Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
bu hafta hiç beğenmedim sizi haberiniz olsun..

valla doğurucam gelicem bir daha zayiflicam siz hala buralarda olacaksınız ha :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol: anacım oralara uğramadığımız için seni kaçırmışız :roflol: tüm kk bizden bahsediyor yani kısaca:roflol:

günaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
bu hafta hiç beğenmedim sizi haberiniz olsun..

valla doğurucam gelicem bir daha zayiflicam siz hala buralarda olacaksınız ha :umursamaz:
kim beğeniyor ki, reyhan ablamın çabalarına ortak olmaya çalışıyorum hızla düşüşe geçersek ne mutlu yoksa ben bu işi bırakacağım mafoldumben
aynı çabayı herkesten bekliyorum ama bir hafta veriliyor sonra hemen geri alınıyor artık çok bunaldımmafoldumben

öğlen oldu kimsecikler uğramamış bu gün candyde yok :(

kızlarımı ve yırtığımı alıp yaz yürüyüşlerine başladık bakalım inşallah düzenli gider, bir saat yürüdük geldik tren yoluna paralel aslında çok zevklide yalnız olunca çekilmiyor artık eşimde katılır bize yaparız böyle....

bu gün et günüm balıkla başladım bakalım eler yapacağım...

bugün 5. takıma kilo bildirdiğim için girdim kallistecim ama arada pazara gittim buraya yetemedim şimdi yazıyorum o yüzden

yahu bu kız amma yağ çekiyor bize sizler kaçırıyorsunuz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12973802&postcount=33

:utangac:

ah canim yaaaaaaa kiyamam candycigim sana.. kallisim sagolsun linki vermis yoksa ben hayatta bulamazdim. ne tatli seysin sen ya. canim benim.Şeniz
valla basta biraz tepene ciktim korka korka ama gördüm öyle sacma sapan alinganlik yapmadigini kendimi rahat biraktim artik. cünkü farkindasinki seni düsündügümüz icin konusuyoruz. sana kiyamadigimizdan seni düsündügümüzden. gencecik bir bedenin tasidigi yükle ezilmesini üzülmesini istemedigimizden..
yoksa seni rencide etmek gibi abuk bir niyetim olabilirmi?
kendim bu yasa gelmis hala kilomu yoluna oturtamamisken sana ne diyebilirimki?
belki bir yil sikinti cekersin candycigim ama bu gelecegini ince ve saglikli yasaman icin degmezmi?
bence deger.
aza kanaat etme. seninde hakkin var ince zarif hos olmaya. disarda yasitlarinda görüp cok begendigin seyleri giymeye herseyden önce mutlu olmaya kesinlikle hakkin var..
gencliginin sana sundugu avantajlari bosa atma. cabucak incelir form tutarsin yada bir yil sikinti cekemem dersen her yil 15 kilo vermeyi ve tutmayi dene bu sekil dahada avantajli ve mantikli. ama daha uzun sürer tabiki. ama hicbirsey olmiyacak seyler degil. istersen yaparsin. bende yaparim herkes yapar.
bülbülümde basaracak insallah. bunu okadar cok istiyorumki öyle cani gönülden umuyorumki mutlaka basaracak. bu ara cok zorlanir kilo almasin yeter.. ondan kendini toparlayip diyete odaklanmasini istemek abes olur. ama kendi kafasini baska seylerle mesela incelip sekle girmekle mesgul ederse kendi icin her bakimdan karli olur.
güzel allahim sen dualarimizi duy, sen bize kolayliklar nasip et, güc ver :Saruboceq:
aminnnnnnnn

reyhan ablacım bu takım bana iyi geliyor ve senin söylediklerinde öyle.. dün yeminimi ettiğimden beri de kaçamak yapamadım tabiki.. hem de eve bi geldim iki tane koca koca cips bi kaç kalıp çikolata karşıladı beni.. ama sinirlenmedim bile sengözlerimebaksanab dünden beri uyuyorum belki de ondan zorlanmadım hiç.. sabah kahvaltı ettim bir dilim kepek ekmeği ile.. kepek ekmeğini sadece haftasonları kullanabiliyorum sadece biraz önce de yarım bardak meyve suyu+sodaa içtim.. sanırım bu haftasonu iyi geçecek opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

eee takım da takım bijioxcum.. zemuszemus

ya ama çok az kişiyiz bi kaç kişi davet etmeliyiz.. ben applearzu ve leys miydi tam hatırlamıyorum davet ettim ama kallistecim applearzu 4. takıma gitmiş diğer üye de bi cevap vermedi.. yeni arkadaşlar katılsın takımımıza.. bi arkadaşım var ferihann bi sorayım mı ona yarışıyor mu diye.. bizim diyetle 106 dan 102 ye düştü bu hafta aklinialirimsmile bi takımda değilse gelsin mi o :kedi:

Son düzenleme:
5. takım mı kaydirigubbakcemile3 5 günde 5 kilo topiğine bildirdim kilomu..

ayh boshayallersmile aklım fikrim de 5. takımda zemuszemus

candyciğim bende diyorum ne bildirimi cumartesi cumartesi :))

canım akşam biz reyhan ablayla sohbet ederken leys geldi okudu ama yazmadan gitti sanırım beğenmedi canım istediğini çağır ne yapalım almayalım dedim ama böylede olmayacak takım kontenjanı 12 ye kadar yolu var önüne çıkanı topla getir ama 90 kilo topiğinde güsel başladı yarışmaya sanırım o üyemiz daha önce bizim takımdan paylaşım azlığından dolayı diskalifiye oldu sen arada uygun gördüklerini çağır kafana yatmayanıda sorarsın işte hadi sende kaptan yardımcısı ol artık :)) onaylayan, onaylamayan? oy çokluğuyla onaylanmıştır:roflol: candy kaptan yardımcısı :sm_cool:

candy akıma geldi davet verirken dikkat ette kilosu 70 altında olanları pek almayalım ya uyum sağlayamıyorlar yada zor verilen kilo olduğu için çabuk pes edip gidiyorlar...

selamlarrr.. sabah bir bardak sicak sütle nescafe ictim sekersiz. sonrada ögleyin 250 dr 0,2 yagli yogurt yedim bir bardak cay ictim.. simdilik bukadar.. aksama yine yogurt saniyorum arada bir bardak ayran cekiyor canim.
ögleden sonra misafir ugurlamaya gidiyoruz. bici yapip süsleneyim.
kallisim varya bu diyet acaip birsey icim bosalmis gibi. böyle bir rahatlik var üstümde ama birde bir bitkinlik ama hos bir bitkinlik.. aclik böyle birsey galiba..kaydirigubbakcemile3
bu diyeti az gevseterek hep yapsak haftada bir kilo versek yani ne hos olur degilmi diye gecti aklimdan gönlümden..yerimseniben

ablacım açlık böyle bir şey kilo vermeye giden yolda böyle bir şeyden geçiyor kesinlikle diğer yaptıklarımız hava civa yani bizim... değiştiririz ablacım biraz ekmek katarız bir yediğimizin yanına değişik şeyler koyarız filan ama bu yoldan sapmayalım lütfen ....

ablacım açlık böyle bir şey kilo vermeye giden yolda böyle bir şeyden geçiyor kesinlikle diğer yaptıklarımız hava civa yani bizim... değiştiririz ablacım biraz ekmek katarız bir yediğimizin yanına değişik şeyler koyarız filan ama bu yoldan sapmayalım lütfen ....

sapmiyalim canim.. aynen böyle gidelim bes on hafta daha sonra baska careler arariz sabaha kilolarimizi cok merak ediyorum.

merhabalar kızlar
kalliste reyhan abla ne güzel muhabbetler etmişsiniz ben de sabahtan beri fayans seçmeye çalışıyorum müşterilerimize çanakkale kütahya dolaş dolaş dur hadi beğeniyorlar parası çok geliyor ucuza bakıyorlar onu beğenmiyorlar zor oldu bu işler ama olsun iş olsun da bize tek zorluğu bu olsun
haftaya geliyorum ben merak etmeyin herkes kilo almış benim de payım var tabi ama hemencecik veririz valla bekleyecek zamanım kalmadı son günlerimi yaşıyorum haziran sonuna en fazla 65 olmam lazım en baştan beri öyle dedim ve zamanım daraldı 2 ayım ve 13 kilo hedefim var kalanı da yavaş yavaş versem de olur dükkan komşularımızda çalışan mimar kızlar var hepsi zayıf zayıf öyle süzüyorum ki onları yanlış anlamasalar bari

candyciğim bende diyorum ne bildirimi cumartesi cumartesi :))

canım akşam biz reyhan ablayla sohbet ederken leys geldi okudu ama yazmadan gitti sanırım beğenmedi canım istediğini çağır ne yapalım almayalım dedim ama böylede olmayacak takım kontenjanı 12 ye kadar yolu var önüne çıkanı topla getir ama 90 kilo topiğinde güsel başladı yarışmaya sanırım o üyemiz daha önce bizim takımdan paylaşım azlığından dolayı diskalifiye oldu sen arada uygun gördüklerini çağır kafana yatmayanıda sorarsın işte hadi sende kaptan yardımcısı ol artık :)) onaylayan, onaylamayan? oy çokluğuyla onaylanmıştır:roflol: candy kaptan yardımcısı :sm_cool:

memnuniyetle yaparım kallistecim.. pazartesi şöööyle geniş geniş araştırayım bakayım.. bi 4-5 kişi alalım zaten ilk hafta deneme ya.. o zaman anlaşılır uyum gösterip göstermeyeceği.. zemuszemus pazartesi de bakarım kimler var.. sitede ne kadar aktifler.. bi gezeyim ortalığı delikafadulden

misafirlerimizi ugurladik..
yine sarap ictim istemeden ama son artik izine kadar kismetse. izinde benim misafirim olacaklar insallah yazlikta..
cok güzel bir diyet yaptim bu hafta.. sagol candycigim sevdim bu diyeti ben.. iyiki getirdin takima cok tesekkür ediyorum sana. sabaha bir kilo vermis olmaliyim mutlaka. saraba ragmen.ohaoldumsmile
kallisim yaklasiyorum sana zemuszemus sen kacki kovaliyayim yoksa zevki olmaz.

işte bu cümle bayağı sinir etti beni, gıcık bijo :)... ama haklısın, sen verirsin kiloları biz hala burda oluruz... :(

selamlarrr.. sabah bir bardak sicak sütle nescafe ictim sekersiz. sonrada ögleyin 250 dr 0,2 yagli yogurt yedim bir bardak cay ictim.. simdilik bukadar.. aksama yine yogurt saniyorum arada bir bardak ayran cekiyor canim.
ögleden sonra misafir ugurlamaya gidiyoruz. bici yapip süsleneyim.
kallisim varya bu diyet acaip birsey icim bosalmis gibi. böyle bir rahatlik var üstümde ama birde bir bitkinlik ama hos bir bitkinlik.. aclik böyle birsey galiba..kaydirigubbakcemile3
bu diyeti az gevseterek hep yapsak haftada bir kilo versek yani ne hos olur degilmi diye gecti aklimdan gönlümden..yerimseniben

kesinlikle reyha ablam, gevşeterek de olsa bu diyet kilo verdirir. hee ne zaman gevşetirim ben kendi adıma? meyve gününde.. ağırlıklı meyve yerim ama ben sdc meyve ile diyet yapamam,çok acıkıyorum çünkü mideme kramplar giriyor. sadece o gün yanında başka bir şey(ama tek birşey) yiyeceğim.
pazartesi patateslerimi haşlıyorum kısmetse.

ablacım senin kan gurubun ne benimki A pozitif bu yüzden nereye baksam bu gurup için peynir tehlikeli bir yiyecek ama ne çok seviyorum ki ben peyniri hiç kesemiyorum...

ayy peyniri ben de çok severim kallisim. ben 0 pozitifim,bana uyar mı peynir yemek ne dersin?
valla bu hafta herkese bir haller oldu tatlim. zaten listede 4 kisi var. herkes kilo alinca durum ortada...
ben girdim gireli ilk defa sonuncu olduk. sonlarda oluyorduk ama en sonda ilk defa olduk.
sok diyetler kilo verdirir hayatim biz diyet yapamadigimiz icin almis oluyoruz. yani kimse diyetine sadik kalmadi görünüse göre

evet kimse tam manasıyla yapamadı ama yukarıda da dedim ya, bu diyet çok fazla dışına çıkılmadıkça ufak yanlışlarla da olsun haftada 2-3 kg verdirir bence.. fakat her hafta yapılmaması lzm yapılsa bile aynı sonuçları vermez bence.

çikolatım seninde payının olması normal yani sen ben değil hepimiz kötüyüz kimse yaptığında istikrarlı olamıyor bazen olmuyır diyorum ama az daha az daha derken bakalım ne olacak durumumuz...
şok diyetler değilde canım diyete zaten kimse tam anlamıyla yapıp bitirmedi sanırım eh birde sonrası kaçamağı fazla kaçırınca alınmış kilolar işte neyse ne diyim ki..

kallisim aslına bakarsak herkes kendinden sorumlu. bak ben bu hafta mahvettim herşeyi,bir tek gün spora gidemedim mesela,çok üzgünüm. ve 3 gündür bana bir haller oldu,dün gece ilk kez sahnede kıvrılıp yatmak istedim ve esnemekten ağzım ayrıldı artık. yani bu yolda halkanın biri bile zarar gördü mü benim tüm sistemler devre dışı kalıyor. olmadık şeyler yedim filan... günah çıkarmıyorum,sadece diyorum ki, kontrolü hiç elden bırakmamamz lzm çünkü bizler kilo almaya hep müsait olacağız...
pzts patatesten başlıyorum, bana ceza olsun bu hafta aldığımı bile versem mutlu olacağım. ve hergün de spora gideceğim önümüzdeki hafta,söz veriyorum hem kendime hem size!

günaydinlarrrrrrrr..
hayirli pazarlar..a.s.
üc gündür bir yagmur göz actirmadi sabah aksam yagmur .tamam ekinlerin bitkilerin ihtiyaci varda yani ben sikildim haftasonu biraz günes ciksa fenami olur..:uhm:
keyifler nasil,diyetler ne alemde? himmmmmm

günaydınlar.....
reyhan ablam günaydın..

ben dün regl olmama rağmen 1.1 vermiş gözüküyorum ama 2 vermişimdir diyorum yarın belli olur bu gün yememe dikkat edersem tabiki...
yinede iyi hatta çok iyi diyorum bir kaç gün aradan sonra yine deneyeceğim hemen ve azimle..

Back
X