- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.921
tamam canım ama ne yersen ye ağzına aldığın son lokmadan sonra en az 3 saat uyuma.. özellikle de protein içerikli ise.. yani yoğrdu biraz daha erken ye salatayı yersin 9da
günaydın herkese.. ben brokoli yiyorum bugün.. salatalık marul ve domates de yedim.. 3 hafta 5 gün diyetini yapıcam 3 hafta sonra istemeye gelecekler beni nikahım olacak aynı esnada..
öyle işte..
tabiri caizse yumurta kapıya dayandı eyvahedigeldismile 25 hafta vardı ben buraya geldiğimde şimdi 3 hafta var.. yani 22 hafta olmuş benim kilom gramı gramına aynı :mymeka:
tamam canım teşekkür ederim tavsiye için dün yoğurdu biraz abartmışım 21.30da yemiştim bayada geç yedim yarım yağlıydı ama kilo veremedim mafoldumben ,çok üzüldüm akşama kadar çok direndim çünki ,1-2 kaşık yiyince bişey olmuyordu :mymeka: ,çok az kalmış canım baya heycanlısındır şimdiden hayırlı olsun,düğüne kadar verirsin artık üzülme bende tatile giderken incecik gideyim diyordum ama kapkalın gittim kaydirigubbakcemile kısmet herşey, bundan sonra daha ciddi ve dikkatli yaparız ıNŞALLAH opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile