- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.501
ben 2. modeli beğendimolumunekankayizsmile
onu ben de begendim :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2. modeli beğendimolumunekankayizsmile
obur için not düşmem gerek...
listelere bakarken oburun daha önce 12. takımda yarıştığını farkettim obur bize geldiğinde yeni üye olarak geldi sanıyordum o an nasıl boş bulunmuşum listeleride kontrol etmemişim, yarışmada kuralları en incesine kadar uygulamaya çalışan 5. takım burada benim sayemde bir hata yapmış...
üye kendi iteği ile mazeret bildirmeden ayrılıyorsa bir daha yarışamaz ama oburum sen geri döneceğim yazdığın halde seni kendi isteği ile ayrıldı yazmışlar... tüm mesajları taradım sabah sabah..
birde üye geri döndüğünde çıktığı kiloyla geri geldi diye yazılır sen 71 ile ayrılıp 77 ile bizde yeniden başlamışsın....ama 12. takımda yarıştığını bize yazmadın sen eğer yazsaydın kesinlikle yeni üye diye yazmazdım buradada senin hatan olmuş...
bijom senin şu an için herşeyi yeme hakkın var miden kötü diyorsun yarın bir gün canın çeker ama sen aylardır aç durdun hepimize örnek olarak bak ben bir hafta aç gezdim verdim patır patır bu hafta aynen vereceğim eminim ki çünkü verdim diye hemen salmadım kendimi... bizim artık kaçamakmış şuymuş buymuş lüksümüz yok dayanamıyorsanız çocuklarınızada yapmayacaksınız onlarda abur cuburu böreği çöreği kesecekler başka çaresi yok...ay kallisim öyle bir kızmışsın ki ben de tam o arada diyet için hiç hoş olmayan şeyler yiyodum irkildim vallaaa akannehir kaydirigubbakcemile3
ama kallisim haklı arkadaşlar böyle inanın bir yere varamazsınız.. birazcık tutun kendinizi lütfen.. inanın zor değil yaa.
o diyet bana geçti artık sırrını ben aldım cümle aleme dağıttımaklinialirimsmilebijonun sır olmayan aç kalma diyeti
:roflol::roflol:
yorulmak mı:roflol:efet yaa taşırken çok yoruldum:roflol:bu ikincisiydi kallisim teşekkür ederim yoruldun benim için saol hayatım
yaa ablam tamamda uyulmuyor ki ne desem bilemedim...eyvahedigeldismileben aksamlari yatmadan önce iciyorum icimi isitiyor birde gece yag yakmada faydasi olur diye düsünüyorum tombisim.
buydu kallisim arama tatlim buydu..
birsey geldi aklima daha öncede sözkonusu olmustu galiba. kisiye özel bir rakam koysak diyelim bana bir kilo kilosu az birine 400gr falan yani az bir gayretle ulasmasi mümkün bir miktar istesek yada kisi kendi belirlese haftaya sukadar bukadar inerim mutlaka diye.. tabiki cezasi bilmemnesi yokta yinede bir ideal olur ulasmak istenen bir nokta olur. hatta bazisinda bunu asmak ben daha fazlasini yapabilirim diye bir caba olabilir.. eeeeeee nasil toparliyacagim simdi?
ben bijodan önce baktım örneği çaldım ona kalmadıalkisalkisalkisKalliste ve Bijoux Kolyeyyi fotoğraflarıma ekledim.Açıklamasınıda kısaca yaptım.Sanırım orada biraz daha büyük ve net gözüküyor.
şimdi biri geliyor şhokella yedim biri pasta yedim biri milföy yazıyor bu yazılanlar ister istemez diyeti adam gibi yapmaya çalışanlarıda etkiliyor artık kaçamaklarınızı paylaşmayın arkadaşlar doğru düzgün yiyen varsa gelip yazsın yorum yapalım cidden üzülüyorum... bu tür tepki verdim yanlış anlaşılmasın ama sıkılıyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.. ya ciddiye alınıp yapılsın ya hiç yapılmasın daha doğrusu yapılıyormuş gibi davranılmasın...
ben bir hafta diyet yapıp aşırı istekli çocuğuma artık burayı okutmuyorum biliyormusunuz çünkü anne çitolün yedikleri neden böyle mersa teyze neden tatlı yemiş vs vs demeye başladı ve diyet yapamamaya başladı ciddiye almamaya desek daha doğru...
bu hafta ben de bijonun diyetini uyguluycam elimden geldiği kadarıyla bakalım ne olacak takıldım kaldım 8lere bu hafta büyük bir atılım yapmam lazım yoksa hedeflerimin gerisindeyim mutlaka 7leri görmem lazım yani bu hafta 8lere veda edicem