dünde yazdığım gibi ne yemek yemeğe fırsat bulabildik nede dinlenmeye.. kısıtlı imkanlar ile herşeyi kendileri yapmaya çabalıyorlar gönül isterdi ki herşeyi bol imkanla kısa zamanda halledebilelim ama olmuyor işte sağlık olsun..
çiçek ekme alanları gayet büyükçe eniştem ve bir kaç çalışan 2 kamyon dolusu toprağı yerlerine taşıdılar, çim ekecekler... ablamla bense önce 40 saksı sardunya ektik tam 80 sardunya yaptı bu :)) ama hesaplarımız tutmadı daha 40 saksı ekmemiz gerekiyor şimdiye dek ektiklerimiz otelin bir tarafına yetti ancaksempatiksalakcinni diğerlerinide ısmarladık bu gün ...
sonra bahçenin çim olmayacak belirli yerlerini aldık ablamla glör soğanlarını ektik tüm duvar diplerine kaydirigubbakcemile5 sonra otelin giriş kapısının yanına bir botanik bahçesi yaptık değişik türde çiçekler ve minyatür ağaçlar ektik olumunekankayizsmile
dünde büyük bir alanı ortası çim için ayırdık tüm kaldırım kenarlarına hem glör hemde kısa boylu bir çiçekle donattık... bu da yetmedi havuza giden bir yol üstüne yıldız çiçekleri doldurduk yaza süper olacak inşallah...
bir kaç foto çektim ama makineyi bihtere bıraktım olanı ekliyim az sonra... artık son şeylere geldi sıra dışarısı bitti sayılır bu gün çimler ekildi önümüzdeki hafta içerideki son eksikler tamamlanacak inşallah aklinialirimsmile yorgunluğumuzu anlatamam hem zevkli hem yorucu... akşam olunca kimsede konuşacak hal bile kalmadı mafoldumben
şimdilik aile oteli gibi olacak ilk başta fazla eleman alamıyorlar bende gönüllü aşçı yardımcılığını kabul ettimbayanssulusmile ayçayı barmenlik kursuna yolluyacağız bu ay onu havuza bara vericez kafamçokkarıştı bihter müdür onun ufağı resepsiyonist kaydirigubbakcemile3 ablam çamaşırcı kaydirigubbakcemile3.. bir tane oda temizliğine eleman aldık dün genç bir bayan bu hafta başlayacak bende haftaya yine gideceğim bihterle odaları yerleştireceğiz artıkvereliniortak geç bile kalındı ama yapacak bir şey yok naniknanik
dün akşam bir kaç kişi geldi görüşmeye aşçı dediğim abimizle konuşuyorlar adam soruyor aşçınız kim kiminle görüşeceğiz abimiz beni gösteriyor ciddi ciddi kaydirigubbakcemile3 ablam diyor dünya mutfaklarının tümüne hakimdir onunla görüşünsırnaşık şey o ne derse ona göre hareket edilir filan kaydirigubbakcemile3 şamata gırgır geçirdik işte :roflol: