Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan abla manolyalar nasıl geçiyor yaa bizimkiler daha açmadı ki yaz bitkisi değilmi bunlar..

seninde misafirin ne güzel ilgilenmiş yazamadım az önce maşallah diyelim zaten anlatıyordun nasıl bir hanım olduğunu..

ablacım bu akşam hazırla sen patatesleri yapalım yarın..

ay insallah yaaaaaa..:lepi:
cocuklar kiziyor zaten kac kere gectikte bir gün gezemedik istanbulu diye.. olsun gelecek sezonda hazirlarsiniz orayida. allah saglik agiz tadi versin yeterki..

tamam seker yarin patates günü.
kallisim benim bahcem güneyde eger günesli bir günse nerdeyse 16 saat günes alir .onun icin otaraftaki güller manolyalar cok cabuk acip geciyorlar bende anlamadim ama manolya bu yakindaki pek cok bahcede var ve cok uzun sürmüyor

ay anlamadım ki ablacım belki başka bir türüdür burdakilerin aynısı değildir...

ablacım bizim yer istanbulun bir ucu şehirle alakası yok ama çok hoş balık restoranları var deniz kenarlarında dere kenarlarında, sonra doğası çok hoş.. sadece tüm uğraşlara rağmen gelişmeyen bir yer köy havası var hatta köy diyebiliriz havası var demek fazla kaçar :)) yinede giden pişman olmaz.. ama gezmak isteyenede istanbulun her yerine rehberlik yapabilecek kapasitemiz var araba var istersek tenke kiralarız her şey yaparız siz yeter ki gelin kimse geçirdiği zamandan pişmanlık duymaz emin ol... kısmet inşallah olur bir gün..

hehe birde şey var yıllar önce müjde arın oynadığı aşkı memnu enişteme ilham olmuştu bihterin adını o zaman koymuştu şimdi oynayan diziyle alakası yok şimdi cılkını çıkardılar... şimdiki dizide bir aşk evi vardı bihterle sevgilisinin o evde otelin orda gelen geçen oraya nasıl gideceğini soruyor ... dün gece oturuyoruz bihter diyor ki otelin adını bihterin yeri koysaydık müşteri akınına uğrardı:roflol::roflol:

hahahah dogru valla. bihterin yeri.. en azindan meraktan millet dolusurdu :) hikayeside güzelmis benim gelinin isminin koyulmasi..zemuszemus

ablacım bana müsade... eşim beni gardan aldı eve bırakır bırakmaz maça gitti aceleyle :)) bende bir üstümü değiştirdim valizimi bişle çıkarmadım.. ayçacımda ufak anne olmuş şu anda kardeşlerinin çamaşırlarını atıyor ben hala gelmemişim gibi davranıyorlar :))

çıkıp evi kontrol edeyim neler olmuş bitmiş... işlerimi yapıp sonrada yatıp dinleneyim.. huzurlu geceler...

günaydın herkese kallisim inşallah yazın istanbula geldiğimde otele uğricammm opuyorumnanaktan

günaydın bijom ..inşallah canım inşallah gelirsin çok isterim biliyorsun hafif tarifler yaparım sana chef kalliste :roflol::roflol:
valla ben artık ağır tarifler de yiyebiliyorum chef kallisim haha bence kendine şu oktay ustanın kabarık şapkalarından dikmelisin :roflol:

valla ben artık ağır tarifler de yiyebiliyorum chef kallisim haha bence kendine şu oktay ustanın kabarık şapkalarından dikmelisin :roflol:

şu anda yiyorsundur ama bana kalırsa biraz kilo aldığında kısıtlama gereği duyarsın ... neyse canın ne isterse o zaman kaydirigubbakcemile3

hehe zaten geçen tshirt yaptırmışlar adamda antalyadamı sanmış ne tüm bedenleri vücuda oturan yapmış hemde bedenler aşırı ufak kimseye olmuyor bende bana özel yaptırmadıkları için kızdımkaydirigubbakcemile3 kendime apayrı bir renk yapacağım armayıda kurdele nakışı ve boncukla işleyeceğim dedim:roflol: güldüler ama aslında böyle bir süpriz yapmaya kararlıyım tam takım önlük kep filan dikeceğim maksat gülmek değil mi şöyle fırfırlı süslü püslü yapayım:roflol: sizede eklerimkaydirigubbakcemile3

Günaydınnn opuyorumnanaktan

yüzde 80 oğluşum olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :teytey:

hayırlı olsun bijioxcum..

dünde yazdığım gibi ne yemek yemeğe fırsat bulabildik nede dinlenmeye.. kısıtlı imkanlar ile herşeyi kendileri yapmaya çabalıyorlar gönül isterdi ki herşeyi bol imkanla kısa zamanda halledebilelim ama olmuyor işte sağlık olsun..

çiçek ekme alanları gayet büyükçe eniştem ve bir kaç çalışan 2 kamyon dolusu toprağı yerlerine taşıdılar, çim ekecekler... ablamla bense önce 40 saksı sardunya ektik tam 80 sardunya yaptı bu :)) ama hesaplarımız tutmadı daha 40 saksı ekmemiz gerekiyor şimdiye dek ektiklerimiz otelin bir tarafına yetti ancaksempatiksalakcinni diğerlerinide ısmarladık bu gün ...
sonra bahçenin çim olmayacak belirli yerlerini aldık ablamla glör soğanlarını ektik tüm duvar diplerine kaydirigubbakcemile5 sonra otelin giriş kapısının yanına bir botanik bahçesi yaptık değişik türde çiçekler ve minyatür ağaçlar ektik olumunekankayizsmile
dünde büyük bir alanı ortası çim için ayırdık tüm kaldırım kenarlarına hem glör hemde kısa boylu bir çiçekle donattık... bu da yetmedi havuza giden bir yol üstüne yıldız çiçekleri doldurduk yaza süper olacak inşallah...
bir kaç foto çektim ama makineyi bihtere bıraktım olanı ekliyim az sonra... artık son şeylere geldi sıra dışarısı bitti sayılır bu gün çimler ekildi önümüzdeki hafta içerideki son eksikler tamamlanacak inşallah aklinialirimsmile yorgunluğumuzu anlatamam hem zevkli hem yorucu... akşam olunca kimsede konuşacak hal bile kalmadı mafoldumben
şimdilik aile oteli gibi olacak ilk başta fazla eleman alamıyorlar bende gönüllü aşçı yardımcılığını kabul ettimbayanssulusmile ayçayı barmenlik kursuna yolluyacağız bu ay onu havuza bara vericez kafamçokkarıştı bihter müdür onun ufağı resepsiyonist kaydirigubbakcemile3 ablam çamaşırcı kaydirigubbakcemile3.. bir tane oda temizliğine eleman aldık dün genç bir bayan bu hafta başlayacak bende haftaya yine gideceğim bihterle odaları yerleştireceğiz artıkvereliniortak geç bile kalındı ama yapacak bir şey yok naniknanik

dün akşam bir kaç kişi geldi görüşmeye aşçı dediğim abimizle konuşuyorlar adam soruyor aşçınız kim kiminle görüşeceğiz abimiz beni gösteriyor ciddi ciddi kaydirigubbakcemile3 ablam diyor dünya mutfaklarının tümüne hakimdir onunla görüşünsırnaşık şey o ne derse ona göre hareket edilir filan kaydirigubbakcemile3 şamata gırgır geçirdik işte :roflol:

sizinde oteliniz hayırlı olsun.. meşhur da bi yerdeymiş aklinialirimsmile mor odaları ben de merak ettim çok çok severim moru ben zemuszemus

ben de kızım olursa adını Bihter istiyorum ama ben bu diziden dolayı tabi.. seviyorum Beren Saat'i ya.. Bihter'i de.. :kedi:

ablacım ben geçen hafta tam yapamadım ya aklım kaldı... patatesle başlayalım ama meyve günü hariç yapalım hehehee :)) olurmu iki gün yapalımda kafamıza göre takılalım sonra..

geçmiş mesajlarada bakamadım yeniden bu gün başlayan varmı ki geçen hafta güzel sonuçlarda alınmış tebrik ederim herkesi geçen yazamamıştım...

ben dün başladım Kallistecim.. Baya bi kaçamaklı oldu ama bugün sıfırdan başlarsam bıkarım yine kaçamak yaparım diye sebze gününden devam ettim full motivasyonla.. sabah salatalık domates biber söğüş yedim iki üç kaşık.. geç kalmıştım işe çok yiyemedim.. yanıma da salatalık getirdim yine.. öğle eve gidicem.. söğüşten yerim bol bol.. domateslerde bi lezzetli bi lezzetli sorma.. güneş yüzünü gösterdi diyemi ne baya tatlanmışlar.. sırf domateslerin hatrına gidicem eve yani gözümde tütüyorlar kaydirigubbakcemile3

akşama da yine bunlardan salata yaparım biber közler domates püresiyle pişiririm onu.. yumurtasız menemen gibi olur.. planım bu..

dün patates günündeki kaçamaklarım da şunlar.. öğlenki patatese ikişer kaşık bezelye ve mısır koydum.. bi kaç parça yağda kavrulmuş patates yedim.. bir iki çatalda tencereden makarna kaçırdım.. bi de bi kaşık yoğurt yedim.. bir de gece de patates yedim.. yani aslında süre problemi yok istediğin zaman istediğin kadar yiyorsun ama işte patates olduğu için ben bugünü sınırlandırmak istemiştim olmadı..

cuma ve cumartesi tartılıcam bakalım..

azıcık iş yapıp geldim dinlenmeye...

candycim patates gününün 3 gün olduğu bir diyet daha var patates diyeti diye yazınca çııyor ondada büyük hedefli kilo kaybı oluyormuş sizin konuda 2 gün üst üste yapan oldumu acaba ben denemek istiyorum mesela yarında yeşillik ve patates olabilir maksat kaloriyi aşağıda tutmak..

azıcık iş yapıp geldim dinlenmeye...

candycim patates gününün 3 gün olduğu bir diyet daha var patates diyeti diye yazınca çııyor ondada büyük hedefli kilo kaybı oluyormuş sizin konuda 2 gün üst üste yapan oldumu acaba ben denemek istiyorum mesela yarında yeşillik ve patates olabilir maksat kaloriyi aşağıda tutmak..

kallistecim bizim yaptığımız bu diyette kalori ile bi derdimiz yok yani kalori hesabı hiç yapmıyoruz.. sadece gün içinde ne deniyosa o yenecek dilediğin kadar yiyorsun.. yani maksat kaloriyi aşağıda tutmak değil bu diyette.. sabah ne yiyorsan bütün gün onu yiyorsun sözün özü bu.. patates gününde de sadece patates yiyorsun.. yumurta gününde sadece yumurta.. başka hiçbirşey karıştırmıyorsun.. yumurta yiyemeyenler yoğurt süt ve peynir yiyorlar.. öyle..

püf noktası sanırım bu..

senin dediğin diyete de bi bakam ben :)

sabah ne yiyorsan bütün gün onu yiyorsun sözün özü bu.. patates gününde de sadece patates yiyorsun.. yumurta gününde sadece yumurta.. başka hiçbirşey karıştırmıyorsun.. yumurta yiyemeyenler yoğurt süt ve peynir yiyorlar.. öyle..

:dilcikar::dilcikar: iiiiiii piki o zama ben de püf noktasını değiştiririm bir denerim bakalım sonuç ne olacak :dilcikar:

Back
X