- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.041
:)))))))))
tamam kallisim sen on gr ver bende yatayim öpüyorum kocaman hayirli geceler güzelim
tamam kallisim sen on gr ver bende yatayim öpüyorum kocaman hayirli geceler güzelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu bu kız amma yağ çekiyor bize sizler kaçırıyorsunuz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12973802&postcount=33
:roflol::roflol::roflol: anacım oralara uğramadığımız için seni kaçırmışız :roflol: tüm kk bizden bahsediyor yani kısaca:roflol:
kim beğeniyor ki, reyhan ablamın çabalarına ortak olmaya çalışıyorum hızla düşüşe geçersek ne mutlu yoksa ben bu işi bırakacağım mafoldumbengünaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
bu hafta hiç beğenmedim sizi haberiniz olsun..
valla doğurucam gelicem bir daha zayiflicam siz hala buralarda olacaksınız ha :umursamaz:
yahu bu kız amma yağ çekiyor bize sizler kaçırıyorsunuz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12973802&postcount=33
ah canim yaaaaaaa kiyamam candycigim sana.. kallisim sagolsun linki vermis yoksa ben hayatta bulamazdim. ne tatli seysin sen ya. canim benim.Şeniz
valla basta biraz tepene ciktim korka korka ama gördüm öyle sacma sapan alinganlik yapmadigini kendimi rahat biraktim artik. cünkü farkindasinki seni düsündügümüz icin konusuyoruz. sana kiyamadigimizdan seni düsündügümüzden. gencecik bir bedenin tasidigi yükle ezilmesini üzülmesini istemedigimizden..
yoksa seni rencide etmek gibi abuk bir niyetim olabilirmi?
kendim bu yasa gelmis hala kilomu yoluna oturtamamisken sana ne diyebilirimki?
belki bir yil sikinti cekersin candycigim ama bu gelecegini ince ve saglikli yasaman icin degmezmi?
bence deger.
aza kanaat etme. seninde hakkin var ince zarif hos olmaya. disarda yasitlarinda görüp cok begendigin seyleri giymeye herseyden önce mutlu olmaya kesinlikle hakkin var..
gencliginin sana sundugu avantajlari bosa atma. cabucak incelir form tutarsin yada bir yil sikinti cekemem dersen her yil 15 kilo vermeyi ve tutmayi dene bu sekil dahada avantajli ve mantikli. ama daha uzun sürer tabiki. ama hicbirsey olmiyacak seyler degil. istersen yaparsin. bende yaparim herkes yapar.
bülbülümde basaracak insallah. bunu okadar cok istiyorumki öyle cani gönülden umuyorumki mutlaka basaracak. bu ara cok zorlanir kilo almasin yeter.. ondan kendini toparlayip diyete odaklanmasini istemek abes olur. ama kendi kafasini baska seylerle mesela incelip sekle girmekle mesgul ederse kendi icin her bakimdan karli olur.
güzel allahim sen dualarimizi duy, sen bize kolayliklar nasip et, güc ver :Saruboceq:
aminnnnnnnn
ablacım açlık böyle bir şey kilo vermeye giden yolda böyle bir şeyden geçiyor kesinlikle diğer yaptıklarımız hava civa yani bizim... değiştiririz ablacım biraz ekmek katarız bir yediğimizin yanına değişik şeyler koyarız filan ama bu yoldan sapmayalım lütfen ....
candyciğim bende diyorum ne bildirimi cumartesi cumartesi :))
canım akşam biz reyhan ablayla sohbet ederken leys geldi okudu ama yazmadan gitti sanırım beğenmedi canım istediğini çağır ne yapalım almayalım dedim ama böylede olmayacak takım kontenjanı 12 ye kadar yolu var önüne çıkanı topla getir ama 90 kilo topiğinde güsel başladı yarışmaya sanırım o üyemiz daha önce bizim takımdan paylaşım azlığından dolayı diskalifiye oldu sen arada uygun gördüklerini çağır kafana yatmayanıda sorarsın işte hadi sende kaptan yardımcısı ol artık :)) onaylayan, onaylamayan? oy çokluğuyla onaylanmıştır:roflol: candy kaptan yardımcısı :sm_cool:
valla doğurucam gelicem bir daha zayiflicam siz hala buralarda olacaksınız ha :umursamaz:
selamlarrr.. sabah bir bardak sicak sütle nescafe ictim sekersiz. sonrada ögleyin 250 dr 0,2 yagli yogurt yedim bir bardak cay ictim.. simdilik bukadar.. aksama yine yogurt saniyorum arada bir bardak ayran cekiyor canim.
ögleden sonra misafir ugurlamaya gidiyoruz. bici yapip süsleneyim.
kallisim varya bu diyet acaip birsey icim bosalmis gibi. böyle bir rahatlik var üstümde ama birde bir bitkinlik ama hos bir bitkinlik.. aclik böyle birsey galiba..kaydirigubbakcemile3
bu diyeti az gevseterek hep yapsak haftada bir kilo versek yani ne hos olur degilmi diye gecti aklimdan gönlümden..yerimseniben
ablacım senin kan gurubun ne benimki A pozitif bu yüzden nereye baksam bu gurup için peynir tehlikeli bir yiyecek ama ne çok seviyorum ki ben peyniri hiç kesemiyorum...
valla bu hafta herkese bir haller oldu tatlim. zaten listede 4 kisi var. herkes kilo alinca durum ortada...
ben girdim gireli ilk defa sonuncu olduk. sonlarda oluyorduk ama en sonda ilk defa olduk.
sok diyetler kilo verdirir hayatim biz diyet yapamadigimiz icin almis oluyoruz. yani kimse diyetine sadik kalmadi görünüse göre
çikolatım seninde payının olması normal yani sen ben değil hepimiz kötüyüz kimse yaptığında istikrarlı olamıyor bazen olmuyır diyorum ama az daha az daha derken bakalım ne olacak durumumuz...
şok diyetler değilde canım diyete zaten kimse tam anlamıyla yapıp bitirmedi sanırım eh birde sonrası kaçamağı fazla kaçırınca alınmış kilolar işte neyse ne diyim ki..