Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bencede ferihan sizleri tanımaktan bende çok mutluyum

doktorun sabah dediklerinden sonra

yatıp kalkıp şükretsem az

allahım ya vücuduma yayılsaydı

hiçbir zaman da bulunamazdı nerede mikrop olduğu

pataloji sonucunu duyunca şok oldum

bencede ferihan sizleri tanımaktan bende çok mutluyum

doktorun sabah dediklerinden sonra

yatıp kalkıp şükretsem az

allahım ya vücuduma yayılsaydı

hiçbir zaman da bulunamazdı nerede mikrop olduğu

pataloji sonucunu duyunca şok oldum

gerçekten çok zor bir durum canım verilmiş sadakan varmış Allah kimseyi sağlığından etmesin çok zor bir durum insanın neresi problemliyse canı orada Allah şifa versin canım

selamlarrrrrrrrrrrr..
benim et günüm bugün.. sabah balikla kahvalti ettim iiiiyyyyy ögleyede tavukla. bir daha iyyyyyyy.mafoldumben
aksama yine balik. yarin meyva günüm bolca elma portakal ananas yerim birde kivi.. cok acikiyorum meyve gününde ama en sevdigim gün
süt yogurt gününüde seviyorum... allahim bakalim bu hafta biraz gidecekmi? giderse ben devam edecegim bu diyete kilo vermem durana kadar.. bu yil erken gelecegiz trye. herkesten 3 hafta önce yola cikiyoruz kismetse 6 hafta tatil yapacagiz. 8 haftam kaldi yani diyet yapacak trye gidene kadar ne giderse kardir. cok vakit kaybettim aptalca. simdi yumurta kapiya dayandi..
sagolsun candym bu diyetle tanistirdi bizi yoksa belkide gitmezdim trye bu yil. cünkü hic zevk almiyorum sisko gidince trye. burda kalmayi yegliyorum.

selam kıslar nasılsınız kalişim yokmu?
ıstanbulda galiba ....
rayhan ablam öpüldünüz yanacıklarınızdan ...

sende öpüldün güzelim özledim seni nerelerdesin nasil gidiyor?
kallis istanbulda haftasonu gelecek insallah.
benim cok güzel gidiyor bu ara aebenim hergün huzurla yatip kalkiyorum acaip güzel heyecanli günlerim cok keyifli kilo veriyorum insallah durmaz 8 haftacik daha.opuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrrrrrr..
benim et günüm bugün.. sabah balikla kahvalti ettim iiiiyyyyy ögleyede tavukla. bir daha iyyyyyyy.mafoldumben
aksama yine balik. yarin meyva günüm bolca elma portakal ananas yerim birde kivi.. cok acikiyorum meyve gününde ama en sevdigim gün
süt yogurt gününüde seviyorum... allahim bakalim bu hafta biraz gidecekmi? giderse ben devam edecegim bu diyete kilo vermem durana kadar.. bu yil erken gelecegiz trye. herkesten 3 hafta önce yola cikiyoruz kismetse 6 hafta tatil yapacagiz. 8 haftam kaldi yani diyet yapacak trye gidene kadar ne giderse kardir. cok vakit kaybettim aptalca. simdi yumurta kapiya dayandi..
sagolsun candym bu diyetle tanistirdi bizi yoksa belkide gitmezdim trye bu yil. cünkü hic zevk almiyorum sisko gidince trye. burda kalmayi yegliyorum.

bi de ben faydasını göstem şu diyetin :mymeka:

neyse meyve günüm şaşırtıcı derece de iyi geçiyor hihoyyyt evde de karpuzum beni bekliyor :1rolleyes:

merhaba canım bugünçok yoğundum ancak girebildim benim et günüm çok şükür bugün doyduğumu hissettim ve açlık hissetmedim ne zor geçti sebze günü benim için sürekli acıkıtm ve sürekli salatalık yedim bir süre sonra nefret ediyor ama insan şükürler olsun bitti artık rahat olurm herhalde ama kilo verirmiyim bilmiyorum kaç kilo olduğumu bilmiyorum nedense kilo dengem şaştı sen nasılsın canım meyveyle başlamışsın okudum rahatsındır inşallah opuyorumnanaktan

evet canım meyveyle başladım ki meyve günüm diyetimin en şevkli kısmına gelsin.. yoksa bi bahane bulup bırakıyorum her türlü.. daha meyve gününü yapabilmiş değilim bu diyette inşallah bugün olacak :) karpuz yedim sabah kiraz bi de.. şeftali suyu içtim.. akşama yine karpuz var.. hihoyyyt

iyi yani boshayallersmile

selamlarrrrrrrrrrrr..

hoşgeldin ablacım ne güzel benimde et günüm ama ben balık ve kırmızı et sabah yiyemem diye 3 haftadır tavukla yapıyorum ama en tok olduğum ve bol susadığım gün bugün ben mutluyum et günlerinde dün çok zorlanmıştım çokşükür iyiyim bugün inşallah 8 hafta sonra incecik olucaksın ne güzel hiç durmaz kilo vermende verirsin sağlıkla kiloları hepbirlikte veririz inşallah biliyormusun ablacım bugün benim doğum günüm ama çalışıyorum kimse demiyorki doğumgünü çocuğu bugün çalışmasın tatil yapsın diyetide bırakmadım kutlama yapmasınlar diye ben diyet yapıyorum tüm gün tavuk yiyeceğim dedim evde o yüzden kimsecikler pastayla falan kutlamıcak :umursamaz: bu haftada inşallah bol bol kilolar veririz ablacım opuyorumnanaktan

neyse meyve günüm şaşırtıcı derece de iyi geçiyor hihoyyyt evde de karpuzum beni bekliyor :1rolleyes:

evet canım meyveyle başladım ki meyve günüm diyetimin en şevkli kısmına gelsin.. yoksa bi bahane bulup bırakıyorum her türlü.. daha meyve gününü yapabilmiş değilim bu diyette inşallah bugün olacak :) karpuz yedim sabah kiraz bi de.. şeftali suyu içtim.. akşama yine karpuz var.. hihoyyyt

çok şükür canım bitti sayılır meyve günüde zaten akşamda bol bol karpuz yersin ayy bendemi yarın karpuz yesem gerçi iş yerinde yiyememki burda yine eriğe talim gerçi erik hem tok tutuyor hemde kolay yeniyor tavsiye ederim ben çok seviyorum birde büyük ihtimalle yine erik olacak yarınki mönümde canım inşallah bu hafta inerim 100 ün altına hepbirlikte ineriz inşallah opuyorumnanaktan

çok şükür canım bitti sayılır meyve günüde zaten akşamda bol bol karpuz yersin ayy bendemi yarın karpuz yesem gerçi iş yerinde yiyememki burda yine eriğe talim gerçi erik hem tok tutuyor hemde kolay yeniyor tavsiye ederim ben çok seviyorum birde büyük ihtimalle yine erik olacak yarınki mönümde canım inşallah bu hafta inerim 100 ün altına hepbirlikte ineriz inşallah opuyorumnanaktan

ben iş yerinde de yedim karpuz aklinialirimsmile

selam kıslar nasılsınız kalişim yokmu?
ıstanbulda galiba ....
rayhan ablam öpüldünüz yanacıklarınızdan ...

hoşgeldin ablacım ne güzel benimde et günüm ama ben balık ve kırmızı et sabah yiyemem diye 3 haftadır tavukla yapıyorum ama en tok olduğum ve bol susadığım gün bugün ben mutluyum et günlerinde dün çok zorlanmıştım çokşükür iyiyim bugün inşallah 8 hafta sonra incecik olucaksın ne güzel hiç durmaz kilo vermende verirsin sağlıkla kiloları hepbirlikte veririz inşallah biliyormusun ablacım bugün benim doğum günüm ama çalışıyorum kimse demiyorki doğumgünü çocuğu bugün çalışmasın tatil yapsın diyetide bırakmadım kutlama yapmasınlar diye ben diyet yapıyorum tüm gün tavuk yiyeceğim dedim evde o yüzden kimsecikler pastayla falan kutlamıcak :umursamaz: bu haftada inşallah bol bol kilolar veririz ablacım opuyorumnanaktan

hosbuldum canim sagol.. bende tavuk yedim ama et sevmiyorumya zorlaniyorum et günü. neyse gecti sayilir aksama bir parca baligim var sadece, ben baligi cok severim allahtan..
insallah ferihancigim insallah eger her hafta verirsem inan 8 hafta devamli yapacagim. ilk üc gün zorlaniyorum ama idare ediyorum. yoksa ye ic kilo ver olmuyor iste. hep bildigimiz seyler. hem ekmegim bütün kalsin hem karnim tok olsun... nasil olacak? olmuyor iste..
hayatim dogum günün kutlu olsun saglik mutluluk huzur sevgi getirsin yeni yasin.. yas gününde söz ver bir dahaki yas gününe kadar en az 20 kilo eksilebilirsin hatta 30 güzel bir baslangic yaptin. nice nice güzel yillara tatlim..a.s.a.s.a.s.

tabiki faydasini göreceksin yaramazim bir sebat etsen ..:olmaz: ne kaldi surda ayin 21ine?ama laf aramizda bende ilk defa verdigim sözde duruyorum insallahta bozmam artik.:Saruboceq: neden böyle diyorum biliyormusun? dün aksamki halimden korktum cünkü. bozmama bir an kalmisti.. bir an buraya yazdiklarim aklima geldi. cumartesi günü keyifle kalkip tartilacagim geldi. kallisime size ne yazacagimi düsündüm. izine gidecegimi düsündüm hepsini bir anda düsündüm apar topar bahceye ciktim.
ama sonradan savas kazanmis komutan gibi hissettim kendimi azimli ve gururlu.vereliniortak
hadi bakalim az kaldi meyve gününü atlatmana aksamida atlatirsan gecti gitti. aksam yattigin zaman ne büyük huzur duyacaksin canim bunu düsün.:1hug:

ferihancigim bu hafta 100ün altina düsmeni cok istiyorum canim insallah havai fiseklerle kutliyacagiz..aklinialirimsmile
birde candy düserse 100ün altina degmeyin keyfime ozaman..kaydirigubbakcemile2

tabiki faydasini göreceksin yaramazim bir sebat etsen ..:olmaz: ne kaldi surda ayin 21ine?ama laf aramizda bende ilk defa verdigim sözde duruyorum insallahta bozmam artik.:Saruboceq: neden böyle diyorum biliyormusun? dün aksamki halimden korktum cünkü. bozmama bir an kalmisti.. bir an buraya yazdiklarim aklima geldi. cumartesi günü keyifle kalkip tartilacagim geldi. kallisime size ne yazacagimi düsündüm. izine gidecegimi düsündüm hepsini bir anda düsündüm apar topar bahceye ciktim.
ama sonradan savas kazanmis komutan gibi hissettim kendimi azimli ve gururlu.vereliniortak
hadi bakalim az kaldi meyve gününü atlatmana aksamida atlatirsan gecti gitti. aksam yattigin zaman ne büyük huzur duyacaksin canim bunu düsün.:1hug:

aynısını bu öğlen yaşadım ben.. neyin kokusunu duyduysam canım çekti.. yolundan döndüm lokantanın.. hiçbişey caydırmazdı da dün annemin ne zorluklarla karpuz aldığını düşününce öyle bi işe dönüşüm vaardı ki atam savaş meydanından böyle dönmemiştir valla.. aynen benimde aklıma savaş kazanmış komutan benzetmesi geldi.. çok şükür kotardım bugünümü.. gecemi de halletsem bitti.. diyet biskuvi bile almadım :lepi:

hosbuldum canim sagol.. bende tavuk yedim ama et sevmiyorumya zorlaniyorum et günü. neyse gecti sayilir aksama bir parca baligim var sadece, ben baligi cok severim allahtan..
insallah ferihancigim insallah eger her hafta verirsem inan 8 hafta devamli yapacagim. ilk üc gün zorlaniyorum ama idare ediyorum. yoksa ye ic kilo ver olmuyor iste. hep bildigimiz seyler. hem ekmegim bütün kalsin hem karnim tok olsun... nasil olacak? olmuyor iste..
hayatim dogum günün kutlu olsun saglik mutluluk huzur sevgi getirsin yeni yasin.. yas gününde söz ver bir dahaki yas gününe kadar en az 20 kilo eksilebilirsin hatta 30 güzel bir baslangic yaptin. nice nice güzel yillara tatlim..a.s.a.s.a.s.

a.s.teşekkür ederim ablacım güzel dileklerin için inşallah doğumgünümde söz vermiş olayım ozaman bu sene içinde en az 20 kilo vereceğim bu diyetle yada farklı diyetlerle ama muhakkak en az 20 kilo gidecek yeni yaşıma kadar ne iyi yaptın bu sözü verdirdin şimdi daha bir azimle kilo vermek için uğraşıcam yeni bir amacım daha oldu bu yıl yapmam gereken opuyorumnanaktan
ablacım bende ilk iki gün zorlanıyorum birazcık meyve günü sadece meyve yemek zor olsada onuda problem etmiyorum ama sebze günleri hakikaten zor geçiyor baş ağrısı oluyor neyseki bir gün dayanıyoruz artık evde akşamları pek anlamıyorum ama iş yerinde zorluyor tabi beni ama napalım zorluk çekmeden başarı elde edilmiyormuş bizde azcık zorlansakta dayanıcaz ablacım herşey sağlıklı ve güzel olmak için kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ferihancigim bu hafta 100ün altina düsmeni cok istiyorum canim insallah havai fiseklerle kutliyacagiz..aklinialirimsmile
birde candy düserse 100ün altina degmeyin keyfime ozaman..kaydirigubbakcemile2

ayy ne mutlu olurum 100 ün altına düştüğümde bilemezsin ablacım tabi candycimde düşerse 100 ün altına en az kendim kadar sevineceğim bir amaç uğruna hepimiz uğraşıyoruz aslında işin başı sağlık ama bayan olduğumuz için güzelde olmak istiyoruz giydiğimiz daha bir yakışsın istiyoruz inşallah amacımıza ulaşıcaz bu haftasonuda dikkat edicem mümkün olduğunca geçen tatil günümde yaptığımı yapmayacağım inşallah opuyorumnanaktan

aa yazmışsın.. :kedi: utandım :utangac:

doğumgünün kutlu olsun ferihancım.. okudum da aslında ama hangi kafayla okuyorsam..ohaoldumsmile

senaryo topiğine gel sana bi fragman hediye edeyim.. koca senaryoyu verdim zaten de o bilmeden oldu kaydirigubbakcemile3

Şeniz

aa yazmışsın.. :kedi: utandım :utangac:

doğumgünün kutlu olsun ferihancım.. okudum da aslında ama hangi kafayla okuyorsam..ohaoldumsmile

senaryo topiğine gel sana bi fragman hediye edeyim.. koca senaryoyu verdim zaten de o bilmeden oldu kaydirigubbakcemile3

Şeniz

ayyy canım benim teşekkür ederim hediyelerin en güzeli işte bu hemen bir koşu geliyorum senin topiğine zemuszemus opuyorumnanaktan

ya candy ne senaryosu fragmanı hediyesi bu

ben yokkken neler oldu pek anlamıyorum ama

kısaca deyiver bagen banaopuyorumnanaktan

ya candy ne senaryosu fragmanı hediyesi bu

ben yokkken neler oldu pek anlamıyorum ama

kısaca deyiver bagen banaopuyorumnanaktan

ay kuzuuumm.. sen bişey bilmiyon di mi..

ben seni kıskanıp diyet günlüğü topiği açtım kaydirigubbakcemile3

candy_candy min diyet günlüğü diye :roflol:

gir oraya oku.. bi de senaryomu ekledim..

öyle işte boshayallersmile

Son düzenleme:
Back
X