- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.661
slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir de sahalara geri dönersin ne oldu şimdi bu hafta bozmuş mu oldun diyeti