Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olur canim duruma bakayim ben belki biraz ara veririm .ama sadece 5 sayili gün oldugu icin bana cok zor gelmedi. cokta hafiflik hissediyorum kendimde pazar sabahi tartilacagim kismetse bakalim durum nasil.

ablacım eşin haklı istemekte bir başka duygu bu yaaaa allah korusun bizimde yırtığa bir şey olsa bende fazla duramam .. bak şimdi bana kızdı hesapta atladı eşimin üstüne adamı düşürecek kanepeden illa battaniyeni aç girip içinde yatayım diye uğraşıyor oda uyku sersemi hayır hayır diye bağrıyor ama yattı sessizce öyle masum ki ... dedim ya bu başka bir şey ihanet filanda değil bizim püsküütte yaşadı aynısını oda buluttan önce köpeğini kaybettikten sonra kendini zor toplamış ama bak onlarsız olmuyor... eşininde avunması için gerekli oda aklından çıkartamıyordur... yırtığın yavrusundan vereyim size :)) yaza inşallah heheee...

bizim yırtığın çiftleşme zamanı geçen aydı ama ablamların telaşlı zamanı ve çocukların eşimin yaz tatiline denk geliyor sağa sola gitmemizi engeller diye ben istemedim bakamam yazın.... kışa olsa evdeyiz hepimiz dedim bakalım hayırlısı yoksa çok istiyorum yavrusu olsun uğraşayım diye...

mutlaka aliriz yine kallisim biliyorumda daha cok yeni bak resmi karsimda duruyor.. o son halleri gözümün önünden gitmiyor.. hayvanlari koruma dernegine gidelim sen sec falan diyor. ama oraya düsmüs bir hayvani egitmek cok zor hatta imkansiz olur. ben yirtigin bebegini alayim. egitir sever bakarim. onlarin bebeklikleri cok seker oluyor .ay kiyamam ya bak böyle düsününce bende istiyorum ama ahhhhh ahhh

evet ablacım barınaklardan almak riskli iş yani be yapamadım yavru olunca ve cins olunca kanında bir asillik oluyor laf söz dinliyorlar eğitimleri kolay oluyor...keşke yaza rastlasaydıda verseydim ablacım ama kış başı ancak olur bizimkiler kısmetse tabiki yine son anda benim şu işim var diye vazgeçmezsem birazda korkuyorum çünkü gözemi alamıyorum nedir anlamadım yavru olunca vermekten filan korkuyorum sanırım tam anlamadım.. insan bir tuhaf oluyor mesela yırtığın sahibi taa bursadan bizim eve getirdi arabasıyla adam sadece evi ve ailemizi görmek için... inşallah sizde sadık sevimli asil bir bebek alırsınız yine ablam...

insallah canim. hayirlisi olsun bakalim.
sen belkide yirtiga kiyamiyorsundur onun icin erteleyip duruyorsun.olabilirmi?
bebek doguracak birkac hafta sonra yabancilara vereceksiniz diye bence kiyamiyorsun yirtiga. ben öyle düsünürdüm ordan pay biciyorum yani

insallah canim. hayirlisi olsun bakalim.
sen belkide yirtiga kiyamiyorsundur onun icin erteleyip duruyorsun.olabilirmi?
bebek doguracak birkac hafta sonra yabancilara vereceksiniz diye bence kiyamiyorsun yirtiga. ben öyle düsünürdüm ordan pay biciyorum yani

kedimede itiraf edemediğim bişey var ama bilmiyorum ablam bakalım bir daha ki dönemde ne çıkaracağımkaydirigubbakcemile3

diğer başlığa göz attımda biraz yumurtayı haşlayıp sarmısaklı yoğurtla yiyormuş bir arkadaş belki hoşuna gider diye yazayım dedim çılbır gibi yani ahh bende çılbırı ne çok severim

süt yogurt ve peynir canim ama peyniri az tutacagim . cünkü gercekten cok ciddi kilo vermek istiyorum
artik gitsinler cok tasidim yoruldum..

valla iyi fikir aslinda cilbir. belki bir yumurtadan yaparim cok acikirsam.
sabah sütlü kahve icecegim diye seviniyorum :)) sonra ayran sonra yogurt himmmmm

ablacım senin kan gurubun ne benimki A pozitif bu yüzden nereye baksam bu gurup için peynir tehlikeli bir yiyecek ama ne çok seviyorum ki ben peyniri hiç kesemiyorum...

inan bana bilmiyorum kan gurubumu canim ya. eski hamilelik defterlerine bakmam lazim
bende peynir hastasiyim aslinda tüm süt mamullerine bayilirim. su meyveli yogurtlar falan hic eksik etmem evden

zaten seninle damak tadımız benzerlik gösteriyor yemek içmek ohhh :)) tam senlik benlik heheee...

işte ben peynir kan gurubuma uygun değil diye hep yapacağım hesapta peynirsiz bir diyet ama hiç başlayamadım bir kez deneyeceğim bakalım... sende öğrenirsen söylede bakalım ablacım bir ara...

Back
X