam
buarada sabah aç karnına 68.5 geldim

zazezim kolay gelsin diyelim ne yedin yazarsan bizde merak gideririz diyetisyen ne vermiş diye :)

diğer mesajlara sonra yorum yapayım eve yeni geldim en az üç saat yürüdüm ayak tabanlarım acıyor yanıyor ince spor ayakkabı giymiştim her yanımdan ter aktı yaa ilk geldiğimiz yıllarda burada yazın en sıcak gününde bile terlemen mümkün değildi şimdi müthiş nemli bir memleket oldu burası ....

diğerlerine sonra cevap yazayım müthiş yorgunum ve arkamdan ayça geldi şimdi ben mutfağa girerim pc yi ayça alır... sonra görüşürüz..

bende oglumu baskete götürdüm onu birakinca 1 saat yürüdüm
sabah elmami yedim öglen yesil mercimekli bulgur pilavimi yedim .. aksam icin eger esim israr etmezse bir elma daha yiyip gunu kurtarmaya caliscam israr derse kirmiyim dimi :))

bu arda yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz zazez ve candya.s.

bende yediklerimi yazayım...

sabah kaşarlı tost, öğlen dışardaydım bir şey yemedim, eve gelince bir bardak ayran içtim.. akşam üzeri döner yedim yanında yeşil salata ile.... şimdide kocaman bir bardak ayran içtim yediğim içtiğim bitti...

bende yazayim bari..
sabah iki dilim ekmek peynir iki cay.
ara meyveli yogurt
öglen yok kahvalti zaten ögleyi bulmustu
yine ara bir elma
aksam 3 lahana sarmasi iki yaprak sarmasi az cacik
simdide sütlü kahve iciyorum

ee bende yazsam mı yoksa:)))

nasılsınız arkadaşlar kallisim annem,çikolatam nasılsınız.
annecim bugun spora başladım daha önce kallisime yazmıştım. spor salonuna yazıldım tam 1 saat aerobik yaptık ilk yarım saat öleceğim sandım ama sonra düzeldim yediklerime dikkat ediyorum toplıcam inşallah.
sizler nasılsınız takıma baya yeni arkadaş gelmiş hepsinede selamlar

aah ah mersa bil ki çitol ile aynı fikirde değilim :umursamaz:

bende değilim zatende neyseki sık olan bir kaçamak değil bu gün fazlasıyla telefi ettim.

mersam ahh mersam yaaa pasta yiyeceksiniz baklavada neyin nesi..:olmaz: eşin geçen hafta diyetisyene gitmedimi kan tahlili yaptırmadımı neden sen engel olmadın ki eşine... siz varya hiç şikayet emeyin merviş diyet yapamıyor kilo veremiyor diye demek bir yerden patlak veriyorsunuz, evede abur cubur almaya devam ederseniz o çocuk diyette yapamayacaktır bizimde aliş geçen hafta çok çok güzel dikkat etti bu hafta ona özel alışveriş yapmadım evde herkes ne yerse onu yesin istedim ama olmuyor kesinlikle özel ilgi istiyor bu çocuklar...

çitole bende katılmadım sempatiksalakcinni diyetisyenler özellikle söylemiyorlarmı şerbetli tatlı yemeyin yiyecekseniz sütlü tatlı tercih edin diye..mersanın yaptığının hiç affedilir yani yok pasta yanında baklavaalsanaalsanasmile

kalistem dün ben çok uzun süre aç kaldım.ve şekerim düştü ne bulduysam sildim süpürdüm.ama inanki tatlı evimize en az 4 -5 aydır girmiyordu.dün yenik düştük nefsimize zaten kocam bahane arar böyle şeyler için.biliyorum çok yanlış ama oldu bir kere .pastayı aldıkta hadi tatlıyı almasaydık.bu gün ağzıma koymadım.inanki özellikle merviş için evde abur cubur hiç bişey bulundurmuyorum ama dün ipin ucu kaçtı.ama bu gün telafi ettiğimi düşünüyorum.

Back
X