Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet ablacım serbest gün ama inanki heyecandan hiç bişey istemiyor canım oysaki ne tatlılar ne pastalar çekmişti tüm hafta canım ama bu sabah ancak bir domates salatalık az peynir ve 5 zeytin yedim birde tatlı krizim gitsin diye küçük bir tatlı bisküvü yedim ama inanki ne yemek ne başka şey görmüyor gözüm :kedi:

:roflol: ferihancım sen hafta içi bu diyeti yap her hafta sonu da sevgilin gelsin 2 aya kalmaz çubuk kraker olursun valla ben sana diyim
şaka bir yana inşallah iyi vakit geçirirsiniz bir ara da tanışma hikayenizi falan anlat bize meraklandım şimdi nasıl tanıştınız ne kadar oldu planlarınız neler o neler yapıyor falan işte

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım ben 2 gündür dikkat ediyorum ya hemen farketmiş tartıda nasıl mutlu oldum 300 gram 300 gramdır değil mi ama neyse pazartesi tam gaz aranızdayım zaten ben de hem sporumla hem diyetimle
reyhan ablacım ve ferihancım belli bir yerde takılıyor kilo evet ben de 79 civarında çok takılmıştım o kadar dikkat etmeme rağmen kayda değer bi gelişme sağlayamamıştım ama sabrederseniz geçiyor gerçi daha takılmadınız çok şükür ama takılırsanız diye kendi deneyimlerimi yazıyorum bence o takılmalarda vücud zaman istiyor bizden biraz bu yeni durumu hazmediyim ondan sonra ne yaparsan yap diyor ama o duraklamalarda yerseniz bolca o zaman afallıyor ve kilo alıyorsunuz ama yemeyip sabrederseniz bir müddet o kilo sabitleniyor ondan sonra vermeye devam ediyorsunuz
bu arada çikolatam da yok uzun zamandır artık meraklanmaya başladım ne oldu acaba işim var diyordu sınavım var diyordu ama bitmedi mi ki yoksa davası falan mı görülüyor da canımı sıkkın başka bir problem düşünmek istemiyorum sağlık durumları gibi inşallah uğrar yakında ne olursa olsun cumaları uğruyordu bu cuma gelmedi özelden falan da mı yazmadı hiçbirinize

kallisim gelmedimi daha?:1no2: niye yaaaaaaa bütün gün disardaydim alisveris falan mutlaka gelmistir diyordum ama yok.:1no2:
cikolatam sinavlarina odaklanmistir yoksa mutlaka gelirdi.
tombisim haklisin direnc kilosu mutlaka oluyor onu kirmak bir hafta bazen on gün sürüyor ama kirincada basliyor kilolar gitmeye... ben bu hafta 1,3 kilo vermisim. 82,7 oldum.. her hafta bäöyle gitse ya.3 haftada 5,6 kilo gitti.:lepi:

kızlar yaz geldi dışarı çıkarken artık kilolarımızı saklıyamayacağız kilo vermek zorundayız, dikkat edin almayın canlarım vermeseniz bile almayın yazık okadar emek harcıyoruz yeri geliyor aç dolaşıyoruz..:)))

aynen katiliyorum canim. yazin daha bir beter görünüyor fazla kilo.. bugün benim serbest günümdü. sabah bir dilim ekmek yumurta peynir zeytin ve salata ile kahvalti ettim aksamada 3 tane kuru patlican dolmasi yedim ama cok yemisim gibi kötü hissettim kendimi. belkide yarin yine baslarim ben bes günün ilkine. kallisim gelsinde bakalim ne diyecek..sositososito

kallisim gelmedimi daha?:1no2: niye yaaaaaaa bütün gün disardaydim alisveris falan mutlaka gelmistir diyordum ama yok.:1no2:

ablacım şimdiii geldim hemen size haber vereyim dedim.. yolda seni hem kendi telefonumdan hem eşimin telefonundan aradım mesaj attım ama hiç birinde başarılı olamadım bizim telefonlarımız yurt dışına açık aslında ama neden böyle oldu çözemedim sinir oldum... neyse böyle haber vereyim dedim...
şimdi kızlarıma bakayım çok özlemişim sonra gelirim dinlenip... hepinizi öpüyorum...

hosgeldin canimmmmmmmmmm hosgeldin..:lepi:Şeniz
geldi mesajin geldiiiiiiiiiiii.. yollamissin hayatim aldim mesajini.. sagol haber verdin telaslanmaya baslamistim.. neyse sen hasret gider önce kizlarinla sükür geldin canim öptüm kocaman.Şeniz

aynen katiliyorum canim. yazin daha bir beter görünüyor fazla kilo.. bugün benim serbest günümdü. sabah bir dilim ekmek yumurta peynir zeytin ve salata ile kahvalti ettim aksamada 3 tane kuru patlican dolmasi yedim ama cok yemisim gibi kötü hissettim kendimi. belkide yarin yine baslarim ben bes günün ilkine. kallisim gelsinde bakalim ne diyecek..sositososito

çok fazla yememişsin canım afiyet olsun sağlık olsun ama yaramasın,bende nerdeyse tümgün dışardaydım tatil alışverişimiz başladı ama ben hala yolun başındayım üstte sorun yokta alt olarak denediklerimde hüsrana uğradım moralim bozuldu:çok üzgünüm:ben bu popoyu nasıl eritecem bilemedim,elbise aldım, kızıma alış- veriş yaptım geldim,vakit gelene kadar en azından 70 olsam süper olurdu:delphin:kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan :nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...

günaydinnnnnn..
aman ne uyumusum bugün.. ya ben serbest günden vazgectim bugün yine basliyorum patatesle.
banane banane serbest günlerde kilo aliyorum en az 3 gün o aldigimi vermeye gidiyor.
kallisim cok yorulmus bugün ugramamis daha..:umursamaz:

çok fazla yememişsin canım afiyet olsun sağlık olsun ama yaramasın,bende nerdeyse tümgün dışardaydım tatil alışverişimiz başladı ama ben hala yolun başındayım üstte sorun yokta alt olarak denediklerimde hüsrana uğradım moralim bozuldu:çok üzgünüm:ben bu popoyu nasıl eritecem bilemedim,elbise aldım, kızıma alış- veriş yaptım geldim,vakit gelene kadar en azından 70 olsam süper olurdu:delphin:kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan :nazar::nazar:

yemedim canim ama tuzlu yiyince su tutma derdim varya.. yarim kilo yesem 2litre su tutarim yani o derece. simdi bu diyette ben güzel bir baslangic yaptim.. bosa gitsin istemem. zaten lokmalarimi sayarak yiyorum.
laf aramizda bende tatile hazirlaniyorum hifzicigim.
tatile kadar bende ne giderse kar diyorum. benim tatil 12 temmuzda seninki ne zamana?
70 kilo süper olurdu süper ötesiiiiiiiiiii.. tabiki hayal simdilik 80in altina düsmek tek derdim

ay bugün kimse gelmiyecekmi ya?
kallisim közlenmis patlicanla yapilan sebze yemegi tarifi vermisti. onu hatirliyan varmi acaba yapmam gerekiyor yarina.sempatiksalakcinni

günaydinnnnnn..
aman ne uyumusum bugün.. ya ben serbest günden vazgectim bugün yine basliyorum patatesle.
banane banane serbest günlerde kilo aliyorum en az 3 gün o aldigimi vermeye gidiyor.
kallisim cok yorulmus bugün ugramamis daha..:umursamaz:
ablacım yorgunluk hemde ne yorgunluk ancak dinlendik sayılır bu günde eşim evde o da dinlensin diye ses çıkarmadan gezmeye uğraşıyorum eyvahedigeldismile çok yorduk onuda çünkü yarında iş başı yapacak bende sonra rahatlar gelirim sabah uğradım çıktım hemen ben çıkmışım sen gelmişsin sanırım...
ay bugün kimse gelmiyecekmi ya?
kallisim közlenmis patlicanla yapilan sebze yemegi tarifi vermisti. onu hatirliyan varmi acaba yapmam gerekiyor yarina.sempatiksalakcinni

ablacım nasıl yapmıştım ki onu yemek değil de patlıcanların içine közledikten sonra ne bulduysam koymuştum galiba inan ki unuttum çıkmış aklımdan bilmiyorumkismile hatırlarsam yazayım...
bu gün bizim kızlar mangal diye tutturdu eşimle aliş şimdi markete gittiler bir şeyler almaya bende bu gün mangal yiyip yarın başlıyım yarın sabah tartılıcam aşırı ödem olmuştu çünkü bu gün korktum tartılmaya ne oldum çok merak ediyorum..
evimden ayrılınca havası suyu ne çok etkiliyor ödem aşırı rahatsız ediyor göbeğim iki kat geziyorum ama sadece ben değil ablamın kızlarda aynı şeyden şikayetçiler otele gelince böyle oluyoruz diye..

sabah ayrıldığım zamandan itibaren neler oldu yavaş yavaş okuyayım çok merak ediyorum neler yaptınız..:çok üzgünüm:

reyhanım sebze günü için soruyorsan bence salatasını yap benimde cnm istedi bak doğra onu köz biberi içine maydanoz ekşi azcıkta yağ koy istersen ben yağı çok kısmıyorum bazen kullanıyorum

ablacım yorgunluk hemde ne yorgunluk ancak dinlendik sayılır bu günde eşim evde o da dinlensin diye ses çıkarmadan gezmeye uğraşıyorum eyvahedigeldismile çok yorduk onuda çünkü yarında iş başı yapacak bende sonra rahatlar gelirim sabah uğradım çıktım hemen ben çıkmışım sen gelmişsin sanırım...

ablacım nasıl yapmıştım ki onu yemek değil de patlıcanların içine közledikten sonra ne bulduysam koymuştum galiba inan ki unuttum çıkmış aklımdan bilmiyorumkismile hatırlarsam yazayım...
bu gün bizim kızlar mangal diye tutturdu eşimle aliş şimdi markete gittiler bir şeyler almaya bende bu gün mangal yiyip yarın başlıyım yarın sabah tartılıcam aşırı ödem olmuştu çünkü bu gün korktum tartılmaya ne oldum çok merak ediyorum..
evimden ayrılınca havası suyu ne çok etkiliyor ödem aşırı rahatsız ediyor göbeğim iki kat geziyorum ama sadece ben değil ablamın kızlarda aynı şeyden şikayetçiler otele gelince böyle oluyoruz diye..

sabah ayrıldığım zamandan itibaren neler oldu yavaş yavaş okuyayım çok merak ediyorum neler yaptınız..:çok üzgünüm:
canimsin ben bugün yine basladim patatese.. sabah iki patates yedim yarinda sebze günüm onun icin sordum patlicani. aslinda lahana corbasi yapacaktim yarin icin. acili eksili cok severimde.. hicde bikmam.
ama patlicanda cok lezzetli geldi gözüme yada ikisinide yaparim bakalim artik.
bu ödem benim en büyük derdim. ama ben baharati tuzu cok seviyorum hele tursular salsalar soslar bayiliyorum azicikta yesem ayaklarim davul gibi sisiyor benim.
ne yapalim bukadarcik olsun derdimiz dikkat edince geciyor önemli olanda bu.

reyhanım sebze günü için soruyorsan bence salatasını yap benimde cnm istedi bak doğra onu köz biberi içine maydanoz ekşi azcıkta yağ koy istersen ben yağı çok kısmıyorum bazen kullanıyorum

sebze günü icin sordum canim. bende öyle düsündüm patlican ve biber közleyip salatasini yapmayi.sagol canima.s.

yemedim canim ama tuzlu yiyince su tutma derdim varya.. yarim kilo yesem 2litre su tutarim yani o derece. simdi bu diyette ben güzel bir baslangic yaptim.. bosa gitsin istemem. zaten lokmalarimi sayarak yiyorum.
laf aramizda bende tatile hazirlaniyorum hifzicigim.
tatile kadar bende ne giderse kar diyorum. benim tatil 12 temmuzda seninki ne zamana?
70 kilo süper olurdu süper ötesiiiiiiiiiii.. tabiki hayal simdilik 80in altina düsmek tek derdim

evet canım tuz çok şişiriyo insanı vermiş bile olsan vermemiş gibi duruyon en yiysi hiç tuz kullanmamak,benim tatile az kaldı inşallah 15 haziran,özellikle mayısın son iki haftasında ne versem kar haziranın başında annem gelecek ben süpriz yapayım derken o yaptıhihoyyytbana sıkı diyet yaptırmaz annem ama yinede firenlerim inşallah ah 70 ah,neyse çokta fazla yok diyelim bunada şüküropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile :nazar::nazar:

evet canım tuz çok şişiriyo insanı vermiş bile olsan vermemiş gibi duruyon en yiysi hiç tuz kullanmamak,benim tatile az kaldı inşallah 15 haziran,özellikle mayısın son iki haftasında ne versem kar haziranın başında annem gelecek ben süpriz yapayım derken o yaptıhihoyyytbana sıkı diyet yaptırmaz annem ama yinede firenlerim inşallah ah 70 ah,neyse çokta fazla yok diyelim bunada şüküropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile :nazar::nazar:

tam bir ayin var hifzicigim.. 6 kilo verebilirsin ama.. bana öyle geliyor yani.
ozaman 70e bir iki kilo kalir. bukadar yaklasmisken sende gayrete gelir o farkida kaldirirsin ortadan.. gördünmü nasil cözdüm olayi.:lepi:delikafadulden:lepi:

Back
X