- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.881
iki haftada 4 kilo verdim bu hafta daha tartilmadim candycigim cumartesi insallah
ha unuttum gecen cumartesi 84 olmustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki haftada 4 kilo verdim bu hafta daha tartilmadim candycigim cumartesi insallah
ne güzel ablam ya.. bi de sizin kadar hızlı veremem ben diyordun.. geçtin valla bizi.. inşallah gitmiştir kilocuklar zemuszemus
tombilim brbirimize çok benziyoruz.bende kaçamak yaptığımda buraya giremiyorum ne söyliycemki yaptıklarımı anlatsam başkalarının motivasyonunu düşürürüm anlatmasam kendimi kandırırım.ama sakın kendini bırakma bak işin sırrı burda nasıl olsa ipin ucu kaçtı dersen oz aman toparlanman zor oluyor.ben bunu uyguluyabiliyorum artık benimde en büyük hatam buydu bir bozarsam olaydan kopup allah ne verdiyse yiyordum.ama bir gün bozduysam ertesi gün telafi ediyorum artık.çok hızlı kilo veremesemde idare ediyorum.sakın motivasyonunu bozma ilk günlerdeki gibi olmayacağın kesin önemli olan istikrarlı olabilmen.sakın moralini bozma.
unutma tombisim ...istedigin kiloya gelene kadarda sakin dogru bildiginden sasma. zaten yolu cok kisalttin gereksiz engeller koyma yoluna.. ..:1hug:
Tombilim şok diyet yapma bilmiyorumkismile o zaman 5 günde 5 kiloda vereceğine alırsın.. sen yarın cuma başla 5 gün diyetine illa pazartesi başlamak değil ki şart.. ben çarşamba başladım bak.. arasız devam edicem bu hafta..
kaydirigubbakcemile3 bende Candyme güveniyorum kaydirigubbakcemile3 inşallah veririm sıralama da karıştı iyice yumurta süt yoğurt gününü yaptım bugün.. dün meyveydi ama bozdum akşam biraz yine.. Allahtan gidiyo annem 10 gün yok rahat rahat diyet yapıcam.. boshayallersmile börek yapmış yine dün.. onu yapayım bunu yapayım koyayım dolaba falan filan diyo.. dün pazarda ayaklarına kapandım yufka almasın diye yine aldı.. neyse..bu haftasonu ben de çok abarttım yeminimi de bozmanın etkisiyle.. çok fenayım.. bu sefer listeyi de birbirine kattığım için bilmiyorum kilo verip vermeyeceğimi.. bakalım.. görecez pazartesi ne verdim.. yarın patates yerine kepekli makarna günü yapcam.. cumartesi sebze pazar et.. acaip karıştı kaydirigubbakcemile3 neyse pazartesi doğrulturum sıralamayı ben :hulya:
selam ferihancigim
mutlaka bir zaman gelip alisacak bu duruma bünyemiz.. ozaman sasirtma yoluna gidecegiz..
birkac gün degisik seyler deniyecegiz.. ama sonunda bu kilolardan kurtulacagiz insallah..olumunekankayizsmile
merhabalar kızlar hemen geçmişi okudum cevaplayabildiklerimi cevapladım geldim
sabah yazıldım spor kulübüne sonunda ve ilk günümü geçirdim kulüpte 3 gün alışma günüymüş 20 dakika yürüyüş ve 10 dakika yatay bisiklet yaptım 150 kalori harcadım ama oraya giderken ve dönüşte de çok yürüdüm orda daha fazla harcamışımdır kesin neyse 150 de yeter bana 3 günden sonra bana özel program hazırlayacak antrenör daha şevkli olacak havuza da girecektim ama bayanlar için öğleden sonraymış bugün o yüzden giremedim ayrıca bonem de yok şimdilik onu da haledeyim fitness den sonra doğru havuza cuupp harika hissediyorum kendimi süperim valla soyunma odası muhabbetlerini hiç dinlememeye karar verdim ama çünkü muhabbeti anlatıyım size
- ayy kızlar gidince ne pişirelim de yiyelim çok acıktık ne yapsak ki mantı falan mı yapsak
- daha yeni spordan çıktın kız ne mantısı
- ay yok anacım çok acıktırıyor beni spor ben çıkınca hemen bişeyler yemem gerekiyor
- ben de
-ben de
- ben de
- bi boğazınıza çüş deyiverin sizde olmaz böyle
- ay zaten bi kesebilsem boğazımdan brad pitt angelina jolie yi bırakıp bana koşacak öyle güzeldir benim vücudum
sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
ay hiç sevmediğim muhabbetler lülülülülülü olur mu öyle homili gırtlak dur dedim şunlara bir gösteriyim nasıl ince zarif ve fit olunurmuş bu yaz sezonunda tombili rüzgarları estirecem ankarada laelaelaelaelae
havaya giriverdim bile çok heyecanlıyım valla yine iyi toparladım kızlar teşekkür ederim hepinize
spordan geldikten sonra da kepek ekmeği aldım sandviç yaptım yedim oh değmeyin keyfime pazartesi de patatese başlayacam inşallah artık inancım da arttı 1 saat fitness 1 saat yüzme ve 5 gün diyeti hangi yağ dayanır bunlara hepsi eriyecek
oh değmeyelim keyfine.. zemuszemus
benim annem de yemez de oğluşum da mı yemesin sen diyet yapıyon diye modunda kendisi.. oğluşu yesin diye yapıyo bi de saklıyo benden.. töbe töbe ev buram buram kokuyo.. yahu 5 de gelicem ben işte o zaman yap 2 de 3 de ben gelene silin süpürün yiyemediklerinizi dağıtın çok mu zorneyse gidiyo çok şükür oğluşunu da inat için doyurmayacam 10 gün kaydirigubbakcemile3
anneciğinin oğluşu kaç kilo kendi kaç kilo? yani sormak istediğim kilo problemi olan bi sen misin ailede
evet bi ben :kedi:
yarın aile resimlerimizden birini getirir gösteririm size
annem 60 oğluşu 70 kilo
dün görümcem telefon açtı binalarında birinin kapısını zorlamış hırsız açamamış kapıyı da biz yaptıydık fabrika varken düzeltebilirmisiniz dedi servisi aldık gittik akşam bi de ne görelim aynı apartmanda eltisi kaynanası falan da oturuyor hırsızın zorladığı ve giremediği evin yanında eltisinin evi var meğer onlara da girmiş sonradan farketmişler her taraf hallaç pamuğu kasa açılmış altınlar pırlantalar saatler her şey gitmiş çöpü bile karıştırmış hırsız neyse ki sigortaları varmış bi kısmını karşılayacakmış sigorta nasıl oluyorsa artık kapıları da en eski çelik kapılardan bize değiştirecekler sağlam bi kapıyla çok üzüldük ya yazık günah o kadar emek ver çalış çabala birikim yap gitsin sonra herşey çamaşırlarına kadar karıştırılmış bir de nasıl kullanacak şimdi onları tedirgin ettiği yetiyor valla her gün birileri geliyor bize de hırsız geldi acil kapı diye hırsız gelmeden önemsenmiyor ama
tombisim ben bu mesela etse istedigim saatte istedigim eti yiyorum meyveyse her ögünde degisik meyve yiyorum yani o aksam ne yiyeceksen kahvaltidada onu yiyeceksin mantigini pek anlamadim gün icine dagitiyorum ne zaman canim ne isterse onu yiyorum.. ama bugün acliktan ölebilirim.reyhan ablacım sen sabah herşeyden yiyor musun yoksa mesela sabah erik yemedin ama akşam yiyor musun ben ikinci şekilde anladım senin yaptığını aklıma geldi soruyum dediydim önceden şimdi sordum
ben eve gidiyorum :gitme: