Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilicim bebişini çok seviyorsun bu çok bariz belli oluyor gerçi uzak kaldığınız içinde bu sevgi yoğunluğunu her an yansıtıyorsun sanırım allah sağlıklı günlerde beraber olmanızı nasip etsin inşallah..

kocişi boşver hiç takma onlar hep aynı....

yok ne bir yudumu hiç almadım koklamadım bile kaydirigubbakcemile3 benim gibi yapsa karnıyarığı patlıcanından alırdım biraz ama o kızartıp yapıyor sanki yeteri kadar kiloları ve kolestrolleri tansiyonları şekerleri yokmuş gibi ben her zaman közleyip yapıyorum ya da haşlıyorum ikisi de güzel oluyor valla kızartmanın tadı ayrı tabi ama benim usul ağır gelmiyor en azından
eşim nasıl hain planlar peşinde hem de bir görsen yeter artık demeye başladı bile ben de ya tamam en azından 69 oluyum diyeidare ediyorum bu aralar sonra da farkettirmeden devam ederim becerebilirsem 24 saat beraberiz nasıl olacaksa neyse bi 69 oluyum da bakarız artık duruma ama hoşuna da gidiyor moralim yükseldi bekarken giydiklerimi giyebiliyorum o da mutluluğumun farkında

ben kızartmasını hiç sevmem patlıcanın çok yağ çekiyor :umursamaz: hiç sevmem öyle yağ çeken şeyleri ben.. bak kabak kızartmasını severim.. mücveri de fırında severim.. hele o mücver anam sünger gibi çekiyor yağı :bbo:

candycim canım zaten yeni arkadaşlar henüz takımda değiller ya kızı iyileşene dek idare ederiz sorun olmaz arkadaşımızı geçmiş olsun çabucak inşallah benim tüm kızlarım oldu berbat bişey ya...

candycim o kadarcık tadına bakmalardan bişeycik olmaz canım aferin saada iyi gidiyorsun hatta süper...

bugün daha iyi olacak inşallah menüm süper.. bi tek tuvalet sorunum var onun için ballı sinameki içiyorum sabah akşam.. onun haricinde diyetimin dışına hiç çıkmicam bugün.. hihoyyyt 99 olunca da bütün sülalemi aricam 99 oldum diye kaydirigubbakcemile3

tombilicim bebişini çok seviyorsun bu çok bariz belli oluyor gerçi uzak kaldığınız içinde bu sevgi yoğunluğunu her an yansıtıyorsun sanırım allah sağlıklı günlerde beraber olmanızı nasip etsin inşallah..

kocişi boşver hiç takma onlar hep aynı....

inşallah kallistecim inşallah :Saruboceq:
ben zamanında çok zor günler geçirdim ilk doğduğunda depresyona girdim hiç sevmiyordum hayatımı mahvetti diyordum vücudumu mahvetti dışarı çıkamıyorum diyordum da diyordum psikiyatristliktim tam yani zaten sütten kesince doktor ilaç başlamıştı devaamlı anneme bırakıyordum o yanımdaysa hiçbişeyiyle ilgilenmiyordum o da hissediyordu tabi annaneye de babaya da çok düşkündür bu yüzden ama artık kendime geldim çok şükür yaşamayan bilmez çok kızar bana mutlaka ama hastalıktı yani allah evlatlarımızın acısını göstermesin bize inşallah

candycim yaa biz yeni davet verdiğimiz arkadaşlarımızla kaç kişi olduk takımda.. iki kişiyi daha çağırdımda...

hımm..

haftaya listeye eklenecekler şunlar kallisim..

hıfzıys
ferihann
leys
esmeralda

başka yok.. yani kaç kişiydik..

mersa
tombili
chocolategirl
ben

8 kişi olucaz kaptanım :dance:

yehuuualkisalkisalkisişte yine geldim burdayım.opuyorumnanaktanbir tenefüste daha sizlerle olmanın mutluluğu içindeyim.zemuszemuskıssslarr nasılsınız diyetiniz nasıl gidiyor.Beni sorarsanız cumanın ve size yazacaklarımın hatrına süper gidiyor.Allahın izniyle bu hafta 3-3.5 kg gider gibi geliyor.Bu nedenleeeee sizi çok seviyorumopuyorumnanaktanay ben neden daha önce girmedim bu takımaolumunekankayizsmile

candycim teşekkür ederim canım....dün de bir arkadaş gelip yazmıştı
esmerelda

şimdi de iki kişiyi çağırdım yeter artık değil mi... 12 kişi olmamız gerekiyor aslında ama duruma göre bakarız..

leyscim senin mutluluğuu okudukça ben deli oluyorum çok seviniyorum...

ya bir şey söyleyeceğim sen geldiğinde kaç kilo olduğunu yazmışmıydın canım

yok ne bir yudumu hiç almadım koklamadım bile kaydirigubbakcemile3 benim gibi yapsa karnıyarığı patlıcanından alırdım biraz ama o kızartıp yapıyor sanki yeteri kadar kiloları ve kolestrolleri tansiyonları şekerleri yokmuş gibi ben her zaman közleyip yapıyorum ya da haşlıyorum ikisi de güzel oluyor valla kızartmanın tadı ayrı tabi ama benim usul ağır gelmiyor en azından
eşim nasıl hain planlar peşinde hem de bir görsen yeter artık demeye başladı bile ben de ya tamam en azından 69 oluyum diyeidare ediyorum bu aralar sonra da farkettirmeden devam ederim becerebilirsem 24 saat beraberiz nasıl olacaksa neyse bi 69 oluyum da bakarız artık duruma ama hoşuna da gidiyor moralim yükseldi bekarken giydiklerimi giyebiliyorum o da mutluluğumun farkında

canım Allah gücünü artırsın.Benim durumumda tam tersi.Eşim bırak 1-2 kilo almayı 100 gr alsam anlar ve ufak ufak hatırlatmalara başlar.O hatırlattıkça ben kilo alırım.17 yıllık evliyiz sanırım 16sı diyette geçti.Mesala dün spor yaparken soda istedim"bugün çok emek verdin meyveli sodada kalori var ben sana yarın sade soda alırım şimdi su getireyim deyip su getirdi.:içelim:

leyscim senin mutluluğuu okudukça ben deli oluyorum çok seviniyorum...

ya bir şey söyleyeceğim sen geldiğinde kaç kilo olduğunu yazmışmıydın canım

selam kaptanopuyorumnanaktanben de seni çok seviyorum kaptanım.geldiğimde 72.5kilo idim ki bu birkaç gün önce oluyor.Cumaya kaç olurum bilmem ama bu haftayı kilo kaybetmiş hatta callanitic ile incelmiş olarak gireceğim inşallah:sm_cool:

bakın bakın şimdi öğretmenler odasındaki arkadaşlar pasta ikram ediyorlar.Hiç arkadaşlarıma ihanet edermiyim .almıyorummmmm.oluyyy

canım Allah gücünü artırsın.Benim durumumda tam tersi.Eşim bırak 1-2 kilo almayı 100 gr alsam anlar ve ufak ufak hatırlatmalara başlar.O hatırlattıkça ben kilo alırım.17 yıllık evliyiz sanırım 16sı diyette geçti.Mesala dün spor yaparken soda istedim"bugün çok emek verdin meyveli sodada kalori var ben sana yarın sade soda alırım şimdi su getireyim deyip su getirdi.:içelim:

:roflol: çok güldüm ya :roflol:
benimki de azcık zayıf ama beslerim ben bunu deyip almış beni ve 5 ay içinde 15 kilo aldım ben her akşam elinde yaşpastalarla kolalarla çerezlerle geldi eve

candycim teşekkür ederim canım....dün de bir arkadaş gelip yazmıştı
esmerelda

şimdi de iki kişiyi çağırdım yeter artık değil mi... 12 kişi olmamız gerekiyor aslında ama duruma göre bakarız..

yeter kallisim üst sınır 12 ya 10 tane de olur.. tam sınıra ulaşmayalım bence

bakın bakın şimdi öğretmenler odasındaki arkadaşlar pasta ikram ediyorlar.Hiç arkadaşlarıma ihanet edermiyim .almıyorummmmm.oluyyy

canımsın olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar bugün benim et günüm light ton balık ve bir parça tavuk yedim ama midem felaket şu saat oldu acıkmadım ve acıkacağımıda düşünmüyorum açıkçası felaket susadım ama su içemeyen ben bir litre su içtim şu saate kadar bakalım bugün nasıl geçecek hayırlısıyla cumaya kadar kilo vermişolurum inşallah tartılmıyorum ki heyecanı kaçmasın diye hadi hayırlısı bakalım
Kallistecim çok teşekkür ederim gönderdiğin yazıları büyük bir zevkle okudum istenildiği zaman herşeyin başarılabileceğinin bir örneğisin çok teşekkür ederim burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum bunun için candycime ayrıca teşekkür ederim onun sayesinde buradayım ve hepinizin desteğiyle dahada motive olarak başaracağımıza inanıyorum hepinizi öpüyorum :))

yahu şu p..... ile başlayan yiyeceklerden bahsetmeyin dün ne güzel semiz otu mantar patlıcan kabak sohbeti yapıyorduk okuyanın canı çekmesin bak kötü yapıcam sizi...aklinialirimsmile

candy senaryonun devamını yazdın mı öğlen yazacam demiştin bekliyorum bu gün o kadar da yoğun değil işlerim bekliyorum bak

selam...bende aranıza yeni katıldım.şuan acemiyim ama yardımlarınızla buraya çok çabuk uyum sağlayacağımdan eminim. heyecanım çok yüksek.şimdiden bana ve size kolay gelsin diyorum :emir_bebek:

yaa bu gün bir bezginlik var üstümde benim dün iyi uyumuştum günüm güzel geçmişti bu gece üşüdüm uyuyamadım kalkıp kaloriferide yakmaya üşendim şimdide hiç enerjik değilim..
bu gün reyhan ablayla benimde et günüm azıcık tavuk yedim birde ton balığından bir çatal aldım normal yağlı vardı süzdürüp aldım bir çatal işte..

dışarı çıkıp sebze alsam diyorum azıcık hareketlenirimde ama burda anneler günü çekilişine katılmıştım kargom yolda şu an her an gelir diye dışarıda gidemiyorum.... uyuyacağım nerdeyse offfff...

Back
X