Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir de sahalara geri dönersin ne oldu şimdi bu hafta bozmuş mu oldun diyeti

yok valla tombilicim.. haftaya azim konusunda da seni örnek alıcam..

canım ben de ilk gün 1,7 ikinci gün 1,2 üçüncü gün de 300 gr vermiştim.. yani et günümde ben de az vermiştim.. nedenini bilmiyorum.. ben tuzu hiç azaltmadım çünkü ama et günü biraz yağlı yemiştim ondan olabilir..

korktum bozdunuz diye.. :kedi:

bugünkü listeni kıpkırmızı yazarsın artık :roflol:

pazartesi burdayım inşallah bahane yok artık bir ay daha guclubacismile

çok hevesliyim yaaa olumunekankayizsmile geçen hafta sen sabırsızlanıyordun ya aynı öyleyim

ben yağlı da yemedim ama biliyorum işte ne olduğunu aşırı tuz dökmüşüm ben tavuklara 2 lokma ağzıma atıyorum hemen su içiyorum öyleydim yani
hevesini kaybetme hiç bak haftaya büyük ihtimal yine hep beraberiz kolaycacık yapıveririz valla

o da olacak çikolatım merak etme canım incecik salınıcaz yazın ben inanıyorum beklediğimiz ivme de bu diyetmiş meğerse candycim saolsun bulup getirdi bize internetin de hayırlı olsun bu arada artık yakın takiptesin ona göre bak

ayy inşallah tombilim. valla incecik kızları görüp bir de kendime bakınca sinir oluyorum. biz de zayıflayalım noluuuurr
evet bu candy cğmn diyeti ara sıra uygulayalım,bazı haftalar bunu yapalım iyi olur diye düşünüyorum.
evet artık yakın takipteyim şekerim, kaçamak yaparsan alsanaalsanasmile unutmaki hala seninle eşiz,en çok biz kg vermeliyz yarın!!!!

çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir

eyvah.. yandım desene bijom ..ama karpuz beni tutar ,karpuz alıcam ben

çikolatam evinde internetinde hayırlı uğurlu olsun.
üzülme senden daha kötü durumda olanda var 400 gram gitmiş benden.ama benim için iyi bir sonuç .benim metabolizmayla sizlerinki birmi ne zorlanıyor garibim.
yaşlandı artıkkk...ama ben patatesde çok zorlandım.hala midem bulanıyor ve haşlanmış patatesi bir daha görmek istemiyorumm.

.

teşekkür ederim canım.
boşver 400 gr gitmiş ya,o bile kardır.ben dün gece yemek yemek zorunda kaldım,niran ünsala gittik..naptım ,akşam 8 e kadar sebzemi yedim,orda yemeğimi yedim ama bugün bitti yani,devam ediyorum diyetime...bir dahakine sıfır kaçamaksız yaparım napiym

canlarım selamlar...
mesajları okuyamıyacağım özür diliyorum.. bu gün trende iki ufak çocuk yüzünden çok felaket bir dört saat geçirdim baş ağrısından ölüyorum trende evcillere özel vagon var kesinlikle çocuklar içinde ayrı vagon olmalı dedim bu gün ne umursamaz insanlar var bu gün anladım annelerini çok kınadım ....

öpüyorum hepinizi....

cnm geçmiş olsun,belli ki başın şişmiş...her çocuk bir olmuyor işte..tabi ebeveynlerin de suçu var yani

katılıyorum :1closedeyes:

bir de o günü hiç meyve yemesek yediğimiz halimizden daha rahat geçirecekmişiz gibi.. çünkü meyve acıktırıyor..

ay evet ya ben de meyveyle acıkanlardanım,bakalım yarın napıcaz bilmiyorumkismile

günaydın milleettt.nerdesiniz kimse yokmu.
bu gün kalktım ve ilk işim tartılmak oldu sonuççç tam 1 kilo gitmiş ilk günde 400 gram süper yaa .ama çok zorlanıyorum hele patates günü benim için tam kabustu bakalım bu gün ne olacak.güne tavuk göğüs ve yağsız kıymayla başladım.

maşallah mersam tebrik ederim...:lepi:

ben geldim canım burdayım bozmadım da diyetimi sabah kuafördeydim sonra da çizim mizimler falan vardı anca oldu
sanki oruç tutuyormuş gibi dayanıyorum ben bu diyete gerçekten bir ısırık alsam orucum bozulacakmış gibi azimliyim sabah gelirken çok sevdiğim bi pastaneden çok sevdiğim böreklerden aldım eşime nolur diyo kenarından ısır diyor yok diyorum karışma bana
meyve günü de fena geçmiyor benim şimdilik akşamı bilemem
portakal yeşil elma kırmızı elma armut ve çilek aldım çilekten az olmak şartıyla aralarda yiyorum hayatımda bir günde hiç bu kadar meyve yememiştim herhalde
sabah tartıldım 200 gram gitmiş dün ama herhalde demiştim ya tuzu kaçırmışım biraz diye su toplamış olabileceğimden şüpheleniyorum bu gün bol bol su içiyorum o yüzden inşallah yarın sabah daha güzel bir sonuç alırım
sizlerin nasıl gidiyor bakalım mersa çikolat neler yaptınız çikocum nasıl geçti programın dün
candy gerçekten de diyeti gösterip kaçmış gibi oldun ama bak haftaya bahane yok artık anlamam ben

aynen devam tombilim,bugün mersa ve benim et günümüz işte, gece programım vardı,15.00 de uyandım bugün. gayet güzeldi,sahneye çıktım birden bana çalan arkadaşlarım gülmeye başladılar,noluyo yahu dedim,ya sen eriyorsun çok hoş oluyorsun da hoşumuza gitti dediler...Allaaaaaah bir gaza geldim bir gaza geldim ki sorma...
dün akşam niran ünsalı dinledik,kendisini sevmiyorum ben onunla çalışan arkadaşlarım var,nalet bir kadın,sinirli kaprisli... ama sahnesi,şarkı söylemesi iyiydi.çok eğlendim. yediğim yemeği de umursamıyorum,napiym,hergün mü eğleniyorum...ihtiyacım da vardı zaten biliyorsun...bir dahaki diyete sıfır kaçamaksız yaparım artık!

kızlar çok önemli bir soru size !

bu et gününde yumurta da yenebiliyor muymuş, ben mi yanlış okudum???

yanlış yumurta değil.. süt ve yoğurt yenilebiliyor.. ama light olacak.. yumurta günü 5. gün.. o gün de süt ve yoğurt yenilebiliyor.. yağsız olarak

selamlar..
ya bende bir ananas 3 kivi iki elma iki portakalla günü bitirdim ama cok aciktim.. erkenden yatacagim yarin sabahciyim. yarin süt ve yogurt günümü? hazirlayip yatacagim öpüyorum hepinizi.. allah kolayliklar versin a.s.

**** 5.TAKIM 153 .ETAP ****

tombili ( 78.7 /
mersa ( 76.7 /
Ocean ( 80.5 /
chocolategirl ( 77.0 /
zazez ( 67.6 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydınlar...

saat 12 gibi gelip bildirimlere bakacağpım lütfen kilo bildirimlerinizi ayrı bir mesaj halinde yazın çünkü aşırı vakitsizim hiç oturmadan koşturuyoruz ..

kızlar bu resim son 2.5 kiloyu vermeden önce çekildi.

Eklentiler

• $SP_A0460.webp
    $SP_A0460.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ 69 /-1.3/-1.9 %)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77.8 /78.6/-0.8/-1 %)
Nur_84 (70.0 /70 / 0 /0 %)
taylor ( 66.3 / 65.2 /1.1 /1.70% )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 /88.4 /0.6 /0.70 % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (570.6 /568/2.6 /0.5 %)

Kallistem, listemiz hazır. Müsait olduğunda bi kontrol edersen canım..

Merhabalar kızlar, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun :))))
İstismar edilmedikleri, zorla çalıştırılmadıkları, tek dertleri okulları ve oyunları olan bir çocukluk geçirmeleri dileği ile... Yüzlerindeki güneş hiç sönmesin...

tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16%)
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)

kallisim bildirilen kiloları getirdim.. saat 1 e kadar giremezsen bildirimi yaparım...

Son düzenleme:

kallisim bildirilen kiloları getirdim.. saat 1 e kadar giremezsen bildirimi yaparım...

bijom canım benim yaa sağolasın.. sabahta sana not yazmıştım ama seni bağlamayayım diye sildim :))

ben geldim ama sen burdaysan hemen çıkayım kaçak geldim çünkü ama bir ricam daha var 13.takım bildirimlerinide kontrol edermisin hayatım yaaa..
yapamazsanda ben geç saatte yaparım gelip.. kaçıyorum hemen:1no2:

Back
X