Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar kızlar
nasılsınız bugün bakalım yarın cuma dikkat edelim hepimiz az kaldı tartılmaya bu hafta kallisin ve herkesin yüzünü güldürelim inşallah yine üzülmüş kallisim haksız da sayılmaz aslında ama mesela kendi adıma konuşuyum tüm kış yattık şimdi az buçuk iş var onlara yetişmeye çalışıyoruz ama aklım hep burda oluyor ve kilomda oluyor. dün hiç giremedim mesela ama aklım takıldı kaldı bir iki cmle dahi olsa yazabilseydim diye dediğin doğru kallisim katılım yoğun olacakki tadı çıksın herkese şevk gelsin ama yeniler gerçekten harika çıktılar motive açısından biz sizi bırakmayız alıştık buraya diyorlar ama biz de alıştık onlara yine de herkesin kendi kararı beni bu aralar tek ayakta tutan bu yeni arkadaşlarımızın azimleri ve reyhan ablamın azmi özellikle onun nasıl sabrettiğini gördükçe bende de azcık kıpırdanma oluyor haa bir de sporum gidiyorum bacaklarım yanıyor ya herşeye bedell gerçekten salı günü yüzdüm ilk kez yüzmeme de öyle aşırı güvenmiyorum havuz da 2 metreymiş ben kenardan kenardan nefessiz kaldıkça oraya tutunup soluklanarak bi yarım saat yüzdüm bu akşam yine gidicem
dün kayınvalidemler bahçeye gittiler ağaçları ilaçlamak için doruk' a bakacak kimse de bulunamadı geldi bizimle kuzum onunla uğraştım tüm gün kurt kaynıyor çocukta resmen bir saniye oturamıyor bir ara hiperaktif mi acaba diye çok korkuyordum allah dan değil kuzum yoksa çok sıkıntılı oluyor onlar benim süt kardeşim öyle ordan biliyorum neyse ne kadar uzattım ama yazacak anlatacak başka kimsem de yok biliyorsunuz yalnız sayılırım idare edin
öpüyorum hepinizi

canım benim motiveni düşürme önce içten içe kendimize destek olmalıyız ben aranızda olmaktan memlunum başka gruba gitmek istemiyorum,bugünlerde belki herkesin işleri üstüste geldi olabilir,toplanacağımızı umut ediyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

lütfen ablacım motiveni düşürme bizler çok alıştık bu gruba şimdi bu güzel arkadaşları bırakıp nasıl giderim başka gruplara hem ben sizinle mutluyum motivemiz düşsede birlikte toparlıyoruz çoğu kişi çalıştığı için her zaman katılım olamıyor

merhabalar kızlar
nasılsınız bugün bakalım yarın cuma dikkat edelim hepimiz az kaldı tartılmaya bu hafta kallisin ve herkesin yüzünü güldürelim inşallah yine üzülmüş kallisim haksız da sayılmaz aslında ama mesela kendi adıma konuşuyum tüm kış yattık şimdi az buçuk iş var onlara yetişmeye çalışıyoruz ama ak

canlarım yaa sadece üzüldüğüm için yazma gereği duyuyorum tüm bunları, ben kendimi iki günde toparlarım motivemi en üst seviyeye getiririm en iyi rayhan ablam bilir benim bu durumumu... benim istediğim herkes her gün gelsin saatlerce sohbet edelim mantığı değil bunu hep söylüyorum, sadece tek bir mesajla bile çok kaliteli paylaşımlar yapabiliriz ama günlerce yazılmadığı oluyor sayfaya yazıp çıkıyorsun akşama baktığında senden sonra bir mesaj yazılmış bu da hiç hoş olmuyor..
tabiki herkesin önce ailesi önce işi ilk sırada olacak ama hem çalışan hem kaç tane çocuk bakan burayada gelip herkese kocaman tek bir mesaj yazan motiveyi hiç düşürmeyen arkadaşlarımız oldu bunları unutmayalım..

leys tatile gitti pazartesi dönecek ferihan ve hıfzıys ve banuda sürekli gelip yazıyorlar ama cevapları olmuyor buda beni çok üzüyor... off aman neyse yaaa siz benim neyi anlatmak istediğii zaten biliyorsunuz..

ufak kızım ilk okuldan mezun oluyor haftaya cumaya balosu var hanimefendinin birazdan çıkıp elbise ve ayakkabı almaya gideceğiz bu günde hepsine tatil kızlarımla gezelim bakalım..

tombilim senin ufaklığın en hareketli olduğu dönem şimdi canım 3-4 yaşına kadar böyle sürecektir yani normal senide yorucu bir süreç bekliyor tabiki..demek spordan bacakların yanıyor biraz daha yüklen 3 günde ancak geçerkaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar
nasılsınız bugün bakalım yarın cuma dikkat edelim hepimiz az kaldı tartılmaya bu hafta kallisin ve herkesin yüzünü güldürelim inşallah yine üzülmüş kallisim haksız da sayılmaz aslında ama mesela kendi adıma konuşuyum tüm kış yattık şimdi az buçuk iş var onlara yetişmeye çalışıyoruz ama aklım hep burda oluyor ve kilomda oluyor. dün hiç giremedim mesela ama aklım takıldı kaldı bir iki cmle dahi olsa yazabilseydim diye dediğin doğru kallisim katılım yoğun olacakki tadı çıksın herkese şevk gelsin ama yeniler gerçekten harika çıktılar motive açısından biz sizi bırakmayız alıştık buraya diyorlar ama biz de alıştık onlara yine de herkesin kendi kararı beni bu aralar tek ayakta tutan bu yeni arkadaşlarımızın azimleri ve reyhan ablamın azmi özellikle onun nasıl sabrettiğini gördükçe bende de azcık kıpırdanma oluyor haa bir de sporum gidiyorum bacaklarım yanıyor ya herşeye bedell gerçekten salı günü yüzdüm ilk kez yüzmeme de öyle aşırı güvenmiyorum havuz da 2 metreymiş ben kenardan kenardan nefessiz kaldıkça oraya tutunup soluklanarak bi yarım saat yüzdüm bu akşam yine gidicem
dün kayınvalidemler bahçeye gittiler ağaçları ilaçlamak için doruk' a bakacak kimse de bulunamadı geldi bizimle kuzum onunla uğraştım tüm gün kurt kaynıyor çocukta resmen bir saniye oturamıyor bir ara hiperaktif mi acaba diye çok korkuyordum allah dan değil kuzum yoksa çok sıkıntılı oluyor onlar benim süt kardeşim öyle ordan biliyorum neyse ne kadar uzattım ama yazacak anlatacak başka kimsem de yok biliyorsunuz yalnız sayılırım idare edin
öpüyorum hepinizi

canım spora gitmene çok seviniyorum evet dün giremedin ama şu varki muhakkak iş yoğunluğundan gelemiyor arkadaşlar yoksa hepimizin aklı burda ve kilolarda ben bu hafta çok sıkıntı yaptım mesela farklı şeyler aramaya başladım bu yaptığımız diyet acaba alışkanlık yaptı ve artık o yüzden mi kilo veremiyorum diye düşünüyorum bir haftalık lahana diyeti yapmayı düşünüyorum sonra yine bu diyete devam belki canlılık gelirde kilo vermem artar kalliste ablamda hepinizde bende mutlu oluruz inanki hepimizin kilo vermesi yine hepimizi sevindiriyor bunu bilmek bile insana mutluluk veriyor burda arkadaşlarım var ve benim mutlu olmamla onlarda sevinip mutlu oluyor düşüncesi çok güzel oğluşunun hareketli olması güzelde çok yorar seni ama peşinde olmakta tatlı bir yorgunluk olsa gerek ayrıca herşeyimizide paylaşmak çok hoş asıl insanı bu takımdan koparmayan şey bu samimiyet diye düşünüyorum ben şahsım adına çoksevdim bu takımı ve bırakmak istemiyorum opuyorumnanaktan

canlarım yaa sadece üzüldüğüm için yazma gereği duyuyorum tüm bunları, ben kendimi iki günde toparlarım motivemi en üst seviyeye getiririm en iyi rayhan ablam bilir benim bu durumumu... benim istediğim herkes her gün gelsin saatlerce sohbet edelim mantığı değil bunu hep söylüyorum, sadece tek bir mesajla bile çok kaliteli paylaşımlar yapabiliriz ama günlerce yazılmadığı oluyor sayfaya yazıp çıkıyorsun akşama baktığında senden sonra bir mesaj yazılmış bu da hiç hoş olmuyor..
tabiki herkesin önce ailesi önce işi ilk sırada olacak ama hem çalışan hem kaç tane çocuk bakan burayada gelip herkese kocaman tek bir mesaj yazan motiveyi hiç düşürmeyen arkadaşlarımız oldu bunları unutmayalım..

leys tatile gitti pazartesi dönecek ferihan ve hıfzıys ve banuda sürekli gelip yazıyorlar ama cevapları olmuyor buda beni çok üzüyor... off aman neyse yaaa siz benim neyi anlatmak istediğii zaten biliyorsunuz..

ufak kızım ilk okuldan mezun oluyor haftaya cumaya balosu var hanimefendinin birazdan çıkıp elbise ve ayakkabı almaya gideceğiz bu günde hepsine tatil kızlarımla gezelim bakalım..

tombilim senin ufaklığın en hareketli olduğu dönem şimdi canım 3-4 yaşına kadar böyle sürecektir yani normal senide yorucu bir süreç bekliyor tabiki..demek spordan bacakların yanıyor biraz daha yüklen 3 günde ancak geçerkaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel ablacım kızının ilkokuldan mezun olması inşallah daha nice nice güzel okullar bitirir başarılar kazanırda sende onun başarılarıyla mutlu olur gurur duyarsın ...
biz seni anlıyoruz ablacım sende takımına ve bizlere güven bol bol güzel kilolar vericez ve sık sık takımımıza uğrayıp paylaşımda bulunucaz opuyorumnanaktan

canım maşallah kızına üniversite mezuniyetinide gör inşallah sağlıkla,seni çok iyi anlıyorum ama burası arada da girilse hepimizn rahatlama merkezi yani hem motive oluyoruz,yalnız olmadığımızı biliyoruz,hemde kaçamak yapacağımız sırada aklımıza grup geliyorcokacimcoookÇok üzgünüm çoook ve çatalı kaşığı burakıyoruz,kısaca iyiki varsınız hep varolun...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:
merhabalar kızlar
öpüyorum hepinizi

canım bizim hakkımızda çok güzel şeyler yazmassın teşekkürlerolumunekankayizsmile,yüzmeyi okadar çok istiyorumki boynumda ileri derecede düzleşme var tek tedavisi yüzmek ama oturduğum ilde bu imkanım yok ancak yazdan yaza tatillerde yüzüyorum sen yazınca çok özendim şöyle doya doya yüzüp bir rahat uyasaydım dedim,maşallah:nazar: böyle sporla zayıflarsan çok güzel kilo verirsin ne sarkma olur ne selülit..:))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 :nazar:

öğlen yemeğim:2tane zeytin yağlı az tuzlu biber dolması,taze yeşil soğan topladım bahçeden onunlada yağsız salata yaptım birde tatlı niyetine 90 kalorilik vişneli bar...

canım maşallah kızına üniversite mezuniyetinide gör inşallah sağlıkla,seni çok iyi anlıyorum ama burası arada da girilse hepimizn rahatlama merkezi yani hem motive oluyoruz,yalnız olmadığımızı biliyoruz,hemde kaçamak yapacağımız sırada aklımıza grup geliyorcokacimcoookÇok üzgünüm çoook ve çatalı kaşığı burakıyoruz,kısaca iyiki varsınız hep varolun...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

canım bizim hakkımızda çok güzel şeyler yazmassın teşekkürlerolumunekankayizsmile,yüzmeyi okadar çok istiyorumki boynumda ileri derecede düzleşme var tek tedavisi yüzmek ama oturduğum ilde bu imkanım yok ancak yazdan yaza tatillerde yüzüyorum sen yazınca çok özendim şöyle doya doya yüzüp bir rahat uyasaydım dedim,maşallah:nazar: böyle sporla zayıflarsan çok güzel kilo verirsin ne sarkma olur ne selülit..:))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 :nazar:

geçmiş olsun canım yüzmeden başka bir tedavi şekli olmaması kötü belki fizik tedavi şeklinde başka bir yöntemi vardır sonuçta sağlığın için dikkat etmek lazım Allah şifalar versin opuyorumnanaktan

bugün meyvelerimle çok güzel bir gün geçiriyorum harika gidiyor kiraz ve erik müthiş tok tutuyormuş artık her hafta onları tercih ediyorum gerçi bu hafta ara veiyorum 5 günde 5 kilo diyetine lahana çorbası yapıcam bir hafta onunla metabolizmamı canlandırıcam inşallah bol bol kilolar veririm odiyetle :))

geçmiş olsun canım yüzmeden başka bir tedavi şekli olmaması kötü belki fizik tedavi şeklinde başka bir yöntemi vardır sonuçta sağlığın için dikkat etmek lazım Allah şifalar versin opuyorumnanaktan
sağol canımm,malesef bu rahatsızlıkta en çok yüzme rahatlatırmış tedavisi hiç yok,benim ileri olduğu için fizik tedavininde pek faydası yok doktorum her fırsatta yüz dedi,fizik tedavide uygulayacaktı ama ben gidemem diye başlamadım, eşime baskı yapıyorum bu yıl artık geçtide seneye inşallah deniz olan bir yere tayin istiyelim diye hayırlısı canım tekrar teşekkürlerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan :nazar:
bugün meyvelerimle çok güzel bir gün geçiriyorum harika gidiyor kiraz ve erik müthiş tok tutuyormuş artık her hafta onları tercih ediyorum gerçi bu hafta ara veiyorum 5 günde 5 kilo diyetine lahana çorbası yapıcam bir hafta onunla metabolizmamı canlandırıcam inşallah bol bol kilolar veririm odiyetle :))

çok iyi maşallah:nazar: sana canım afiyet olsun,lahanayı bende düşünüyorum ah bide mideme dokunmasa süper olurdu,bence metebolizmanı hızlandırmak için iyi bir seçim olur lahana diyeti,başlarsan sonuçtan haberdar et olurmuopuyorumnanaktan:nazar:

geçmesin kallisim geçmesin ne kadar çok yanarsa o kadar çok çalışmış demektir ben honutum bu durumdan artık alıştırma günlerim geçti bugün gerçek spor yapıcam ve daha çok yanıcam hihoyyyt
:emir_bebek: valla ben o dönemleri atlattım kallistecim 2 yıl kendim baktım hiç gocunmuyorum ama herkes biliyor benim oğlumun ne kadar hareketli olduğunu ne kadar üzülürdüm bir kere bile arayıp sormuyorlar halin nedir nicedir gelelim dinlendirelim seni hadi onu da geçtim hastalandık kaç sefer ikimiz beraber oğluşla anne gel dedim kayınvalideme gelemem gezmelerim var dedi nasıl koydu bana eşim sabah gitti dükkana öğlen 12 de kapattı geldi bize baktı o günlerimi hiç unutamam az önce de eltim aradı annem bırakmış eltime oğlanı gezmede gene o da yerleri yarıyormuş ağlamaktan eltimde de 2 çocuk nasıl eğlesin epsini birden çok sinirlendim gene eşimi aradım benim herşeyim tam ya aman onun da tam olsun eksik kalmasın gezmesi dedim valla zor dayanıyorum bırakıp bırakıp gezmelere gidiyor eltim kayınpederim mecbur mu benim çocuğuma bakmaya eltim de 2 çocuk kayınpederim ne bilir çocuk bakmaya alt değiştirmeyi amaaaan ne yapacaksak
bak senin kızın maşallah büyümüş de okuldan mezun olurmuş partileri olurmuş allah daha büyük başarılarını görmeyi nasip etsin sizlere inşallah ilk aklıma gelen kalliste elbise dikmiştir şimdi kızına dedim o marifetli elleriyle ama hangi birine yetişeceksin ki ellerin su topladıydı otele resim yetiştirmeye çalışırken en güzel elbiseleri bulursunuz işallah herşey gönlüne göre olur ufaklığın

canım spora gitmene çok seviniyorum evet dün giremedin ama şu varki muhakkak iş yoğunluğundan gelemiyor arkadaşlar yoksa hepimizin aklı burda ve kilolarda ben bu hafta çok sıkıntı yaptım mesela farklı şeyler aramaya başladım bu yaptığımız diyet acaba alışkanlık yaptı ve artık o yüzden mi kilo veremiyorum diye düşünüyorum bir haftalık lahana diyeti yapmayı düşünüyorum sonra yine bu diyete devam belki canlılık gelirde kilo vermem artar kalliste ablamda hepinizde bende mutlu oluruz inanki hepimizin kilo vermesi yine hepimizi sevindiriyor bunu bilmek bile insana mutluluk veriyor burda arkadaşlarım var ve benim mutlu olmamla onlarda sevinip mutlu oluyor düşüncesi çok güzel oğluşunun hareketli olması güzelde çok yorar seni ama peşinde olmakta tatlı bir yorgunluk olsa gerek ayrıca herşeyimizide paylaşmak çok hoş asıl insanı bu takımdan koparmayan şey bu samimiyet diye düşünüyorum ben şahsım adına çoksevdim bu takımı ve bırakmak istemiyorum opuyorumnanaktan

lahanaya dayanabilirsen ahrika olur çok güzel kilo verdirdiğini duydum ama bence sen o takılmayı bu hafta atlatmış olacaksın ve 2 lileri göreceksin onu bil bi kere ama bu diyetten de sıkıldıysan lahana güzel bir alternattif olur bence
beni oğlum konusunda yoran tek şey hareketliliği falan değil her şeyi kendi yapmak istemesi aslında bi gün ev arkadaşıma yakınmıştım da hiç yakınma aynı sen demişti aslında çok güzel kendine güveniyor ve başarabilirim beni bırak kendi halime diyor ta bebekliğinden beri böyleydi zaten yeni olan bişey değil ama tehlikeli şeyleri de benden yardım alsın istiyorum ama her haliyle güzel allah isteyenleri kucağını eğer haklarında hayırlısıysa boş bırakmasın inşallah

ne diyorsun bende de düzleşme var ve iki yerde fıtık var ve ben bilmiyordum iyi geldiğini bana da ameliyat dedi doktor ama yaşın genç ne kadar durursan o kadar iyi olur durumundasın dedi madem öyle ben artık havuzdan çıkmam sen de yazın geldiğinde çıkma hiç havuzdan denizden madem tek tedavisi o çok zor bir durum çünkü çeken bilir valla benim sağ elim felçli gibi mesela

sağol canımm,malesef bu rahatsızlıkta en çok yüzme rahatlatırmış tedavisi hiç yok,benim ileri olduğu için fizik tedavininde pek faydası yok doktorum her fırsatta yüz dedi,fizik tedavide uygulayacaktı ama ben gidemem diye başlamadım, eşime baskı yapıyorum bu yıl artık geçtide seneye inşallah deniz olan bir yere tayin istiyelim diye hayırlısı canım tekrar teşekkürlerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan :nazar:

çok iyi maşallah:nazar: sana canım afiyet olsun,lahanayı bende düşünüyorum ah bide mideme dokunmasa süper olurdu,bence metebolizmanı hızlandırmak için iyi bir seçim olur lahana diyeti,başlarsan sonuçtan haberdar et olurmuopuyorumnanaktan:nazar:

tabiki canım haberdar ederim bu diyetle çok rahatım ama metabolizmamın durmuş olması moral olarakta çok etkiliyor beni muhakkak devam etsem bu diyete bir süre daha direnecek vücudum sonra kendiliğinden gidecek yine kilolar ama ben sabırsızım işte biraz şok etkisi olsun istiyorum bir anda gider lahanayla sonra yine dönerim bu diyete artık opuyorumnanaktan

ne diyorsun bende de düzleşme var ve iki yerde fıtık var ve ben bilmiyordum iyi geldiğini bana da ameliyat dedi doktor ama yaşın genç ne kadar durursan o kadar iyi olur durumundasın dedi madem öyle ben artık havuzdan çıkmam sen de yazın geldiğinde çıkma hiç havuzdan denizden madem tek tedavisi o çok zor bir durum çünkü çeken bilir valla benim sağ elim felçli gibi mesela

canım sanada çok geçmiş olsun aman sporu ve yüzmeyi ihmal etmede inşallah rahat edersin hem kilo kaybedersin bol bol hemde düzleşme ve fıtık düzelir rahatlarsın keşke bende girebilsem havuza vallahi spor salonu için vaktim yok ama öyle imreniyorum ki sen gidiyorsun bacaklarım yanıyor diyorsun diye keşke vaktim olsada bende gitsem diye geçiriyorum içimden neyse artık günde 30 dk bile olsa yürüyorum şimdilik daha iyiyim
lahanayıda yapıcam canım bu diyetten sıkılmadım aksine çok seviyorum ailecek yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 ama metobolizmamı hızlandırmak için lahana birebir sanırım benim gibi olan bir arkadaş söyledi diğer topikten aynı şikayetleri vardı onunda birhaftadır yapıyor 4 günde 4 kilo verdim ve tam uymadığım halde verdim dedi çok sevindim onun içinde aynı dönem başlamıştık bu yaptığımız diyetede onunda durmuştu kilo verimi bende yapıcam inşallah başarılı olurum bir hafta deneyeyim bakalım sizide bilgilendiririm zaten hangisi uygunsa hep birlikte karar veririz artık . oğluşun hareketli olsun ama kendi yapsın herşeyi öyle çocuklar herzaman daha bir sorumluluk sahibi oluyorlar karakterleri gereği aslında herşeyi kendi yapmak istiyor sen tehlikeli olur diye korksanda derler ya düşe kalka büyük çocuk diye oda düşe kalka yanlış yapa yapa öğrenicek azıcık aklı ersin sendende yardım alır zaten off ne çok yazmışım kaydirigubbakcemile3 çenem açıldı yine Allah sağlık versin en önemlisi o canım opuyorumnanaktan

bir sürü lahana diyeti var canım arkadaşının yaptığı hangisi acaba anlatsana biraz
ben bu diyeti sevmedim ya zor duruyorum valla reyhan ablam var arada diye nasıl güzeldim ilk hafta anlatamam ama zorladı beni iki haftadır geçen hafta tam da bugün meyve gününde bozmuştum ama bu hafta listelerde iyi bir yer edinelim diye dayanmaya çalışıyorum kaçamak da yapmadım değil yaptım ama bakalım nasıl bir sonuç alıcaz cuma günü inşallah iyi bir şey olur da şevke geliriz hep beraber
anlatsan sen biraz belki bana da uyar öyle her gün lahana çorbasıysa yapamam zaten de bakalım bi nasılmış

bir sürü lahana diyeti var canım arkadaşının yaptığı hangisi acaba anlatsana biraz
ben bu diyeti sevmedim ya zor duruyorum valla reyhan ablam var arada diye nasıl güzeldim ilk hafta anlatamam ama zorladı beni iki haftadır geçen hafta tam da bugün meyve gününde bozmuştum ama bu hafta listelerde iyi bir yer edinelim diye dayanmaya çalışıyorum kaçamak da yapmadım değil yaptım ama bakalım nasıl bir sonuç alıcaz cuma günü inşallah iyi bir şey olur da şevke geliriz hep beraber
anlatsan sen biraz belki bana da uyar öyle her gün lahana çorbasıysa yapamam zaten de bakalım bi nasılmış
oyyyy sever reyhan ablan.. canim benim Şeniz tatlim kiyamam ben sana.. ben bir sevkle basladim bu diyete cok güzel sonuc aldigim icin 80in altina inene kadar durmiyayim dedim ama bu hafta mahvoldum inan bana.. belki devam ederim ama bilemiyecegim yani acaip zorlandim. tombisim feriahn gibi lahana diyetinemi dönsek canim .. bu hafta cok aclik cektim. hele dün aksam devamli midem bulandi. saat 8de yattim ama hic uyumadim midemdeki kramplardan. (aclik kramplari).. bence bukadar ac kalmak sagliksiz. cünkü gercekten ac yasiyorsun ölmiyecek kadar yiyorsun. o yediklerinde istedigin seyler degil tam zit seyler. bak bana haftada bir kilo kaybettirsin valla devam edicem. ama bukadar zorlanmama karsilik saniyorum bastaki basari yok artik.. dur bakalim yarin olsun hayir olsun. sen bana bakip ac kalma güzelim kiyamam sen gencsin metabolizman saat gibi calisir senin okadar aci cekmene gerek yok tamammi?kaydirigubbakcemile5

canım bana arkadaşımın gönderdiği yazıyı ekleyeyim burayada sende reyhan ablamda zorlanıyormuş okudum şimdi oda bir baksın uyarsa sizde yapın arkadaşım 2 gün sıkıntı çektim çorbaaya alışana kadar sonrasında kendiliğinden geldi ve hiç açlık hissetmiyorum demişti paylaşayım okuyun bir süre sonra her diyette olduğu gibi bu diyettede insanın metabolizması duruyor malesef hiç bozmadan ha gayret deyip devam etmeliki sonuç alınsın ama benim moralim bozuluyor ve haftasonu abartasım geliyor yediklerimi o yüzden bir hızlandırma yapmam lazım denemeyi düşünüyorum lahana çorbasını sizde okuyun uygun olursa denersiniz yine olumlu olumsuz şeyleri tartışırız opuyorumnanaktan

bana uygulanabilir gibi geldi bu yaptığımız 5 günlük diyet gibi ekstra sebze meyve et vs yenilebiliyor o yüzden daha rahat olur gibi geldi en azından bir hafta denemeye değer diye düşünüyorum :))

çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olan,bu diyet programını sizlerle paylaşmak istedim.Bu programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. Diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet
bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.
Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.
* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar
çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* Diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşilbiber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya et suyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. ıstediğiniz kadar
ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz. Ne kadar çok yerseniz
o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna
yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Diyet Planı

1.gün:
Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınız ki, kavun ve karpuz diğer meyvelerden daha kalorilidir.
ıçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

ıstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
ıstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

ıstediğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız
4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun
yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

sagol ferihancigim bu diyet daha insafli gibi sanki. yada bana öyle geliyor bu tek cesit yediren diyetten sonra.. kaldiki o corbayida cok severim. bir kalkip yarin sabah bakayim kilom nasil ondan sonra karar verecegim ne yapacagima. su 80in altina bir ineyim allahim ya kocaman bir kutlama yapacagim hayirlisiyla.
bu öglen yemek ismarladi bizim gurup ne kokular ne manzara allah aklim basimdan gitti. agliyacaktim nerdeyseboshayallersmile.
allahim kimseyi aclikla islah etmesin ne büyük bir ceza ya...bilmiyorumkismile

sagol ferihancigim bu diyet daha insafli gibi sanki. yada bana öyle geliyor bu tek cesit yediren diyetten sonra.. kaldiki o corbayida cok severim. bir kalkip yarin sabah bakayim kilom nasil ondan sonra karar verecegim ne yapacagima. su 80in altina bir ineyim allahim ya kocaman bir kutlama yapacagim hayirlisiyla.
bu öglen yemek ismarladi bizim gurup ne kokular ne manzara allah aklim basimdan gitti. agliyacaktim nerdeyseboshayallersmile.
allahim kimseyi aclikla islah etmesin ne büyük bir ceza ya...bilmiyorumkismile

aman ablacım aç kalma aslında yapması kolay az az ama sık sık yendiğinde aç kalınmıyor ama alışıyor vücut o yönü kötü tek çeşit beslenmeye alışıncada yeteri kadar kilo veremiyorsun benimde ondan moralim bozuluyor ya bakalım verebilmiş olacakmıyım inşallah bir kilo bile versem insem şöyle 99 da ne sevinicem lahanaylada devam ederim bir hafta çok mutlu olurum amin ama aç kalmak çok kötü tek korkum bu çorbayı iş yerime nasıl getireceğim ahh bir versem şöyle kilolar dün iş yerime bir tanıdık geldi iltifat ede ede bitiremedi zayıflamışsın çok güzel olmuşsun hep böyle ol ne yapıyorsun vs çok hoşuma gitti dahada vermeliyim dahada hırslanmalıyım diye düşündüm o yüzden kaarar verdim lahana çorbasına hiç olmazsa bir haftada bir kaç kilo birden veririmde moralim yükselir opuyorumnanaktan

Back
X