Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombisim cok güzel yapmissin tatlim.. ben kaynar kaynar iciyorum yani sogutmuyorum ama kallisin bana verdigi linkte 6 dakika kaynatin diyordu nasil icmek hosuna gidiyorsa öyle yap. ben cigken bile kemiriyorum .önemli olan tadini sevmis olman. tam bilmiyorum ama bazi yiyeceklerede rendeleyip kullananlar var galiba corbalara .
yediklerinde cok güzel olmus ben begendim canim

ay kallisim öyle bir kızmışsın ki ben de tam o arada diyet için hiç hoş olmayan şeyler yiyodum irkildim vallaaa akannehir kaydirigubbakcemile3

ama kallisim haklı arkadaşlar böyle inanın bir yere varamazsınız.. birazcık tutun kendinizi lütfen.. inanın zor değil yaa.

obur için not düşmem gerek...

listelere bakarken oburun daha önce 12. takımda yarıştığını farkettim obur bize geldiğinde yeni üye olarak geldi sanıyordum o an nasıl boş bulunmuşum listeleride kontrol etmemişim, yarışmada kuralları en incesine kadar uygulamaya çalışan 5. takım burada benim sayemde bir hata yapmış...

üye kendi iteği ile mazeret bildirmeden ayrılıyorsa bir daha yarışamaz ama oburum sen geri döneceğim yazdığın halde seni kendi isteği ile ayrıldı yazmışlar... tüm mesajları taradım sabah sabah..

birde üye geri döndüğünde çıktığı kiloyla geri geldi diye yazılır sen 71 ile ayrılıp 77 ile bizde yeniden başlamışsın....ama 12. takımda yarıştığını bize yazmadın sen eğer yazsaydın kesinlikle yeni üye diye yazmazdım buradada senin hatan olmuş...

Kalistem özür dileriiim.a.s.Bu mudur yazdığın yazı.İnan şimdi okudum.:kedi:Ewet ben geçen sene burada sizlarle kilo verdim,Ve pek çok kezde sizinle kilo verdim diyede yazdım.akannehirHatta size katılmadan önce önceki grubumu toparlamak adına onlarada mesaj attım.Amma kimseden düzgün cevap gelmeyince bende sizinle devam ettim.
Yazın başında grup dağıldı eylülde tekrar toparlanırız dendi.Onun için izinli veya kendi isteğiyle ayrıldı şeklinde bir not düşülmemiştir.
Tekrar özür dilerim mafoldumben:kedi:böyle bir kuralımızın olduğunu bilmiyordum.:umursamaz:bilmiyorumkismileSenide yordum.Haklısın :mymeka: bunu hak ettim.
Yapmam gereken birşey varsa hemen yapayım.Üzgünüm daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.Yani başladıysam ve kilo vereceğim dediysem veririm.kaydirigubbakcemileYoksa hiç ağzımdan böyle birşey telafuz bile etmem.Arada izin alayım ,ara vereyim ,gideyim geleyim yapmadığım şeyler.
Çoook üzgünüm .Eskisi gibi gelip tam takip edemediğim içinde bu yazını kaçırmışım.İyiki not yazdığını tekrar etmişsin.:1hug:a.s.

bi de reyhan ablacım aç karnına mı içmeli yoksa tok karnına mı kallisin linkini de kaydetmemişim onu bulamıyorum kallisim biliyorsan yerini tekrar atarmısın yoksa arama oyalamayım seni

ay kallisim öyle bir kızmışsın ki ben de tam o arada diyet için hiç hoş olmayan şeyler yiyodum irkildim vallaaa akannehir kaydirigubbakcemile3

ama kallisim haklı arkadaşlar böyle inanın bir yere varamazsınız.. birazcık tutun kendinizi lütfen.. inanın zor değil yaa.
bijom senin şu an için herşeyi yeme hakkın var miden kötü diyorsun yarın bir gün canın çeker ama sen aylardır aç durdun hepimize örnek olarak bak ben bir hafta aç gezdim verdim patır patır bu hafta aynen vereceğim eminim ki çünkü verdim diye hemen salmadım kendimi... bizim artık kaçamakmış şuymuş buymuş lüksümüz yok dayanamıyorsanız çocuklarınızada yapmayacaksınız onlarda abur cuburu böreği çöreği kesecekler başka çaresi yok...

oburum özür dilemene gerek yok benim bir koşturmam yorgunluğumda yok merak etme ama demekki sizinle zayıfladım diye yazınca bende dışarıdan takip ediyordun diye algılamışım.. şu an için yapılabilecek bir şey yok gelmiş geçmiş ama bilmenizde fayda var diye yazdım.. sadece şu diyetine adapte ol takıldığın yerden kendini kurtar yeter o..

ben aksamlari yatmadan önce iciyorum icimi isitiyor birde gece yag yakmada faydasi olur diye düsünüyorum tombisim.
buydu kallisim arama tatlim buydu..
birsey geldi aklima daha öncede sözkonusu olmustu galiba. kisiye özel bir rakam koysak diyelim bana bir kilo kilosu az birine 400gr falan yani az bir gayretle ulasmasi mümkün bir miktar istesek yada kisi kendi belirlese haftaya sukadar bukadar inerim mutlaka diye.. tabiki cezasi bilmemnesi yokta yinede bir ideal olur ulasmak istenen bir nokta olur. hatta bazisinda bunu asmak ben daha fazlasini yapabilirim diye bir caba olabilir.. eeeeeee nasil toparliyacagim simdi?

konmuştu o rakam herhalde reyhan ablacım hatta kallis çitole sen haftada 2 verirsin demişti çitol yok ben ayda 2 veriyim razıyım dediydi ben de ayda 4 dedim bana da 2 ver yeter dediydi kallis ay başında yenilenebilir mesela liste aysonu da herkes durumunu görür bence de iyi olur motive açısından

Kalliste ve Bijoux Kolyeyyi fotoğraflarıma ekledim.Açıklamasınıda kısaca yaptım.Sanırım orada biraz daha büyük ve net gözüküyor.

bijonun sır olmayan aç kalma diyeti

:roflol::roflol:
o diyet bana geçti artık sırrını ben aldım cümle aleme dağıttımaklinialirimsmile

bu ikincisiydi kallisim teşekkür ederim yoruldun benim için saol hayatım
yorulmak mı:roflol:efet yaa taşırken çok yoruldum:roflol:
ben aksamlari yatmadan önce iciyorum icimi isitiyor birde gece yag yakmada faydasi olur diye düsünüyorum tombisim.
buydu kallisim arama tatlim buydu..
birsey geldi aklima daha öncede sözkonusu olmustu galiba. kisiye özel bir rakam koysak diyelim bana bir kilo kilosu az birine 400gr falan yani az bir gayretle ulasmasi mümkün bir miktar istesek yada kisi kendi belirlese haftaya sukadar bukadar inerim mutlaka diye.. tabiki cezasi bilmemnesi yokta yinede bir ideal olur ulasmak istenen bir nokta olur. hatta bazisinda bunu asmak ben daha fazlasini yapabilirim diye bir caba olabilir.. eeeeeee nasil toparliyacagim simdi?
yaa ablam tamamda uyulmuyor ki ne desem bilemedim...eyvahedigeldismile
Kalliste ve Bijoux Kolyeyyi fotoğraflarıma ekledim.Açıklamasınıda kısaca yaptım.Sanırım orada biraz daha büyük ve net gözüküyor.
ben bijodan önce baktım örneği çaldım ona kalmadıalkisalkisalkis

mrb arkadaşlarr
kalliste dediklerinde çok haklısınnn
bu yüzden h. sonu yediklerimi yazmıorumbilmiyorumkismile
ben sanırım tam diet moduna giremedim
ama bu son dietsiz geçirdğim yemeğim olsunn
Allahım lütfennn bozmiim dietimiii

şimdi biri geliyor şhokella yedim biri pasta yedim biri milföy yazıyor bu yazılanlar ister istemez diyeti adam gibi yapmaya çalışanlarıda etkiliyor artık kaçamaklarınızı paylaşmayın arkadaşlar doğru düzgün yiyen varsa gelip yazsın yorum yapalım cidden üzülüyorum... bu tür tepki verdim yanlış anlaşılmasın ama sıkılıyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.. ya ciddiye alınıp yapılsın ya hiç yapılmasın daha doğrusu yapılıyormuş gibi davranılmasın...

ben bir hafta diyet yapıp aşırı istekli çocuğuma artık burayı okutmuyorum biliyormusunuz çünkü anne çitolün yedikleri neden böyle mersa teyze neden tatlı yemiş vs vs demeye başladı ve diyet yapamamaya başladı ciddiye almamaya desek daha doğru...

kalistem çok kızmışsın haklısında ama biliyosun kendimi iyi hissettiğim zamanlar elimden geldiğince dikkat ediyorum.moralim bozukken kendimi kontrol edemiyorum. zaten bu halde olmamım sebebide bu.bide ben dürüstçe yediklerimizi yazmamız gerektiğini düşünüyorumki sizler beni eleştirin belki aynı hatalrı bir daha yapmam diye.

kalisim aşkolsun aylarca ağzıma tatlı koymadım .arada bir oluyor işte eğer hiç kaçamak yapmazsak daha kötü oluyor geri dönüşü.ben kilo veriyorum amaaa arada takılıyorum düşe kalka yinede idare ediyorum.kızma banaaaaaa.....opuyorumnanaktan

bu hafta ben de bijonun diyetini uyguluycam elimden geldiği kadarıyla bakalım ne olacak takıldım kaldım 8lere bu hafta büyük bir atılım yapmam lazım yoksa hedeflerimin gerisindeyim mutlaka 7leri görmem lazım yani bu hafta 8lere veda edicem

bu hafta ben de bijonun diyetini uyguluycam elimden geldiği kadarıyla bakalım ne olacak takıldım kaldım 8lere bu hafta büyük bir atılım yapmam lazım yoksa hedeflerimin gerisindeyim mutlaka 7leri görmem lazım yani bu hafta 8lere veda edicem

benim diyetim mii kaydirigubbakcemile3 o benim diyetim değil canım ben kendi listemi kendim yazmıştım ama uygulayabileceğini hiiç sanmıyorum -tatlicadiarzu-

Back
X