- Konu Sahibi Cherry Mom
- #26.961
artik bende gevsetme eylemine gectim diyeti kallisim. yarin sabah yazarim kilomu cokta bir degisiklik oldugunu sanmiyorum ama olsun.selam fıstıklar... tüm gün eşim ve alişle dışardaydık gezdik yedik içtik tabeke diyetide unuttuk bir günlük ama yarına yeniden başlıycam öyle düşündüm..
sizler iyisiniz göründüğü kadarıyla...
reyhan abla sen beni öldürecen yine ne alışverişi yaptın yahuuu...
kedimle köpeğimin bu gün çekilşen fotolarını ekliyim size :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/217753-labrador-kizim-siyam-oglum-21.html
bir de paylaşım alanına göz atan olursa 8.takımdan azra arkadaşımızın 22 yaşında 1 aylık hamile teyzesi vefat etti gözden kaçıranlara yazayımda belki ufak bir not düşmek isteyen olur...
ya güzelim bütün sene hazirlik yapmadimya ondan iste habire carsi pazar dolasiyorum her gittigim yerdede alacak pek cok sey buluyorum. simdi bitti dedim geldimya valizimi kapatip asagi indirdim. bu defada kizimla esim cikti alisverise yolda eglencelik cerez alacaklarmis birde terlik almisti cok hosuna gitmis birkac tane daha ALAYIM DIYOR. öyle yani durmadan birsey cikiyor. isvicre sinirina girene kadarda bu böyle olur. hayirlisi bosver ben artik sallama taktigini uyguluyorum relax oldum bugün. aman oldugu kadar- yarin isten gelince yolluk hazirliyacagim yola pogaca yapacagim cok seviyor benimkiler. ben kendime sandvic yaparim birde meyve
canim ne kadar güzel fotolor yaaaaaa kizinda oglunda cok sirinler yesinler onun gözlüklerini ya cok capkin olmus.. ohhhh fistigim benim böyle mincikliyacaksin yanaklarini gerdaniniopuyorumnanaktan