selamlarrrrrr.. ben geldim.
cikolatamda gelmis. gercekten merak ettik güzelim. yapmazdin cünkü böyle. neyse sorun bilgisayarda olsun sende olmasinda. gerisi hallolur..
kallisim demek meyve diyetine cevirdin bugün ve cok acsin . beni korkutuyor bu meyve günü ya. halbuki meyveyi asiri severim. bende yarin yapacagim kismetse.
bugün sabahin köründe bir izgara balik yedim bir parca palamut yani. kupkuruydu zor yuttum su yardimiyla tepe tepe gitti. ögleyede iki parca izgara tavuk gögsü yedim aci biber falan doldurdum üstüne yemege benzesin diye. bu baliktanda kuruydu yine sarildim su sisesine. neyse aksam oldu eve geldim . bir dilim daha tavuk yiyecegim bitti.
valla aslanlar gibi diyet yapiyorum birde yürüyorum. candy kulaklarini cekecegim haberin olsun. bu diyeti getirdin yagsiz tuzsuz yavan yalim bize yediriyorsun kendi gözün dondurmada bilmem nerde.. gecen hafta renklendin bu hafta miden kötü. sen ne zaman iyi olup diyetine odaklanacaksin. valla yarin meyve diyetinde midem kazindikca sana kizacagim haberin olsun.

lmaz:sende yapsan zor gelmiyecek neden yapmiyorsun ya. bak bir haftacik yap ikili rakamlari gör biz dur desekte durmiyacaksin artik. incelikten insanin kendini güzel hissetmesinden güzel ne varki.. ben bu yasta sunu giyerim pazartesiye bunu alirim incelince diye güzellik hayalleri kuruyorum. kizdirma beni artik basla tut sunun ucunu ve birakma.
off icimi döktüm rahatladim . karnim doymus gibi oldum..sempatiksalakcinni